UFC Fight night 219 gaidāmas daudz aizraujošu cīņu

UFC Fight night 219 gaidāmas daudz aizraujošu cīņu

Šī gada 18. februārī norisināsies UFC Fight Night 219, kā ietvaros plānotas vairākas interesantas cīņas. Par galveno cīņu tiek uzskatīta bantamweight kategorijas duelis starp Marlon Vera un Cory Sandhagen. Vai vēlies vairāk uzzināt par MMA un UFC cīņu vakariem? Ienāc LV BET Sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības!

Svarīgākā informācija par UFC Fight Night 219?

Kopumā UFC fight night 219 ietvaros plānotas 14 cīņas. Par nozīmīgākajām sauc divas – bantamweight cīņu starp Marlon Vera un Cory Sandhagen, kā arī sieviešu flyweight cīņu, kurā Taila Santos spēkosies pret Erin Blanchfield.

Interesantas cīņas gan plānotas citās kategorijās. Trīs cīņas plānotas lightweight kategorijā – Nazim Sadykov cīnīsies pret Evan Eider, Joe Solecki pret Benoit Saint-Denis, bet Jim Miller pret Gabriel Benitez. Arī ligth heavyweight kategorijā plānotas trīs cīņas – vispirms William Knight cīnīsies pret Marcin Prachnio, bet vēlāk Ovince Saint Preux pret Phillipe Lins, bet Jordan Wright pret Zac Pauga. Divas cīņas norisināsies welterweight kategorijā – AJ Fletcher cīnīsies pret Themba Gorimbo, bet Carlston Harris pret Ramiz Brahimaj. Vēl cīņas plānotas flyweight, middleweight, heavyweight un sieviešu bantamweight. Juancamilo Ronderos cīnīsies pret Clayton Carptenter, Gerald Meerschaert pret Abusupiyan Magomedov, Josh Parisian pret Jamal Pogues, bet Lina Lansberg pret Mayra Bueno Silva.

Jāpiebilst, ka middleweight cīņas viens no cīkstoņiem Abusupiyan Magomedov nāk no tā paša reģiona (Dagestānas) kā titulētais Khabib Nurmagomedov. Līdz šim Abusupiyan daudz cīņu UFC ringā nav aizvadījis un šoreiz UFC 219 ietvaros viņam būs viena no iespējām sevi apliecināt.

Kad un kur notiks UFC Fight Night 219?

UFC 219 cīņu vakars plānots 2023. gada 18. februārī Lasvegasā. Tas norisināsies ”UFC Apex” telpās, kuras izveidotas speciāli UFC Fight night aizvadīšanas vajadzībām. Pirmo reizi ”UFC Apex” rīkoja cīņu šovus 2020. gada martā un to dara arī šobrīd. Sākotnēji šeit cīņas tika aizvadītas aiz slēgtām durvīm, bet kopš 2022. gada jūlija visus cīņu šovus var klātienē vērot limitēts līdzjutēju skaits.

Kur es varu skatīties UFC Fight Night 219 pārraidi?

UFC fight night 219 Latvijas teritorijā translēs Go3 platformā. Tas nozīmē, ka ir iespējams vērot UFC cīņas TV3Sport kanālos. Visdrīzāk arī vakara nozīmīgākā cīņa starp Marlon Vera un Cory Sandhagen tiks translēts šajā kanālā. Ja vēlies redzēt šo bantamweight kategorijas nozīmīgo cīņu no Lasvegasas, tad meklē Go3 kanālus Latvijas kabeļtelevīzijas operatoros.

Ja neviens no šiem tev nav pieejams, tad cīņu apskati pieejami UFC sociālā tīkla Youtube kanālā, bet citos sociālajos tīklos iespējams redzēt atsevišķus nozīmīgākos ar cīņu redzamos izgriezumus, tostarp intervijas ar uzvarētājiem.

UFC Fight Night 219 derības uz LV BET

Ja vēlies likt likmi uz MMA un UFC cīņu notikumiem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī spied uz ”Sports” un pēc šīs izvēles meklē ”MMA”. Uzpiežot uz šo sporta veidu, atradīsi piedāvājumā esošās cīņas, tostarp Marlon Vera vs Cory Sandhagen. Ja tās tevi būs ieinteresējušas, tad izvērtē iespēju izdarīt likmi.

Likt likmes uz UFC notikumiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu vairāk orientēties spēlēs un to piedāvājumā, LV BET ir izveidojies Sporta blogu, kas saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

UFC Fight Night 219 derību padomi vietnē LV BET

LV BET Sporta totalizators piedāvā plašu cīņu klāstu, uz kurām iespējams veikt derības. Izņēmums nebūs UFC 219 cīņu vakars, kurā varēs derēt uz vakara nozīmīgāko dueli starp Marlon Vera vs Cory Sandhagen. Pirms cīņas par nelielu favorītu uzskata Sandhagen, kura koeficients tiek lēsts 1.70 apmērā. Tikmēr Vera izredzes uz panākumu vērtē ar 2.20 koeficienta varbūtību. Tas nozīmē, ka pēc totalizatoru domām uzvarēt iespējams tā vienam, tā otram.

Marlon Vera līdzšinējā karjerā aizvadījis 28 UFC cīņas, no kurām uzvarējis 20. Septiņās viņš zaudējis, bet viena no tām noslēgusies ar neizšķirtu. Pēdējo zaudējumu Vera piedzīvojis 2020. gada 19. decembrī, kad piekāpās Jose Aldo. Pēdējās četrās cīņās pēc kārtas Vera uzvarējis, pie tam, pēdējā no tām viņu atzina par cīņu vakara labāko sportistu.

Cory Sandhagen bilance ir nedaudz labāka nekā viņa pretiniekam. Viņš līdz šim aizvadījis 19 UFC cīņas, no kurām uzvarējis 15, kamēr četrās piedzīvotas neveiksmes. No pēdējām trim cīņām divās viņš zaudējis – vispirms 2021. gada 24. jūlijā pret T.J. Dillashaw, bet vēlāk 2021. gada 30. oktobrī pret Petr Yan. Uz uzvaras takas viņš atgriezās savā vienīgajā 2022. gada cīņā, ar tehnisko nokautu pārspējot Song Yadong.

Ja tevi interesē veikt likmes uz UFC 219 fight night, tad iespējamas dažādas prognozes bez spēlētāju iecienītās – derēt uz cīņas uzvarētāju. Vēl vari paredzēt, vai sportisti cīnīsies visus raundus, ar kādu metodi uzvarēs un kurā raundā to paveiks. Ar visām iespējamajām likmēm iepazīsties LV BET sporta totalizatorā!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *