UFC 285: Jon Jones pret Ciryl Gane

UFC 285: Jon Jones pret Ciryl Gane

Šī gada 4. martā gaidāma viena no līdz šim 2023. gada nozīmīgākajām cīņām UFC ringos. ”T-Mobile” arēnā Lasvegasā noritēs UFC 285 cīņa par vakanto heavyweight titulu – par to cīnīsies Jon Jones un Ciryl Gane. Vai vēlies vairāk uzzināt par UFC cīņām? Ienāc LV BET Sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības.

Svarīgākā informācija par UFC 285 cīņu vakaru

UFC 285 cīņu vakars gaidāms 2023. gada 4. martā ”T-Mobile” arēnā Lasvegasā, ASV. Kopumā paredzētas 12 cīņas, un divās no tām tiks noskaidroti kategoriju čempioni. Tā, piemēram, vīriešiem Jon Jones pret Ciryl Gane cīnīsies par vakanto heavyweight svara kategorijas titulu, kamēr dāmām flyweight svara kategorijā par titulu cīnīsies Valentina Shevchenko pret Alexa Grasso. Heavyweight svara kategorijas tituls vakants kļuva pēc tam, kad līdzšinējais čempions Francis Ngannou konfliktēja ar UFC par esošo līgumu, kas rezultējās ar tā izbeigšanu. Viņš UFC ringā vairs nedosies.

MMA un UFC ietvaros šīs kļūs jau par 2023. gada septīto cīņu vakaru. Līdz šim dažādi MMA cīkstoņi UFC ringā devušies 14., 21. janvārī, 4., 12., 18. un 25. februārī. 2023. gads būs kļuvis par 30. UFC sezonu un UFC prezidents Dena Vaits var būt gandarīts, ka laika gaitā izdevies izveidot vienu no pelnošākajām sporta veida industrijām pasaulē.

UFC 285 heavyweight titula cīņas dalībnieki

Džons Džounss

35 gadus vecais ASV cīkstonis Jon Jones ir bijušais divkārtējais UFC light heavyweight svara kategorijas čempions. Kopumā sportists piedalījies 28 cīņās, no kurām uzvarējis 26. Desmit panākumi izcīnīti ar nokautu palīdzību, sešas uzvaras iegūtas pēc cīņas priekšlaicīgas pārtraukšanas, bet desmit reizes palīdzējuši tiesneši, kuri pieņēmuši labvēlīgu lēmumu. Vienā cīņa Jones ir zaudējis – tas noticis 2009. gada 5. decembrī, kad viņš piekāpās Matt Hamill. Tikmēr 2017. gada 29. jūlija uzvaru pār Daniel Cormier atcēla, jo vēlāk sportistam atklāja pozitīvas dopinga analīzes. Šī kļūs par Jones pirmo cīņu kopš 2020. gada 8. februāra, kad viņš pēc tiesnešu vienbalsīga lēmuma pārspēja Dominick Reyes.

Sirils Geins

32 gadus vecais francūzis Ciryl Gane būs Džounsa pretinieks cīņā par gaidāmo titulu. Gane lielāko panākumu UFC ringos sasniedzis 2021. gada 7. augustā, kad tehniskā nokauta palīdzību viņš pārspēja Derrick Lewis. Rezultātā Gane kļuva par interim heavyweight čempionu. Vēlāk gan viņš šo titulu zaudēja, jo jau nākamajā cīņā piekāpās Francis Ngannou. Tas arī kļuvis par viņa vienīgo zaudējumu UFC ringā, kurā kopumā viņš aizvadījis tikai 12 cīņas. No karjeras 11 iegūtajām uzvarām piecas bijušas ar nokautu palīdzību, trīs pēc cīņas priekšlaicīgas pārtraukšanas, bet vēl trīs pēc tiesnešu labvēlīgiem lēmumiem. Pēdējo cīņu Gane aizvadījis 2022. gada 3. septembrī, kad ar nokautu pārspēja Tai Tuivasa.

UFC 285 cīņas karte

Gaidāmajā cīņu vakarā plānoti veseli 12 dueļi. Nozīmīgākais no tiem būs jau pieminētais starp James Jones vs Ciryl Gane, taču arī dāmu konkurencē plānota viena čempionu cīņa. Sieviešu flyweight kategorijā titulu aizstāvēs Valentina Shevchenko, kam paredzēta cīņa pret Alexa Grasso.

Veselas trīs cīņas notiks middleweight svara kategorijā – Bo Nickal cīnīsies pret Jamie Pickett, Derek Brunson pret Dricus de Plessis, bet Julian Marquez pret Marc-Andre Barriault. Divas cīņas ieplānotas welterweight un lightweight svara kategorijās – pirmajā Geoff Neal spēkosies pret Shavkat Rakhmonov, bet Ian Garry pret Song Kenan, kamēr otrajā Jalin Turner cīnīsies pret Dan Hooker, bet Kamuela Kirk pret Esteban Ribovics.

Viena cīņa norisināsies bantamweight, kur Da Mon Blackshear spēkosies pret Farid Basharat. Vēl divas cīņas notiks sievietēm – vispirms flyweight kategorijā Viviane Araujo cīnīsies pret Amanda Ribas, bet vēlāk strawweight kategorijā Jessica Penne spēkosies pret Tabatha Ricci.

Kur iespējams skatīties UFC 285 pārraidi?

UFC fight night 285 Latvijas teritorijā translēs Go3 platformā. Tas nozīmē, ka ir iespējams vērot UFC cīņas TV3Sport kanālos. Visdrīzāk arī Jones vs Gane tiks translēts šajā kanālā. Ja vēlies redzēt šo heavyweight kategorijas nozīmīgo cīņu no ASV, tad meklē Go3 kanālus Latvijas kabeļtelevīzijas operatoros.

Ja neviens no šiem tev nav pieejams, tad cīņu apskati pieejami UFC sociālā tīkla Youtube kanālā, bet citos sociālajos tīklos iespējams redzēt atsevišķus nozīmīgākos ar cīņu redzamos izgriezumus, tostarp intervijas ar uzvarētājiem.

UFC 285 derības pie LV BET

Ja vēlies likt likmi uz MMA un UFC cīņu notikumiem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī spied uz ”Sports” un pēc šīs izvēles meklē ”MMA”. Uzpiežot uz šo sporta veidu, atradīsi piedāvājumā esošās cīņas, tostarp Jones vs Gane. Ja tās tevi būs ieinteresējušas, tad izvērtē iespēju izdarīt likmi.

Likt likmes uz UFC notikumiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu vairāk orientēties spēlēs un to piedāvājumā, LV BET ir izveidojies Sporta blogu, kas saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

UFC 285 derību padomi pie LV BET

Pēc totalizatoru domām šobrīd par cīņas favorītu tiek uzskatīts Jones, kura koeficients vērtēts ar 1.60. Savukārt Ganes uzvara cīņā novērtēta ar koeficientu 2.20. Kopumā bukmeikeri nevienam no sportistam neparedz pārliecinoša favorīta statusa, nedaudz sliecoties Jones uzvarā. LV BET Sporta totalizators piedāvā veikt likmes uz jebkuru no MMA un UFC cīņām. Ienāc pie mums, meklē cīņas un iepazīsties ar piedāvātajām likmēm!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *