UFC cīņu vakars: Pavlovičs izcīna karjeras 18. uzvaru

UFC cīņu vakars: Pavlovičs izcīna karjeras 18. uzvaru

Naktī uz 23. aprīli Lasvegasā tika aizvadīta UFC Vegas 71 cīņu vakars, kura ietvaros galvenā cīņa bija starp Sergeju Pavloviču vs Kērtisu Bleidu. Savu 18. karjeras uzvaru ar tehnisko nokautu svinēja Pavlovičs, un viņš kā prēmiju ieguva 50 tūkstošus dolāru. Vai vēlies vairāk uzzināt par UFC cīņu vakariem? Ienāc LV BET sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības!

Pamatinformācija par UFC cīņu vakaru

UFC cīņu vakari tiek organizēti samērā bieži. Pārsvarā tie notiek UFC Apex telpās ASV Nevadas štata Lasvegasas apkārtnē, taču ir reizes, kad UFC dodas ārpus Lasvegasas un pat ārpus ASV. UFC Fight night cīņas notikušas arīdzan Londonā un citur pasaulē, taču tādas reizes ir salīdzinoši reti. Par izņēmumu nekļuva naktī uz 23. aprīli notiekošais UFC Vegas 71 šovs, kurā kā galvenā cīņa bija heavyweight svara kategorijā starp Sergeju Pavloviču un Kērtisu Bleidu. Arī šis cīņu šovs tika organizēts UFC Apex telpās Lasvegasas apkārtnē. UFC cīņu vakars bez jau pieminētā Londonā ārpus ASV gaidāmi arī tādās valstīs kā Austrālijā un Brazīlijā. Sagaidāms, ka visi citi tiks organizēti ASV.

UFC cīņu nakts dalībnieki

UFC cīņas nakts karte

UFC Vegas 71 cīņu vakarā kopumā noritēja 11 cīņas. Par svarīgāko no tām uzskatīja Sergeja Pavloviča pret Kērtisu Bleida cīņu heavyweight svara kategorijā. Vēl ”main card” noritēja cīņas starp Bruno Silva vs Bredu Tavaresu (middleweight), Bobiju Grīnu pret Džaredu Gordonu (lightweight), Jasmīnu Lucindo vs Broganu Vokeru-Sančesu (women’s flyweight), kā arī Džeremī Velss pret Metjū Semelsbergeru (welterweight). Vēl sešas cīņas bija plānotas tā saucamajā ”preliminary card”. Tās ietvaros Kristoss Giagos cīnījās pret Rikiju Glenu (lightweight), Montels Džeksons pret Rani Jaha (bantamweight), Norma Dumonta pret Karolu Rosu (women’s featherweight), Mohameds Usmans pret Junioru Tafu (heavyweight), Viljamss Gomiss pret Frensi Māršalu (catchweight), kā arī Breidijs Hīstands pret Danu Batgerelu (bantamweight).

Vakara cīņa Pavlovičs vs. Bleids — kas ir dalībnieki?

Sergejs Pavlovičs

30 gadus vecais Sergejs Pavlovičs ir krievu cīkstonis. Līdz cīņai pret Bleidu viņš bija aizvadījis 18 cīņas, no kurām uzvarējis 17. 14 panākumi tika izcīnīti ar nokauta palīdzību, bet trīs pēc tiesnešu lēmuma par labu Pavlovičam pēc cīņas beigām. Pirmo reizi un pagaidām arī vienīgo Pavlovičs zaudējumu piedzīvoja 2018. gada novembrī, kad ar nokautu piekāpās Alisteiram Overemam. Līdz šim karjerā viņš nav izcīnījis kādu čempiona jostu.

Kērtiss Bleids

32 gadus vecais Kērtiss Bleids ir amerikāņu jauktās mākslas (MMA) cīkstonis. Līdz cīņai pret Pavloviču viņš UFC ringā bija devies 21 cīņā, no kurām uzvarējis bija 17, trijās tika piedzīvoti zaudējumi, bet viena cīņa netika ieskaitīta, jo pēc uzvaras pār Adamu Milstedu viņu pieķēra marihuānas lietošanā. No savām izcīnītajām 17 uzvarām 12 Bleids ieguva ar nokautu palīdzību, bet pārējās piecas pateicoties labvēlīgam tiesnešu lēmumam. Pirms cīņas pret Pavloviču pēdējo zaudējumu amerikāņu cīkstonis bija piedzīvojis 2021. gada februārī, kad viņu nokautēja Deriks Lūiss.

UFC Vegas 71 cīņu iznākumi

Sergejam Pavlovičam bija nepieciešams viens raunds un trīs minūtes, lai uzvarētu cīņu pret Bleidu. Viņš savu karjeras 18. uzvaru svinēja ar tehniskā nokauta palīdzību. ”Main card” vēl savās cīņās par uzvarētājiem kļuva Bruno Silva (uzvara pēc tehniskā nokauta), Bobijs Grīns, Jasmīna Lucindo (vienbalsīgs tiesnešu lēmums) un Džeremī Velss (dalīts tiesnešu lēmums). ”Preliminary card” par uzvarētājiem kļuva Kristoss Giagos (nokauts), Montels Džeksons (nokauts), Norma Dumonta (vienbalsīgs tiesnešu lēmums), Mohameds Usmans (vienbalsīgs tiesnešu lēmums), Viljamss Gomiss (dalīts tiesnešu lēmums) un Breidijs Hīstands (tehniskais nokauts). Par cīņas vakara labākajiem atzina Sergeju Pavloviču, Bruno Silvu, Kristosu Giagosu un Montelu Džeksonu – viņi visi tika pie 50 tūkstošu dolāru vērtas prēmijas.

Kur var skatīties UFC cīņu nakts pārraidi?

UFC fight night cīņas Latvijas teritorijā translēs Go3 platformā. Tas nozīmē, ka ir iespējams vērot UFC cīņas TV3Sport kanālos. Ja vēlies redzēt jebkuras UFC kategorijas nozīmīgākās cīņas, tad meklē Go3 kanālus Latvijas kabeļtelevīzijas operatoros.

Ja neviens no šiem tev nav pieejams, tad cīņu apskati pieejami UFC sociālā tīkla Youtube kanālā, bet citos sociālajos tīklos iespējams redzēt atsevišķus nozīmīgākos ar cīņu redzamos izgriezumus, tostarp intervijas ar uzvarētājiem.

UFC cīņas nakts derības uz LV BET

Ja vēlies likt likmi uz MMA un UFC cīņu notikumiem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī spied uz ”Sports” un pēc šīs izvēles meklē ”MMA”. Uzpiežot uz šo sporta veidu, atradīsi piedāvājumā esošās cīņas. Ja tās tevi būs ieinteresējušas, tad izvērtē iespēju izdarīt likmi.

Likt likmes uz UFC notikumiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu vairāk orientēties spēlēs un to piedāvājumā, LV BET ir izveidojies Sporta blogu, kas saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

MMA derību padomi un derības LV BET

LV BET sporta totalizatorā atradīsi katru UFC aizvadīto cīņu un varēsi uz to veikt derības. Galvenokārt tiek piedāvāta iespēja veikt derības uz cīņas uzvarētāju. Tuvāk cīņai iespējami var būt arī citi derību varianti, kā, piemēram, aizvadīto raundu skaits, uzvaras metode un daudz kas cits. Ja vēlies izbaudīt labāko likmju pieredzi MMA un UFC cīņās, tad LV BET sporta totalizators kļūs par īsto vietu!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *