UFC Fight Night 218: Lūiss pret Spivak

UFC Fight Night 218: Lūiss pret Spivak

Šī gada 4. februārī Nevadas štata Enterprise pilsētā gaidāma UFC Fight Night 218, kuras ietvaros kā galvenā cīņa plānota starp diviem smagsvariem – Derrick Lewis vs Sergey Spivak. Vai vēlies vairāk uzzināt par UFC notiekošajām cīņām? Ienāc LV BET Sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības!

Svarīgākā informācija par Lewis vs. Spivaks UFC Fight Night 218?

UFC fight night 218 sākotnēji bija plānota Dienvidkorejas pilsētā Seulā, bet vēlāk tā tiks aizvadīta 2023. gada 4. februārī UFC Apex telpās ASV Nevadas štata pilsētā Enterprise. Kopumā fight card ietvaros paredzētas veselas 12 cīņas, no kurām piecas main card, bet septiņas preliminary card.

Preliminary card flyweight divīzijā cīnīsies Tatsuro Taira pret Jesus Santos Aguilar, kā arī Choi Seung-gk pret Park Hjun-sung. Middleweight divīzijā Park Jun-young izaicinās Denis Tiuliulin, kamēr women’s flyweight divīzijā spēkosies Kim Ji-yeon pret Mandy Bohm. Vēl trīs preliminary card cīņas gaidāmas bantamweight, featherweight un lightweight kategorijās. Toshiomi Kazama cīnīsies pret Rinya Nakamura, Lee Jeong-Yeong pret Yi Zha, bet Jeka Saragih pret Anshul Jubli.

Main card ietvaros norisināsies piecas cīņas. Par UFC fight night 218 svarīgāko cīņu nozīmēta smagsvaros starp Derrick Lewis vs Sergey Spivak. Vēl light heavyweight Da Un Jung spēkosies pret Devin Clark, featherweight kategorijā Choi Doo-ho to darīs pret Kyle Nelson, bet welterweight Yusaku Kinoshita izaicinās Adam Fugitt. Vēl viena cīņa gaidāma heavyweight kategorijā, Marcin Tybra cīnoties pret Blagoy Ivanov.

Smagsvaru cīņā starp Lewis vs Spivak bija plānota jau 2022. gada novembrī, taču tā nenotika, jo Lūiss saslima ar nesaistītu Covid-19 slimību, kā rezultātā viņam nācās atteikties no cīņas aizvadīšanas.

Kad notiks UFC Fight Night 218 un Lewis vs. Spivaka?

UFC Fight Night notiks 2023. gada 4. februārī UFC Apex telpās ASV Nevadas štata Enterprise pilsētā. Sagaidāms, ka kopumā fight card ietvaros notiks 12 cīņas – piecas main card un septiņas preliminary card.

Lūiss vs. Spivaks. Ko nepieciešams zināt par dalībniekiem?

Deriks Lūiss

Deriks Lūiss ir amerikāņu 37 gadus vecs cīkstonis, kurš UFC ietvaros aizvadījis jau 36 cīņas. No tām viņš izcīnījis 26 uzvaras, bet desmit piedzīvojis zaudējumus. No 26 panākumiem 21 izcīnīts ar nokauta palīdzību, viens pēc cīņas priekšlaicīgas pārtraukšanas, bet četri pēc tiesnešu labvēlīgiem lēmumiem. No desmit zaudējumiem septiņi bijuši ar nokautu palīdzību, viens pēc laicīgas cīņas pārtraukšanas, bet divi tiesnešu lēmumu dēļ.

Lūiss MMA cīņās nav uzvarējis kopš 2021. gada 18. decembra, kad viņš ar nokautu pirmajā raundā pārspēja Chris Daukaus. 2022. gadā viņš piedzīvoja zaudējumus – vispirms 12. februārī ar nokautu viņš piekāpās Tai Tuivasa, bet 30. jūlijā ar tehnisko nokautu piekāpās Sergei Pavlovich.

Sergejs Spivaks

27 gadus vecais moldāvis Sergejs Spivaks UFC ringā aizvadījis jau 18 cīņas. No tām 15 viņš uzvarējis, bet trijās piedzīvojis neveiksmes. No 15 uzvarām septiņas iegūtas ar nokautu palīdzību, sešas ar cīņas pārtraukšanu, bet divas pēc tiesnešu labvēlīga lēmuma. No trim zaudējumiem divi bijuši pēc nokautiem, bet viens tiesnešu lēmuma dēļ.

Pēdējo zaudējumu Spivaks piedzīvojis 2021. gada 4. septembrī, kad viņš pēc tehniskā nokauta piekāpās Tom Aspinall. Pēdējās divās cīņās pēc kārtas viņam gan ir panākumi – vispirms 2022. gada 5. martā pārspēts tika Greg Hardy, bet 6. augustā Augusto Sakai. Abi uzvarēti tika ar tehniskā nokauta palīdzību.

Kur iespējams skatīties UFC Fight Night 218 pārraidi?

UFC fight night 218 Latvijas teritorijā translē Go3 platformā. Tas nozīmē, ka ir iespējams vērot UFC cīņas TV3Sport kanālos. Visdrīzāk arī Lewis vs Spivak tiks translēts šajā kanālā. Ja vēlies redzēt šo heavyweight kategorijas nozīmīgo cīņu no UFC Apex, tad meklē Go3 kanālus Latvijas kabeļtelevīzijas operatoros.

Ja neviens no šiem tev nav pieejams, tad cīņu apskati pieejami UFC sociālā tīkla Youtube kanālā, bet citos sociālajos tīklos iespējams redzēt atsevišķus nozīmīgākos ar cīņu redzamos izgriezumus, tostarp intervijas ar uzvarētājiem.

Lūiss vs. Spivak pie LV BET

Ja vēlies likt likmi uz MMA un UFC cīņu notikumiem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī spied uz ”Sports” un pēc šīs izvēles meklē ”MMA”. Uzpiežot uz šo sporta veidu, atradīsi piedāvājumā esošās cīņas, tostarp Lewis vs Spivak. Ja tās tevi būs ieinteresējušas, tad izvērtē iespēju izdarīt likmi.

Likt likmes uz UFC notikumiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu vairāk orientēties spēlēs un to piedāvājumā, LV BET ir izveidojies Sporta blogu, kas saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

UFC Fight Night 218 derību padomi LV BET sporta totalizatorā

Vispopulārākā likme attiecībā uz UFC cīņām ir saistībā ar tās uzvarētāju. Arī Lewis vs Spivak duelī tev būs iespēja noteikt to cīkstoni, kurš kļūs par tās uzvarētāju. Tāpat populāra ir izvēle attiecībā uz kopā aizvadītajiem raundiem. Pārsvarā piedāvājumā varēsi izvēlēties, vai cīkstoņi ringā spēkosies virs 2.5 raundiem vai zem tiem.

Ja vēlies veikt likmes uz UFC notikumiem, tad LV BET Sporta totalizators būs īstā vieta. Šeit atradīsi plašu cīņu piedāvājumu ar labāko likmju izvēlēm!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *