DUBLIS 2: MAIRIS BRIEDIS DOSIES REVANŠĀ PRET OPETAIJU

Visdrīzāk 18. maijā Saūda Arābijā Oleksandra Usika un Taisona Fjūrija boksa cīņu šova laikā kā viena no iesildošajām cīņām plānota starp Mairi Briedi un Džeju Opetaiju pirmajā smagajā svarā. Iepriekš abi savstarpēji cīnījās par Internation boxing federation jeb IBF čempiona jostu, uzvarot austrālietim. Vai vēlies veikt derības uz boksa cīņām? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju iespējām un veic prognozi.

MAIRIS BRIEDIS PRET DŽEJU OPETAIJU CĪNĪSIES OTRO REIZI KARJERĀ

Mairis Briedis uzskatāms par titulētāko Latvijas bokseri. Viņš savu pēdējo cīņu aizvadījis 2022. gada 2. jūlijā, kad Austrālijā zaudēja Džejam Opetaijam pēc vienbalsīga tiesnešu lēmuma. Līdz ar to viņš zaudēja IBF (Starptautiskās boksa federācijas) čempiona jostu, kā arī ”The Ring” jostu pirmajā smagajā svarā jeb krūzeros. Pēcāk viņš nebija boksējis, bet pievērsās dažādām citām nodarbēm, gūstot pretrunīgu slavu Latvijā. Vispirms Briedis dzenās pakaļ ”Youtube” boksa sensācijai Džeikam Polam, vēlāk neveiksmīgi startēja Saeimas vēlēšanās un sniedza pretrunīgus viedokļus Krievijas – Ukrainas kara jautājumā. Rezultātā no viņa novērsās ne tikai daļa fanu, bet arī samazinājās mediju sniegtā uzmanība.

Pret Opetaiju latviešu bokseris Briedis cīnīsies otro reizi karjerā. Iespējams, tā var kļūt par revanša cīņu, taču tajā pašā laikā Briedis otro reizi karjerā var austrālietim zaudēt. Tādā gadījumā, viņš kādam bokserim divas reizes būs zaudējis pirmo reizi karjerā. Uzvara var dot iespēju iegūt vēl pāris boksa cīņas savā karjerā, kas virzās tās noslēgumam.

KAD UN KUR NOTIKS MAIRA BRIEŽA UN DŽEJA OPETAIJAS CĪŅA?

Sākotnēji abu cīņa bija ieplānota šī gada 17. februārī Saūda Arābijā lielā boksa šova laikā, kurā kā galvenā cīņa bija plānota starp Taisonu Fjūriju un Oleksandru Usiku. Cīņu vakars šajā datumā beigās praksē nerealizējās, jo pāris nedēļas pirms cīņas sparingā traumu jeb pārsistu aci guva Fjūrijs, kurš tādējādi bija spiests no cīņas atteikties. Saūda Arābijas organizatori kopā ar abiem cīkstoņiem nolēma, ka to pārcels uz 18. maiju, bet, ja kāds atteiksies, tad zaudēs 10 miljonus ASV dolāru. Tāpat tika paziņots, ka visas iesildošās cīņas, tostarp Mairis Briedis pret Džeju Opetaiju arī notiks šajā datumā. Brieža un Opetaijas cīņa tiek uzskatīta par vienu no nozīmīgākajiem no visām iesildošajām.

INFORMĀCIJA PAR DALĪBNIEKIEM

DŽEJS OPETAIJA

28 gadus vecais austrāliešu bokseris savas karjeras laikā vēl nav piedzīvojis nevienu zaudējumu – 24 cīņās tikpat uzvaru. 19 no tām izcīnītas ar nokautu, bet piecas pēc tiesnešu labvēlīgiem lēmumiem. Kopš cīņas pret Mairi Briedi viņš boksējis vēl divas reizes – 2023. gada 30. septembrī ar tehnisko nokautu viņš uzvarēja Džordanu Tompsonu, bet 2023. gada 23. decembrī Saūda Arābijā diezgan plašā cīņu vakarā ar nokautu bija pārāks pār Elisu Zorro. Karjeras laikā ieguvis IBF jostu un The Ring jostu pirmajā smagajā svarā. No pirmās viņam nācies atteikties, jo viņš lika uzsvaru uz naudīgāku cīņu aizvadīšanu Saūda Arābijā, bet otrā joprojām ir viņa īpašumā.

MAIRIS BRIEDIS

39 gadus vecais Mairis Briedis nav cīnījies kopš 2022. gada. Kopumā karjerā viņam 30 cīņas, no kurām uzvarētas 28, bet divās zaudēts. Viens no zaudējumiem piedzīvots pret šīs cīņas pretinieku, bet otra pret titulēto Oleksandru Usiku, kas tiek uzskatīta par Brieža labāko karjeras cīņu. Pēdējo uzvaru boksā Briedis izcīnījis 2021. gada 16. oktobrī, kad ar tehnisko nokautu pārspēja Artūru Mannu. Karjeras laikā viņš izcīnījis WBC, WBO un IBF jostas pirmajā smagajā svarā, kā arī kļuvis par pasaules supersērijas čempionu 2020. gadā, finālā pārspējot kubieti Junielu Dortikosu. Līdz cīņai pret Opetaiju latvieša kontā bija arī ”The Ring” čempiona josta.

KUR VARĒS SKATĪTIES JAI OPETAIA VS. MAIRIS BRIEDIS?

Gan februārī, gan arī maijā cīņas translāciju nodrošina straumēšanas platforma DAZN. Latvijas teritorijā neviena komerctelevīzija šo cīņu netranslēs, tāpēc, lai to oficiāli skatītos, tev jāiegādājas abonements, kas maksās ap desmit dolāriem

DŽEJA OPETAIJAS PRET MAIRIS BRIEDIS BOKSA CĪŅU PROGNOZES LV BET SPORTA TOTALIZATORĀ

Ja vēlies veikt likmes uz boksu un tieši šo cīņu, tad LV BET sporta totalizators piedāvās plašākās likmju iespējas. Bez uzvarētāja noskaidrošanas iespējams derēt uz to, vai tiks aizvadīti visi raundi, cik raundi kopā tiks aizvadīti, uzvaras metodi, kā arī veikt dažādas interesantas likmes uz uzvarošo raundu grupu. Veicot likmes LV BET sporta totalizatorā, iegūsi iespēju derēt uz labākajiem koeficientiem. Visdrīzāk pirms cīņas par favorītu uzskatīs Opetaiju, bet Briedim tiks noteikts pastarīša statuss. Tas gan nemaina faktu, ka kopumā cīņa starp abiem būs aizraujošā, kurā uzvarēt var tā viens, tā otrs bokseris.

Ja tevi interesē veikt derības uz boksa cīņām, tad pavisam droši LV BET sporta totalizators piedāvās veikt derības uz visām pasaulē pieejamajām cīņām. Lai to paveiktu, ienāc LV BET sporta totalizatorā, augšā meklē ”sporta totalizators” un pēcāk kreisajā izvēlnē meklē ”bokss”, kur piedāvājumā varēsi atrast visas cīņas, uz kurām piedāvājam izdarīt derības.

Kā veikt likmes uz boksu? To paveikt ir pavisam vienkārši. Atlasi sev interesējošo cīņu, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām boksa cīņām.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *