Dominējošais Embīds pret eksplozīvo Morantu – kam šonakt pievērst uzmanību NBA laukumos?

Dominējošais Embīds pret eksplozīvo Morantu – kam šonakt pievērst uzmanību NBA laukumos?

 Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA turpinās cīņa par “play-off” un “play-in”” vietām, kas nozīmē, ka katras nākamās spēles cena daudzām vienībām ar katru maču pieaug. Naktī uz pirmo februāri kopumā norisināsies astoņas spēles. Kurām pievērst uzmanību, un kādi koeficienti ir izlikti LV BET bukmeikeru piedāvātajās likmju līnijās?

Filadelfijas “76ers” pret Memfisas “Grizzlies”

Lai arī “76ers” šosezon spēlē bez viena no saviem iepriekšējo gadu līderiem Benu Simonsu, kuram ir pasliktinājušās attiecības ar kluba vadību tiktāl, ka pie labas veselības viņš laukumā nedodas, tomēr komandai klājas labi. Tā šobrīd atrodas Austrumu konferences trešajā vietā, bet galvenais faktors šādam sniegumam viennozīmīgi ir Džoels Embīds. Kopš jaunā gada viņš tikai divos mačos ir guvis mazāk par 32 punktiem, iespējot arī vienu 50 punktu spēli. Tas atspoguļojas arī komandas labajos rezultātos, jo šajā nogrieznī piedzīvoti tikai trīs zaudējumi.

Savukārt “Grizzlies” var uzskatīt par lielākajiem šīs sezonas pārsteiguma autoriem. Tā šobrīd atrodas spēcīgās Rietumu konferences trešajā vietā ar bilanci 35-17, ceturtajā vietā esošo Jūtas “Jazz” apsteidzot jau par piecu uzvaru tiesu. Galvenais iemesls tādam komandas sniegumam – viennozīmīgi Dža Morants. Viņa statistika ir lieliska – vidēji gūts 26,1 punkts, izcīnītas sešas atlēkušās bumbas un atdotas 6,8 rezultatīvas piespēles partneriem.

LV BET ekspertu ieskatā gan favorītu godā šonakt būs mājinieki, kuru uzvarai piešķirts koeficients 1,65, kamēr viesiem no Memfisas tas ir 2,35, Tāpat abas komandas ir spēcīgas uzbrukumā, kas varētu nozīmēt, ka mačs būs gana rezultatīvs. Bet vai ļoti? Vidējā kopā gūto punktu robeža likmju līnijās nozīmēta kā 218,5 punkti un koeficients, ka tā tiks pārsniegta ir 1,85, bet ka nē – 1,95.

Bostonas “Celtics” pret Maiami “Heat”

Pēdējos gados daudz tiek runāts par “Celtics” potenciālu, pateicoties Džeisona Teituma un Džeilena Brauna duetam. Ar jaunu sastāvu iepriekš sasniegti divi konferences fināli. Šosezon gan “ķeltiem” tik labi nesokas, jo komanda atrodas vien devītajā vietā Austrumu konferencē. Labā ziņa ir tā, ka līdz garantētajam “play-off” sešiniekam ir tikai trīs uzvaru starpība.

Jāatzīmē, ka duets Teitums – Brauns pēdējās nedēļas nogriezni abi vidēji guvuši vairāk nekā pusi komandas punktus – Teitums izcēlies ar 31 punktu, bet Brauns ar 29 vidēji. Savukārt “Heat” turpinās iztikt bez pieredzējušā saspēles vadītāja Kaila Laurija pakalpojumiem, kurš ārstē savainojumu. Uz jautājuma zīmes ir arī Maiami komandas līdera Džimija Batlera dalība šīs dienas duelī, jo iepriekšējā spēlē viņš iedzīvojies potītes savainojumā. Cik tā ir nopietna? Par to tiks ziņots neilgi pirms mača sākuma.

LV BET bukmeikeri uzskata, ka šīs dienas favorīti ir “Celtics” basketbolisti, kuru uzvaras iespējamība novērtēta ar koeficientu 1,62, kamēr viesiem no Maiami tas ir 2,32. Iespējams, būtu vērts pievērst uzmanību kopā gūto punktu skaitam, kur vidējā robeža šoreiz noteikta 210,5 punkti ar koeficientu 1,88, ka tiks gūti vairāk punkti.

Atlantas “Hawks” pret Toronto “Raptors”

“Hawks” šobrīd ir viena no līgas “karstākajām” komandām, tai esot aktuālai septiņu uzvaru sērijai. Kas zīmīgi – iepriekš “Hawks” mocīja covid19 protokolā ievietotie spēlētāji, kam bonusā nāca arī dažādi savainojumi. Tā rezultātā tika piedzīvoti pat 10 zaudējumi pēc kārtas savās mājās, tomēr tagad komanda ir atpakaļ uz uzvaru takas. Tas ļāvis atgriezties reālā cīņā ne tikai par “play-in” pozīcijām (labākās 10 vienības konferencē), bet arī par “play-off” sešinieku.

Abām komandām ir 24 uzvaras, bet “Hawks” to paveikusi nospēlējot divus mačus vairāk. Tā kā šī cīņa būs divu uzvaru vērtē, jo abas komandas aktīvi turpina cīņu par labāko desmitnieku. Favorītu statusā šoreiz mājinieki, kuru uzvarai piešķirts koeficients 1,70, kamēr viesiem tas 2,17.

Aplūkot pārējos nakts mačus Jūs varat ŠEIT, bet turnīra tabulu uz doto brīdi ŠEIT.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *