Kā likt likmes uz NBA: galvenie mači, spēlētāji un stratēģijas

Kā likt likmes uz NBA: galvenie mači, spēlētāji un stratēģijas

Nacionālā basketbola asociācija jeb NBA ir viena no populārākajām sporta līgām pasaulē. Ikdienā tajā spēlē vieni no zināmākajiem sportistiem uz zemeslodes, līdz ar to arī turnīra spēles ir saistošas totalizatoru ikdienā. Kā derēt NBA ietvaros? LV BET sporta totalizators sniedz plašāku ieskatu uz dažādiem ar derību saistītiem knifiem, pie reizes informējot par izspēles kārtību un favorītiem. Vai vēlies uzzināt vairāk par NBA? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, ieskaties piedāvātajās likmju variācijās un dodies veikt derības!

NBA sezonas nozīmīgākie brīži

Katrā sezonā ir nedaudz svarīgākas spēles un izšķirošie brīži, kad uzmanību pievērš plašāk nekā ierasts. Jebkurā NBA sezonā nozīmīga interese tiek izrādīta sezonas atklāšanas duelim, kurā parasti piedalās iepriekšējās sezonas čempione. Sezonas gaitā par interesantām uzskata tā saucamās Ziemassvētku spēles, kuras tiek aizvadītas 25. decembrī jeb pirmajos Ziemassvētkos. Tāpat svarīgi var būt atsevišķu komandu dueļi, kā, piemēram, Losandželosas ”Lakers” pret Bostonas ”Celtics” vai kādu spēlētāju pretstāvēšana, kā, piemēram, Lebrona Džeimsa pret Stefena Karija un tamlīdzīgi.

Ja regulārā sezona NBA rit no oktobra līdz pat aprīlim, tad izslēgšanas spēles ir tikai divu mēnešu garumā. Šajā laikā līgai tiek pievērsta pastiprinātākā uzmanība, jo norit cīņa par Lerija O’Braiena nosaukto balvu. Par pēdējiem čempioniem tika kronēti Denveras ”Nuggets”, kas turklāt šo trofeju izcīnīja pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē. Finālā līdz četrām uzvarām klubs ar 4-1 pārspēja Maiami ”Heat”. Potenciāli arī gaidāmajā sezonā klubu uzskatīs par vienu no galvenajam favorītēm cīņā par titulu.

Likmju veikšanas ieteikumi uz NBA

Pastāv dažādi veidi, kā izdarīt derības uz NBA notikumiem. Ja, piemēram, tevi interesē veikt likmes uz ilgtermiņa uzvarētāju jeb ”outright” iespēju, tad vismaz LV BET totalizators jau laicīgi ir izlēmis, kuras komandas uzskatāmas par gaidāmās sezonas favorītēm. Kārtīgi iepazīstoties ar komandām, vari noteikt, uz kurām var veikt likmes. Tāpat pieejamas spēlētāju īpašās likmes – gan par tiem, kuri varētu kļūt par individuālo balvu ieguvējiem, gan par latviešu basketbolistiem – šajā vasarā gan Kristaps Porziņģis, gan Dāvis Bertāns nomainīja komandas. Tieši par Porziņģi, kurš nonācis Bostonas ”Celtics”, iespējams paredzēt vairākus ar nākamo sezonu saistītos faktus.

Uz katru no spēlēm vari veikt gan vienu likmi uz kādu konkrētu derību vai arī likmes kombinēt ar vairākām. Šāda izšķiršanās tev ir jāveic pašam. Ja nejūties pārāk drošs, tad kopumā vari veikt likmi uz kādu specifisku likmi, kā, piemēram, spēlētāju iecienītāko – spēles uzvarētāju. Mums uz katru spēli piedāvājumā ir iespēja noteikt mača uzvarētāju. Likmju kombinēšanas sakarā nepieciešams sekot līdz noteikumiem, vai tik tiešām pastāv iespēja kombinēt NBA likmes, taču zināms, ka šāda potenciāla iespēja pastāv tā saucamajā ”betbuilder” kategorijā. Ar šī rīka palīdzību vari pats kombinēt un veidot savu gala likmi no vairākām, kas var ietvert gan atsevišķas likmes uz spēles iznākumu, gan arī spēlētāju individuālo sniegumu.

Kādus padomus varam sniegt, lai jūsu likme uzvarētu? Lai varētu pēc iespējas veiksmīgāk derēt uz NBA notikumiem, nepieciešams rūpīgi sekot līdz tās gaitai visas sezonas garumā. Katra komanda veic rokādes sastāvā – gan pirms sezonas, gan tās laikā. Ir komandas, kuras pirmssezonas gaidas nepārvērš rezultātos un tādējādi februārī gaidāmajā maiņu darījumu laikā iztirgo savus vērtīgākos aktīvus. Tāpat jebkurā sezonā gadās komanda, kas visus pārsteidz un sasniedz rezultātus, kurus necerēja. Tā, piemēram, 2022./2023. gadā par pārsteiguma autori kļuva Sakramento ”Kings”, kas lauza ieilgušo netikšanu izslēgšanas spēlēs.

Ja tevi vairāk interesē spēlētāju sniegums, tad pastiprinātāk jāseko līdz viņu individuālajai statistikai. Pēdējos gados par vadošajiem NBA spēlētājiem var saukt tādus kā Nikolu Jokiču, Džoelu Embīdu, Janni Adetokunbo, Lebronu Džeimsu, Stefenu Kariju, un citus. Būs interesanti pavērot, kā līgā ienāks franču talants Viktors Vembanjama. Jo informētāks tu būsi par komandas sniegumu un tās sastāvā esošajiem spēlētājiem, jo potenciālāk informētāku likmi spēsi veikt.

Likmes uz NBA LV BET sporta totalizatorā

Ja tevi interesē jau izdarīt likmes uz nākamo sezonu, tad LV BET piedāvājumā ir plašs outright likmju iespējas. Vari noteikt gan nākamās sezonas čempionu, gan katras konferences uzvarētāju un arī individuālo balvu saņēmējus. Šobrīd par galveno titula kandidāti uzskata esošo čempioni Denveras ”Nuggets” – tās koeficients noteikts 5.5 apmērā. Vēl augsta varbūtība iegūt titulu piešķirta Bostonas ”Celtics” (5.75), Milvoki ”Bucks” (7.00) un Fīniksas ”Suns” (7.5).

Ja vēlies likt likmes uz basketbolā notiekošajiem turnīriem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”basketbols”, kur atradīsi arī 2023/2024. gada NBA gaidāmā turnīra mačus. No esošā piedāvājuma vari izvērtēt, kura no spēlem tevi visvairāk uzrunā.

Likt likmes uz notikumiem basketbolā ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, ieskaties LV BET Sporta blogā, kurš saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par sporta notikumiem pasaulē.

Ieskaties īpašajās likmēs un veic derības!

Ja vēlies veikt derības uz NBA notikumiem jau šobrīd, tad ieskaties LV BET sporta totalizatora izstrādātajās īpašajās likmēs. Tajās vari paredzēt, kā Bostonas ”Celtics” rindās veiksies Kristapam Porziņģim. Vari noteikt, vai viņš kopā ar to kļūs par NBA čempionu un vai pats iegūs kādu no individuālajām balvām un pārstāvēs vienību Zvaigžņu spēlē.

Raugoties pirmssezonas outright iespējās, tad Bostonas ”Celtics” dotas otras labākās iespējas kļūt par nākamās sezonas čempioni (koeficients 5.75). Krietni mazākas izredzes dotas ”Thunder”, kura novērtēta tikai ar koeficientu 100.00. Tas nozīmē, ka pēc bukmeikeru domām klubs cīnīsies par vietu izslēgšanas spēlēs caur ”play-in” zonu. Vasarā norit Vasaras līgas spēles un uz visām tām LV BET sporta totalizators piedāvā veikt derības no spēles uzvarētāja līdz pat spēlētāju statistikas rādītāju noteikšanai – ienāc un izvēlies labākās likmes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *