UFC 284: Makhachev vs Volkanovski

UFC 284: Makhachev vs Volkanovski

Ļoti nozīmīga cīņa UFC ietvaros gaidāma šī gada 12. februārī ”RAC Arena” Perth Australia, kad lightweight kategorijas čempions Islāms Mahačovs cīnīsies pret featherweight kategorijas titula īpašnieku Aleksandru Volkanovski. Vai vēlies vairāk uzzināt par MMA cīņām? Ienāc LV BET Sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības!

Svarīgākā informācija par Mahačova vs. Volkanovski UFC 284 cīņu?

Cīņai starp Makhachev vs Volkanovski ir ļoti augsta cena. Mahačovs ir pašreizējais lightweight kategorijas čempions, kamēr viņa pretinieks featherweight. Līdz ar to šī kļūs par tikai astoto reizi UFC vēsturē, kad divu divīziju čempioni cīnīsies par vienu titulu (šajā reizē lightweight kategorijas). Gadījumā, ja uzvarēs Volkanovski, tad viņš kļūs tikai par ceturto sportistu UFC vēsturē, kurš vienlaicīgi ir čempions divās kategorijās. Vēl to sasnieguši Konors Makregors, Daniels Kormjē, Amanda Nunjesa un Henrijs Cehudo.

Kopumā UFC 284 fight card gaidāmas veselas 14 cīņas. Ja Mahačovs vs Volkanovskis tiek uzskatīta par vakara nozīmīgāko cīņu, tad par otru tādu var saukt dueli starp Yair Rodriguez vs Josh Emmett. Viņi cīnīsies par UFC featherweight kategorijas titulu. Vēl welterweight norisināsies Jack Della Maddalena pret Randy Brown cīņa, heavyweight kategorijā Justin Tafa cīnīsies pret Parker Porter, bet Junior Tafa pret Waldo Cortes-Acosta. Light heavyweight kategorijā Jimmy Crute dosies ringā pret Alonzo Menifield, bet Tyson Pedro pret Zhang Mingyang. Četras cīņas plānotas vēl featherweight kategorijā – Joshua Culibao cīnīsies pret Melsik Baghdasaryan, Jack Jenkins pret Don Shainis, Shane Young pret Blake Bilder un Zubaira Tukhugov pret Elves Brenner. Vēl norisināsies cīņas lightweight, flyweight un dāmu strawweight kategorijās – Jamie Mullarkey cīnīsies pret Francisco Prado, Shannon Ros pret Kleydson Rodrigues, bet Loma Lookboonmee pret Elisa Reed.

Kad notiks UFC 284 un Makhachev vs. Volkanovski cīņa?

Mahačovs vs Volkanovskis UFC 284 ietvaros cīnīsies šī gada 12. februārī Australia pilsētā Perth. Šī kļūs par 16. reizi, kad UFC kāds no cīņu vakariem tiek organizēts Austrālijā, un pirmo reizi kopš 2019. gada oktobra. ”RAC Arena” tika atklāta 2007. gadā un tās ietilpība ir 15 ar pusi tūkstoši skatītāju vietu.

Cīņa Mahačovs vs. Volkanovskis: kas jāzina par cīņas dalībniekiem?

Aleksandrs Volkanovskis

34 gadus vecais Alexander Volkanovski ir Austrālijas cīkstonis, kurš līdzšinējā karjerā aizvadījis 26 cīņas. Līdzīgi kā viņa nākamās cīņas pretinieks Makhachev arī viņš pagaidām piedzīvojis tikai vienu zaudējumu. Tas notika 2013. gada 10. maijā, kad Volkanovski piekāpās Corey Nelson. Nākamajās 22 cīņās izcīnītas tikai uzvaras. No gūtajiem panākumiem 12 izcīnīti ar nokautu palīdzību, trīs pēc priekšlaicīgas cīņas pārtraukšanas, bet desmit pēc tiesnešu lēmumiem. Pēdējo cīņu Volkanovski aizvadīja 2022. gada 2. jūlijā, kad uzvarā pār Max Holloway nosargāja UFC featherweight titulu.

Islāms Mahačovs

Dagestānā dzimušais Makhachev ir 31 gadu vecs cīkstonis, kurš līdz šim UFC ietvaros 24 cīņas, no kurām uzvarējis 23. Tikai četras uzvaras izcīnītas ar nokautu palīdzību, 11 reizes uzvarēts pēc cīņas priekšlaicīgas pārtraukšanas, bet astoņas pēc tiesnešu labvēlīgiem lēmumiem. Vienīgais zaudējums piedzīvots 2015. gada 3. oktobrī, kad viņu ar nokautu uzvarēja Adriano Martins. Kopš tā zaudējuma Makhacev izcīnījis 11 uzvaras pēc kārtas. Pēdējo no tām viņš ieguva 2022. gada 22. oktobrī, kad pārspēja Charles Oliveira un ieguva vakanto UFC lightweight titulu.

Kur es varu skatīties UFC 284 pārraidi?

UFC fight night 284 Latvijas teritorijā translēs Go3 platformā. Tas nozīmē, ka ir iespējams vērot UFC cīņas TV3Sport kanālos. Visdrīzāk arī Makhachev vs Volkanovski tiks translēts šajā kanālā. Ja vēlies redzēt šo lightweight kategorijas nozīmīgo cīņu no Austrālijas, tad meklē Go3 kanālus Latvijas kabeļtelevīzijas operatoros.

Ja neviens no šiem tev nav pieejams, tad cīņu apskati pieejami UFC sociālā tīkla Youtube kanālā, bet citos sociālajos tīklos iespējams redzēt atsevišķus nozīmīgākos ar cīņu redzamos izgriezumus, tostarp intervijas ar uzvarētājiem.

Mahačovs vs. Volkanovski pie LV BET

Ja vēlies likt likmi uz MMA un UFC cīņu notikumiem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī spied uz ”Sports” un pēc šīs izvēles meklē ”MMA”. Uzpiežot uz šo sporta veidu, atradīsi piedāvājumā esošās cīņas, tostarp Makhachev vs Volkanovski. Ja tās tevi būs ieinteresējušas, tad izvērtē iespēju izdarīt likmi.

Likt likmes uz UFC notikumiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu vairāk orientēties spēlēs un to piedāvājumā, LV BET ir izveidojies Sporta blogu, kas saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

UFC 284 derību padomi un derības LV BET

Pirms abu cīņas par favorītu totalizatori uzskata Makhachev, kura izredzes uz panākumu novērtētas ar koeficientu 1.28. Tikmēr Volkanovski panākums cīņā atzīts par mazāk ticamu (koeficients 4.05).

Ja tevi interesē veikt likmes uz UFC 284 fight night, tad Mahačova pret Volkanovski cīņā iespējamas dažādas prognozes bez spēlētāju iecienītās – derēt uz cīņas uzvarētāju. Vēl vari paredzēt, vai sportisti cīnīsies visus raundus, ar kādu metodi uzvarēs un kurā raundā to paveiks. Ar visām iespējamajām likmēm iepazīsties LV BET sporta totalizatorā!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *