ATP Masters 1000 Indianvelsa: otro gadu pēc kārtas bez Džokoviča

ATP Masters 1000 Indianvelsa: otro gadu pēc kārtas bez Džokoviča

No 8. līdz 19. martam ASV plānots viens no sezonas nozīmīgākajiem tenisa turnīriem vīriešiem – ATP Masters 1000 Indianvelsā. Sagaidāms, ka tajā piedalīsies visi pasaules labākie tenisisti, sadalot gandrīz deviņus miljonus vērtu naudas balvas fondu. Vai vēlies vairāk uzzināt par tenisu? Ienāc LV BET Sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām sporta likmju variācijām un dodies veikt derības!

Svarīgākā informācija par Indianvelsas ATP Masters 1000 turnīru

ATP tenisa turnīrs Indianvelsā tiek rīkots jau kopš 1974. gada. Turnīru aizvada Kalifornijā, Palmspringsā un tas ir apmeklētākais tenisa turnīrs aiz četriem ”Grand Slam”. Līdz ar to daudzi šo turnīru iesaukuši par sezonas piekto ”Grand Slam”.

Turnīrā piedalās 96 vīrieši vienspēlēs, kā arī 32 dubultspēļu pāri. Indianvelsas 1000 turnīrs ir viens no ATP nozīmīgākajiem, jo tādi sezonas laikā nav nemaz tik daudz. Tādu ir deviņi – vēl bez Indianvelsas un Maiami ATP 1000 turnīriem tādus rīko arī Montekarlo, Madridē, Itālijā (Romā), Kanādā (Monreālā vai Toronto), Sinsinati, Šanhajā un Parīzē. Bez nozīmīgajām naudas balvām vēl svarīgi ņemt vērā, ka 1000 raudzes turnīros uzvarētājs tiek pie 1000 reitinga punktiem ATP rangā, kas var ļaut pakāpties par pāris vietām.

Vienspēlēs visvairāk reižu – piecas – triumfējuši divi tenisisti: Novaks Džokovičs un Rodžers Federers. Pirms gada pirmo reizi par nozīmīgā turnīra čempiona kļuva amerikānis Teilors Frics, kurš finālā divos setos ar 6-3, 7-6 pārspēja Rafaelu Nadalu. Arī dubultspēlēs par čempioniem kļuva mājinieki, titulu izcīnot Džonam Isneram pārī ar Džeku Soku.

Indianvelsas ATP Masters 1000 turnīra datums un norises vieta

Indianvelsas ATP Masters 1000 turnīrs 2023. gadā notiks no 8. līdz 19. martam. Norises vieta – ”Indian Wells Tennis Garden” Kalifornijas pilsētā Palmspringsā. Tā centrālais tenisa korts ir otrs lielākais pasaulē – tajā var sanākt līdz pat 16 tūkstošiem skatītāju. Gan vienspēļu, gan dubultspēļu dalībnieki kopumā sadalīs gandrīz deviņus miljonus ASV dolārus.

Kurš piedalīsies Indianvelsas ATP Masters 1000 turnīrā?

Dalībnieku saraksts

Zināms, ka turnīrā nepiedalīsies šī brīža pasaules pirmā rakete serbs Novaks Džokovičs. Viņš nespēlēs Indianvelsas un Maiami ATP turnīros, jo joprojām nav vakcinējies pret Covid-19. Nevakcinēšanās viņam radīja problēmas 2022. gadā, kad tā dēļ viņš nespēlēja sezonas pirmajā ”Grand Slam” Austrālijā. Pie tam, viņš tika izraidīts no Austrālijas par nepatiesu ziņu sniegšanu savā vīzas pieteikumā. Džokovičs vēlējās dabūt medicīnisko izņēmumu un piedalīties turnīrā, taču bija sniedzis neprecīzu informāciju, kā dēļ šo izņēmumu viņam anulēja.

Lai arī vairumā valstu Covid-19 ierobežojumi ir atviegloti, ASV slimību kontroles un profilakses birojs paziņoja, ka pagarinās prasību par vakcinācijas sertifikāta nepieciešamību ieceļošanai valstī līdz šī gada 10. aprīlim. Džokovičs jau iepriekš apgalvoja, ka nevakcinēsies pat gadījumā, ja viņam liegs piedalīties turnīros. Tas nozīmē, ka Džokovičs nespēlēs Indianvelsas un Maiami ATP turnīros.

Citiem pirmā desmitnieka spēlētājiem vajadzētu piedalīties turnīrā. Tas nozīmē, ka ASV Kalifornijas štatā par Indianvelsas 1000 turnīra titulu cīnīsies Karloss Alkarass, Stefans Cicips, Kaspers Rūds, Andrejs Rubļovs, Rafaels Nadals, pēdējā gada čempions Teilors Frics, Fēlikss Ožērs-Aljasims, Holgers Rūne, Huberts Hurkačs un citi. Visdrīzāk pēc traumas ierindā atgriezīsies Niks Kirjoss, kuram ceļgala savainojums liedza spēlēt sezonas pirmajā ”Grand Slam” turnīrā savās mājās Austrālijā.

Indianvelsas ATP Masters 1000 turnīra favorīti

Par favorītiem var saukt visus augstāk jau pieminētos ranga pirmā desmitnieka spēlētājus – Alkarasu, Cicipu, Rūdu, Robļovu, Nadalu, Fricu, Ožēru-Aljasimu, Rūni un Hurkaču. Par meistarīgiem tenisistiem var saukt arī nākamos ranga desmit spēlētājus no 11. līdz 20. vietai – Kamerūnu Noriju, Danilu Medvedevu, Karenu Kačanovu, Francu Tiafo, Pablo Kareno Bustu, Aleksandru Zverevu, Janīku Sineru, Lorenzo Museti, Tomiju Polu un Niku Kirjosu.

Likmes uz ATP Masters 1000 Indianvelsas turnīru LV BET

Ja vēlies likt likmes uz tenisā notiekošajām spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”teniss”, kur atradīsi arī 2023. gada Indianvelsā gaidāmā turnīra mačus. No esošā piedāvājuma vari izvērtēt, kura spēle tevi visvairāk uzrunā.

Likt likmes uz tenisa mačiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, ieskaties LV BET Sporta blogā, kurš saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par sporta notikumiem pasaulē.

Likmju padomi uz ATP Masters 1000 Indianvelsas turnīru pie LV BET

Tenisā iespējamas daudz un dažādas likmes. Ja tevi interesē noteikt uzvarētāju, tad veic likmi uz kādu no spēlētājiem. Tāpat vari paredzēt, cik geimi tiks spēlēti kopā, cik katrā atsevišķi un cik setos mačs noslēgsies. Iespējamas handikapa likmes, precīza seta rezultāta noteikšana un derēšana uz citiem ar spēles aspektiem. Ja vēlies izbaudīt labāko tenisa spēles pieredzi, tad ienāc LV BET Sporta totalizatorā!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *