Kā likt likmes uz boksa mačiem?

Kā likt likmes uz boksa mačiem?

Bokss ir viens no populārākajiem sporta veidiem pasaulē. Tas ir īpašs ar to, ka ringā tiekas divi bokseri, kuri ar spēka palīdzību cenšas noskaidrot, kurš ir labāks. Boksa likmes kļuvušas populāras arī sporta totalizatorā, tostarp arī LV BET, tamdēļ sniedzam vairāk informācijas, kā veikt likmes uz boksu. Ja tevi interesē boksa notikumi, tad ienāc LV BET sporta totalizatorā, meklē boksa likmju variācijas un veic likmes.

Likmes uz boksu: kas jāņem vērā?

Bokss ir ļoti populārs sporta veids un līdz ar to arī likmes uz šo sporta veidu ir interesantas totalizatoru spēlētājiem. Pati nozīmīgākā likme ir derēt uz cīņas uzvarētāju. Tas nozīmē, ka totalizatori piedāvā veikt likmes uz kādu no cīkstoņiem – vai nu vienu, vai otru. Neizšķirts boksā praktiski nepastāv, tāpēc vienmēr ir kāds uzvarētājs. Vai nu boksā tas notiek ar nokautu, bet iespējami arī tehniskais nokauts, priekšlaicīga cīņas pārtraukšana vai tiesnešu labvēlīgs lēmums, kurš var būt gan dalīts gan vienbalsīgs.

Likmes boksā pieejamas arī uz citiem aspektiem. Tā, piemēram, populāra var būt derēšana uz raundu skaitu virs/zem. Pārsvarā lielākajās boksa cīņās bokseri aizvada 12 raundus, un tādējādi totalizatori var piedāvāt raundu skaitu cīņā virs vai zem desmit vai virs/zem kāda cita izvēlēta skaitļa. Pārsvarā viss atkarīgs no cīņas, dalībniekiem un kurš no sportistiem ir lielāks favorīts.

Uzvaras veids ir nākamais nozīmīgais elements, uz kuru sporta totalizatori piedāvā izdarīt likmes. Šīs ir likmes, kas var dot arī nozīmīgāku laimestu, jo ir riskantākas. Kā jau minēts, vari derēt uz kāda sportista uzvaru pēc nokauta, tehniskā nokauta vai diskvalifikācijas, tiesnešu lēmuma, kas nozīmē, ka uzvara izcīnīta pēc punktiem. Dažkārt boksā ir iespējams arī neizšķirts, taču tiek uzskatīts, ka tas ir ļoti reti, līdz ar to likmēm uz šo aspektu būs ļoti augsts riska faktors.

Likmes uz boksu ir interesantas, jo spēlētājiem iespējams sekot līdz saistošām cīņām. Boksa likmju veidi nosaka, ka pastāv arī iespēja derēt uz to, vai cīņā tiks aizvadīti visi raundi. Ik pa laikam tik tiešām tā arī notiek, ka sportisti noboksē visus 12 raundus, uzvarētāju ļaujot noskaidrot tiesnešiem. Riskantākas jau būs izvēles saistībā ar uzvarošo raundu grupu. Tas nozīmē, ka, veicot likmes uz šiem aspektiem, vari noteikt, kā precīzi noslēgsies cīņa. Tas paredz derēšanu uz kāda sportista uzvaru noteiktā raundā vai arī tā uzvaru pēc noteiktas metodes.

Līdzīgi citiem sporta veidiem, iespējamas arī live likmes boksā. Live likmes ir tā saucamās tiešsaistes likmes, kuras var izdarīt laikā, kad aktīvi norit cīņa. Tas arī nozīmē, ka tev ir iespēja veikt nedaudz informētākas likmes nekā pirms cīņas, jo redzi, kā tā attīstās un var arī noslēgties. Ņemot vērā notiekošo ringā, vari izdarīt live likmes, kuras beigās var tev dot rezultatīvu noslēgumu.

Kas jāņem vēl vērā? Boksa cīņas ilgums ir aptuveni 12 raundi, taču tā var noslēgties arī ātrāk. Pirms cīņas ir jāiepazīstas ar abiem cīkstoņiem, lai likme uz uzvarētāju netikta veikta pārsteidzīgi. Ja, piemēram, uz kādu no bokseriem ir izlikts koeficients, kas norāda uz viņa favorīta statusu, tas nozīmē, ka visdrīzāk tieši viņš beigās arī uzvar. Jāņem vērā arī svara kategorijās, kurās tiek organizēta cīņa. Tādu boksā ir daudz, līdz ar to iepazīsties ar tām un to esošajiem čempioniem, jo arī organizāciju boksā ir vairāku – WBO, WBC, IBF ir nozīmīgākās. Tieši par šo organizāciju tituliem labākie boksa cīkstoņi cīnās, bet derības uz tām iespējams veikt jebkurā brīdī.

Tāpat spēlētāji var ņemt vērā izlikto koeficientu attiecības, turklāt ir iespējams veikt tā saucamās kombinētās likmes. Ko tas nozīmē? Šajā likmju veikšanas scenārijā tu izdari nevis vienu, bet gan vairākas likmes reizē. Uzvaru iegūsi, ja visas tās piepildīsies. Piemēram, ja likme uz boksa cīņas uzvarētāju, kā arī vēl dažiem citiem aspektiem izrādīsies precīza, saņemsi visu kuponā norādīto laimestu. Vai nav aizraujoši? Sporta likmes tieši ar to ir interesantas, ka vienā dienā vari iegūt nozīmīgu laimestu. Ik pa laikam tas noticis tieši pēc kombinētās likmes izdarīšanas. Pirms veicat likmi uzzini, kā līdz šim bokseriem veicies cīņās un kāda ir to bilance.

Boksa likmes LV BET sporta totalizatorā

Ja vēlies likt likmes uz boksā notiekošajām cīņām, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”bokss”, kur atradīsi arī tobrīd notiekošo cīņu šovus. No esošā piedāvājuma vari izvērtēt, kura no spēlem tevi visvairāk uzrunā.

Likt likmes uz boksa mačiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, ieskaties LV BET Sporta blogā, kurš saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par sporta notikumiem pasaulē.

Kopumā LV BET sporta totalizators piedāvā vienas no plašākajām likmēm tieši uz boksu. Jau minētās uzvaras metodes, dažādās uzvaras kombinācijas, raundu skaits, uzvarošais raunds, vai noboksēs visus raundus un uzvarētāja paredzēšana. Pieejamas arī citas likmes, taču, lai ar tām visām varētu iepazīties un arī izdarīt derību, ienāc LV BET sporta totalizatorā.

Ja vēl neesi mūsu klients, tad par to ļoti ātri var arī kļūt. Reģistrācijas process aizņem ļoti neilgu laiku. Vienīgi, ņem vērā, ka totalizators var lūgt tev apstiprināt savu identitāti ar pases palīdzību, taču viss process aizņems ļoti īsu laiku. Pēc tam jau varēsi veikt pirmo iemaksu kontā, potenciāli saņemt kādu akcijas piedāvājumu, kuru LV BET sporta totalizatorā ir plašā klāstā, un sākt veikt likmes! Ja tavs iemīļotākais sporta veids ir bokss, tad tu nebūsi vīlies par piedāvājumu!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *