Amerikāņu sporta derības: NFL, NBA, MLB un NHL

Amerikāņu sporta derības: NFL, NBA, MLB un NHL

LV BET sporta totalizators saviem spēlētājiem piedāvā visplašāko likmju klāstu. To ietvaros iespējams derēt arī uz Ziemeļamerikas sporta līgām kā NFL (amerikāņu futbols), NBA (basketbols), MLB (beisbols), kā arī NHL (hokejs) spēlēm. Interesē veikt derības uz šo turnīru mačiem? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības!

Derību iespējas uz Ziemeļamerikas turnīriem LV BET sporta totalizatorā

Pasaules sportā viens no galvenajiem tirgiem ir ASV. Tieši tur bāzējas globāli turīgākās industrijas līgas, kā, piemēram, Nacionālā futbola līga (NFL), Nacionālā basketbola asociācija (NBA), Major league baseball (MLB), kā arī Nacionālā hokeja līga (NHL). Šīs var saukt par četrām nozīmīgākajiem turnīriem Ziemeļamerikā, piektajā vietā esot MLS jeb klasiskā futbola čempionātam. Pēdējos gados ik pa laikam uz to pārceļas arvien skaļāki futbolistu vārdi, kas var likt uzskatīt, ka popularitātes ziņā futbols var arī pacelties augstāk.

LV BET sporta totalizators saviem spēlētājiem piedāvā veikt likmes uz visām turnīra spēlēm. Tas nozīmē, ka visas spēles sezonas laikā būs atrodamas piedāvājumā, turklāt ar visnotaļ daudz potenciālajām izvēlēm. Sākot no spēles uzvarētāja noteikšanas līdz pat riskantākām likmēm, nosakot individuālos rādītājus un precīzu spēles rezultātu. Pieejamas ir dažādas likmes gan uz handikapiem, gan komandas sniegumu un daudz ko citu. Jāmin, ka atsevišķas likmes var nākt piedāvājumā brīdī, kad spēle parādās tiešsaistes jeb live režīmā. Tas nozīmē, ka tai var sekot līdz norises laikā un veikt savas likmes, izejot no tā, ka progresē spēles gaita.

Ja neesi ļoti zinošs kādā no sporta līgām, tad LV BET piedāvā iepazīties ar tā saucamajām ”outright” iespējām, tādā veidā uzzinot, kuras komandas vai spēlētāji uzskatāmi par favorītiem uz uzvaru turnīrā. Tāpat pieejamas individuālo balvu ”outright”. Piemēram, NBA šobrīd par galveno favorīti uzskata Denveras ”Nuggets” (koeficients 5.5), Nikola Jokičs tiek uzskatīts par galveno kandidātu uz MVP balvas iegūšanu (5.75), bet Viktors Vembanjama uz gada debitanta titulu (1.62). NHL labākās izredzes iegūt titulu pagaidām piešķirtas Toronto ”Maple Leafs” (9.00), kam seko Kolorādo ”Avalanche” (9.5). Savukārt NFL pagaidām par galveno favorīti uzskata esošo čempioni Kanzassitijas ”Chiefs” (koeficients 7.00), kam seko Filadelfijas ”Eagles” (9.00) un Bufalo ”Bills” (9.5).

Ja vēlies, lai pārsvarā tevis izdarītās likmes uzvarētu, ir jābūt samērā informētam par notiekošo sporta pasaulē. Kopumā var gadīties gan traumas, gan dažādi citi apstākļi, kas var ietekmēt mača gaitu. Citkārt pastarītis ir uzņēmis tādu tempu, kas var ļaut viņam apspēlēt praktiski jebkuru pretinieku, arī rangā augstāk esošo. Lielāks pārsteiguma moments var gadīties regulārā turnīra laikā, kad ir pietiekami daudz spēļu. Tā, piemēram, NBA visas 30 komandas vispirms aizvada 82 spēles, un to laikā iespējamas gan līderu traumas, gan atsevišķas atpūtināšanas. Līdz ar to ir rūpīgi jāseko tam, kuri spēlētāji piedalās spēlē, jo tas var ietekmēt iznākumu.

LV BET sporta totalizators ar labāko jauno klientu bonusu

zmantojot LV BET, Jūs iegūstiet konkurētspējīgus sporta likmju koeficientus, daudz dažādus sporta čempionātus un pasākumus, un plašu likmju iespēju klāstu visiem sporta veidiem – ieskaitot, futbolu, tenisu, zirgu skriešanās sacensības un e-sportu. Papildus tam, ka ļoti lepojamies ar LV BET lielo sporta spēļu piedāvājumu un iespējām, mēs vēlamies iepriecināt mūsu klientus arī ar dažādiem bonusiem un akcijām.

LV BET ir pieejams, iespējams, labākais jauno klientu bonuss. Ko tas piedāvā? Reģistrējies LV BET un izmanto mūsu ekskluzīvo sporta iepazīšanās piedāvājumu, kas ir 100% naudas atmaksa līdz 40 EUR apmērā, ja Jūsu pirmā sporta likme būs zaudēta. Mūsu piedāvājumā ir daudz sporta likmes, kas var palīdzēt Jums laimēt!

Viss, kas Tev jāizdara, ir pie reģistrācijas jāiemaksā vismaz 10 EUR un jāizvēlās no mūsu plašā sporta likmju klāsta sev tīkamākās spēlēs un jāveic likmi uz to koeficientiem, kura kopējā vērtībā nedrīkst pārsniegt 7,00. Gadījumā, ja Jūsu prognozes nebūs precīzas, Jums tik atgriezta summa līdz 40 EUR.

Likmes uz Ziemeļamerikas turnīriem LV BET sporta totalizatorā

Ja vēlies likt likmes uz Ziemeļamerikā notiekošajiem turnīriem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”basketbols, amerikāņu futbols, futbols, hokejs, beisbols”, vai kādu citu sporta veidu. Šādi atradīsi arī 2023/2024. gada visu pieminēto turnīra mačus. No esošā piedāvājuma vari izvērtēt, kura no spēlem tevi visvairāk uzrunā.

Likt likmes uz notikumiem Ziemeļamerikas līgās ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, ieskaties LV BET Sporta blogā, kurš saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par sporta notikumiem pasaulē.

Kopumā uz Ziemeļamerikas turnīru spēlēm vari izdarīt derības uz tādiem notikumiem kā spēles uzvarētāju, handikapu likmēm, virs/zem likmēm, precīzu rezultātu, puslaiku un periodu rezultātiem, individuālo spēlētāju sniegumu un daudz ko citu! Lai iepazītos ar visām piedāvājumā esošajām derībām, ienāc LV BET sporta totalizatorā, kas saviem spēlētājiem piedāvā labākās likmes tirgū!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *