NBA Global games: Orlando ”Magic” pret Atlantas ”Hawks”

NBA Global games: Orlando ”Magic” pret Atlantas ”Hawks”

Šī gada 9. novembrī Meksikā 32. reizi notiks kāda Nacionālās basketbola asociācijas jeb NBA regulārās sezonas spēle. ”Global games” ietvaros šeit maču aizvadīs Orlando ”Magic” un Atlantas ”Hawks” komandas. Vai vēlies vairāk uzzināt par NBA? Ienāc LV BET sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības!

Svarīgākā informācija par NBA ”Global games”

Pirmā NBA spēle aiz Ziemeļamerikas robežām tika aizvadīta 1978. gada 7. septembrī, kad Vašingtonas ”Bullets” aizvadīja pārbaudes spēli pret Telavivas ”Maccabi”, tajā zaudējot ar 97:98. Arī turpinājumā, ar nolūku popularizēt līgu ārpus ASV, NBA komandas ik pa laikam aizvadīja mačus citviet. 2013. gadā NBA lēma, ka visas spēles ārpus ASV un Kanādas tiks sauktas par ”Global games”. Kā pirmās komandas zem šī nosaukuma Filipīnās maču aizvadīja Indiānas ”Pacers” pret Hjūstonas ”Rockets”. Kopš šīs spēles ”Mall of Asia” Manilā, spēles notikušas arī tādās valstīs kā Taivānā, Ķīnā, Brazīlijā, Indijā, Japānā, Abū Dabī, Lielbritānijā, Meksikā un Parīzē.

”Global games” ietvaros spēles notikušas gan kā pārbaudes cīņas pirms sezonas, gan regulārā turnīra ietvaros. Visbiežāk tieši Meksika bijusi galamērķis, kur notiek spēles gadījumā, ja NBA tās rīko ārpus ASV un Kanādas. Un to pat var savā ziņā viegli saprast – valsts neatrodas tālu no nosauktajām ASV un Kanādas, kas ļauj komandām veikt ātrus pārlidojumus gadījumā, ja kalendārā ieplānotas nākamās spēles īsi pēc tam. Notikuši mači arī Eiropā – vairākkārtīgi Londonā un 2022./2023. gada sezonas laikā Francijas galvaspilsētā Parīzē, kurā savstarpēji spēkojās Čikāgas ”Bulls” pret Detroitas ”Pistons”, uzvarot pirmajiem ar 126:108. Parīzē gaidāma spēle arī 2023./2024. gada sezonas laikā, 11. janvārī šeit maču aizvadot Bruklinas ”Nets” un Klīvlendas ”Cavaliers”.

NBA ”Global games” Meksikā dalībnieces

Orlando Magic

Orlando ”Magic” piedalīsies ceturtajā spēlē, kas tiek rīkota ”Global games” ietvaros Meksikā. Pēdējos gados ”Magic” nav uzskatāma par to spēcīgāko līgas vienību, lai gan tā spējusi nedaudz pastiprināties caur draftu. 2022. gada draftā klubs ar pirmo numuru draftēja Paolo Bankero, kurš vēlāk tika atzīts par 2022./2023. gada sezonas labāko debitantu. Tās rindās spēlē arī 2017. gada NBA drafta pirmais numurs Markels Fulcs, kura karjera gan pagaidām dažādu apsvērumu dēļ nav attīstījusies vēlamajos tempos. Savukārt Vācijas izlases rindās nesen par Pasaules kausa ieguvēju kļuva Francs Vāgners. Arī viņš uzskatāms par vienu no Orlando kluba līderiem. Komandā spēlē arī viņa brālis Morics Vāgners.

Atlantas Hawks

Atlantas ”Hawks” vēl pirms pāris sezonām aizspēlējās līdz Austrumu konferences finālam, bet pēdējās divas sezonas klubs balansē uz robežas starp spēlēšanu un nespēlēšanu izslēgšanas mačos. Pārsvarā klubam izdevies tajās tikt, taču vēlāk bijusi izstāšanās pēc pirmās kārtas. Neapšaubāms ”Hawks” līderis ir saspēles vadītājs Trejs Jangs, kurš savus komandas biedrus apgādā ar rezultatīvām piespēlēm, kā arī pats dodas gūt grozus. Jāmin, ka ”Hawks” šī kļūs par pirmo reizi, kad regulārās sezonas laikā klubs aizvada kādu no mačiem Meksikā.

NBA Global games grafiks

NBA Global games grafiks nav uz priekšu zināms. Sezonā nenotiek daudz spēļu ārpus ASV un Kanādas. Visbiežāk dažādās tūrēs komandas dodas pirms sezonas – pēdējos gados mači notikuši Japānā, Ķīnā un Abū Dabī. Kā jau minēts, tad 2023./2024. gada sezonas laikā gaidāmas divas NBA Global spēles – šī gada 9. novembrī Meksikā ”Hawks” spēlēs pret Orlando ”Magic”, bet 2024. gada 11. janvārī Francijas galvaspilsētā Parīzē Bruklinas ”Nets” gaidāms mačs pret Klīvlendas ”Cavaliers”.

Likmes uz basketbolu un NBA spēlēm LV BET

Ja tevi interesēs veikt derības uz NBA Global games, tad pavisam droši LV BET sporta totalizators piedāvās veikt derības gan uz ”Hawks” pret ”Magic”, gan vēlāk arī ”Nets” pret ”Cavaliers” cīņu. Ir iespējams paredzēt mača uzvarētāju, handikapus, gūtos punktus vai iemestos vārtus kopā vai katrai komandai atsevišķi, precīzu rezultātu trešdaļā un hokeja spēlē, kā arī daudz ko citu, tostarp individuālo spēlētāju sniegumu.

Kā veikt likmes uz basketbolu? To paveikt ir pavisam vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām hokeja un basketbola spēlēm.

Basketbola derību padomi un likmes LV BET

Uz visām NBA spēlēm likmes piedāvā LV BET sporta totalizators. Tev būs iespēja derēt ne tikai uz spēles uzvarētāju, bet arī daudziem citiem ar spēli saistītiem aspektiem kā handikapu, gūtos punktus kopā un katrai komandai atsevišķi, ceturtdaļu, puslaiku iznākumus, dažādas virs/zem likmes un daudz ko citu. Piedāvājumā atradīsi arī spēlētāju individuālās statistikas sporta likmes, kā, piemēram, gūtos punktus, izcīnītās atlēkušās bumbas, atdotās rezultatīvās piespēles un daudz ko citu.

Bukmeikeri pirms sezonas nedz Atlantas ”Hawks”, nedz Orlando ”Magic” neuzskata par favorītiem cīņā par titulu. Atlanta novērtēta ar koeficientu 71.00, bet ”Magic” izredzes ir vienas no zemākajām starp visām 30 komandām – 300.00. Kopā ar ”Wizards”, ”Pistons” un ”Hornets” tas ir sliktākais koeficients starp visām līgas komandām. Pirms veic likmi uz šo spēli, iepazīsties, kā komandas būs sākušas sezonu un vai nav kādas izmaiņas to sastāvos traumu vai kādu citu iemeslu dēļ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *