Kā likt likmes uz lielākajiem tenisa turnīriem?

Kā likt likmes uz lielākajiem tenisa turnīriem?

Teniss ir viens no populārākajiem sporta veidiem pasaulē, tostarp arī totalizatoru rindās. Jebkurš sporta totalizators piedāvā veikt likmes uz tenisu un LV BET nav izņēmums. Ikgadēji lielākie tenisa turnīri ir četri ”Grand Slam” turnīri – ”Australian Open”, ”French Open”, Vimbldona un ”US Open”. LV BET sporta blogs sniedz plašāku ieskatu, kā likt likmes uz tenisa turnīriem.

Tenisa likmes LV BET: kā tās var būt veiksmīgas?

Likmes uz tenisu sporta totalizatoru rindās ir ļoti populāras. Jāņem vērā, ka likmes uz spēles iznākumiem ir tik populāra, jo tenisa turnīru pasaulē ir ļoti daudz. Katru nedēļu norisinās neskaitāmi turnīri ATP un WTA ietvaros, kuri ir sadalīti pēc sērijām – ATP un WTA 250 sērijas turnīrs ir zemākās raudzes ar mazāko naudas balvu apjomu un tajos nepiedalās visi spēcīgākie sportisti. ATP un WTA 500 sērijas turnīros naudas balvas apjomi jau būs lielāki un arī dalībnieki būs prestižākie, kamēr ATP un WTA 1000 sērijas turnīros piedalīsies praktiski visi favorīti. Par sezonas nozīmīgākajiem turnīriem sauc četrus ”Grand Slam” jeb ”Australian Open”, ”French Open”, Vimbldonu un ”US Open”. Tajā laikā tenisam ir pievērsta pastiprināta uzmanība.

Bez jau minētajiem turnīriem tenisā rīko arī zemākas raudzes, kuros piedalās rangā zemāku vietu īpašnieki vai jaunāki spēlētāji, kuri tikai sāk savu ceļu pretī profesionāļa līmenim. ”Challenger”, ”Future” un tā saucamajos ITF dažādu raudzes turnīros tenisisti cīnās par uzvarām, bet to skaits katru nedēļu ir ievērojams, kas nozīmē, ka uz tenisu likmes ir pieejamas plašā klāstā. Turnīru skaits ir ļoti liels un totalizatoru spēlētājiem ir no kā izvēlēties.

Kā veikt likmes uz tenisu? To izdarīt ir samērā vienkārši, taču ir jāņem vērā vairāki aspekti, lai tu būtu veiksmīgs. Tenisā iespējamas dažādas likmes. Vari derēt uz vairāk/mazāk koeficientiem, uz spēles uzvarētāju, virs/zem varbūtībām, un daudz ko citu. Pastāv iespēja likt likmi uz seta uzvarētāju, un notikumiem setā kā virs/zem punktiem un virs/zem geimiem. Ja spēle setā aiziet līdz taibreikam, tad arī potenciāli vari prognozēt, vai spēlē tiks spēlēti taibreiki. Tāpat vari noteikt breikus spēlē, serves (netveramās un dubultkļūdas), un arī citus interesantus statistikas datus.

Uz lielākajiem tenisa turnīriem sporta totalizatori piedāvā arī noteikt, kurš būs turnīra uzvarētājs. Piemēram, likme uz Novaku Džokoviču kā uzvarētāju kādā no turnīriem var beigās kļūt par vērtīgu veidu, kā nopelnīt un uzvarēt. Totalizatoru pasaulē tās sauc par ”outright” likmēm, kur iepriekš tiek demonstrēts, kuri sportisti vai komandas pēc bukmeikeru vērtējumiem uzskatāmi par galvenajiem favorītiem. Tenisā pārsvarā piedāvās veikt likmes uz uzvarētāju.

Vairāk likmes uz tenisu iespējamas tiešsaistē jeb ir tā saucamās live likmes. Tās tiek piedāvātas spēles laikā, kas nozīmē, ka tev ir iespējams sekot notikumiem spēlē un uz tiem reaģējot, veicot likmes uz setiem, vai arī daudz ko citu. Interesanta likme, piemēram, ir geimu handikaps. Tas ļauj noteikt, kuram no tenisistiem izdosies uzvarēt vairāk geimos, kas gan nozīmē arī to, ka šis spēlētājs kļūs par spēles uzvarētāju. Tāpat kā veikt likmi uz geimu handikapu, vari līdzvērtīgi izdarīt likmi uz setu handikapu, kopā aizvadītajiem setiem un daudz ko citu. Bieži vien samērā riskanta likme ir derēšanu uz precīzu rezultātu. LV BET sporta totalizators saviem spēlētājiem uz jebkuru spēli piedāvā veikt derības uz šo iespēju jau pirms spēles.

Tenisā ir svarīgi būt informētam. Tas nozīmē, ka pirms turnīrs ir sācies, iepazīsties ar spēlētāju sastāvu un to iepriekšējiem rezultātiem. Pārsvarā par galvenajiem turnīra favorītiem uzskatīs rangā augstāk esošos spēlētājus, taču bieži vien redzami pārsteigumi, īpaši jau sieviešu tenisā. Iepazīsties, kas ir likmes veids, kā likme tiek izmaksāta, ja tu uzvari, kā arī citus svarīgākos aspektus. Vienmēr ir vērts iepazīties, kā arī pievērst uzmanību, kādi ir minimālie un maksimālie limiti likmju veikšanā un kādi ir noteikumi uzvarēšanas gadījumā.

Kā veikt likmes uz tenisu LV BET sporta totalizatorā?

Ja vēlies likt likmes uz tenisā notiekošajām spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”teniss”, kur atradīsi arī tobrīd notiekošo turnīru visus mačus. No esošā piedāvājuma vari izvērtēt, kura no spēlem tevi visvairāk uzrunā.

Likt likmes uz tenisa mačiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, ieskaties LV BET Sporta blogā, kurš saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par sporta notikumiem pasaulē.

Jāmin, ka pirms izvēlies sev iemīļotāko turnīru, apskaties, uz kāda korta tas tiks spēlēts. Tenisā pastāv tādi korti kā zālāja, māla un cietā seguma korti. Visbiežāk spēles tiek aizvadītas uz cietā seguma kortiem, bet daļa sacensību, īpaši vasarā, norit uz māla segumiem. Vismazāk turnīru noris uz zāles seguma kortiem. Pārsvarā zālāja seguma sezona norit pēc iespējas īsāko laiku – neilgi pēc ”French Open” beigām.

Pirms veic likmes, iepazīsties ar turnīra norisi un kāds ir tā formāts. Parasti ATP un WTA turnīros uzvarētājs tiek noskaidrots divos setos, kas nozīmē, ka notiek maksimums trīs seti. Citādāks formāts ir Grand Slam turnīrus. Spēle tiek aizvadīta līdz trim uzvarētiem setiem vīriešu konkurencē, bet līdz diviem sieviešu. Tas nozīmē, ka vīrieši var spēlē pat piecus setus, bet spēle var ieilgt līdz pat piecām stundām. Ņem vērā visus faktorus, kas var būt noteicoši veiksmīgas likmes izveidē.

Populārākie tenisa turnīri un tenisa likmes ir pieejamas LV BET sporta totalizatorā. Ienāc un izvēlies spēli, notikumu un likmes veidu, kas tevi visvairāk interesē! LV BET sporta totalizators piedāvā labākos koeficientus.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *