ATP 500 tenisa turnīrs Vienna Open

ATP 500 tenisa turnīrs Vienna Open

No šī gada 23. līdz 29. oktobrim Austrijas galvaspilsētā Vīnē gaidāms ATP 500 sērijas turnīrs tenisā – ”Vienna Open”. Pirms gada par turnīra čempionu kļuva neitrālais sportists Danila Medvedevs, kurš dalības gadījumā aizstāvēs titulu. Vai vēlies vairāk uzzināt par tenisu? Ienāc LV BET sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības!

Vienna Open — kas jums jāzina par turnīru?

Turnīrs Austrijas galvaspilsētā tiek organizēts kopš 1974. gada. Allaž tas noticis iekštelpās, kopš 2000. gada sportistiem spēlējot uz cietā seguma laukumiem. Līdz pat 2014. gadam to sauca par ATP 250 sērijas turnīru, bet kopš 2015. gada tas jau ir prestižākas kārtas – ATP 500 raudzes tenisa turnīrs. Tas nozīmē, ka uzvarētājs rangā iegūst papildus 500 punktus. Turklāt arī dalībnieku sastāvs var būt nozīmīgāks nekā tad, ja turnīrs joprojām būtu 250 raudzes.

Pēdējos gados Vīnē uzvarējuši pazīstami tenisisti. Pirms gada par čempionu kļuva Danils Medvedevs, kurš finālā ar 4-6, 6-3, 6-2 pārspēja kanādieti Denisu Šapovalovu. 2021. gadā turnīra čempions bija Aleksandrs Zverevs, gadu iepriekš Andrejs Rubļovs, bet 2019. gads kļuva par pēdējo reizi līdz šim, kad par uzvarētāju kļuva mājinieks. Toreiz Dominiks Tīms finālā tika galā ar Djēgo Švarcmana pretestību. Kopumā visvairāk turnīra uzvaru ir amerikānim Braienam Gotfrīdam (četras), bet divas reizes šeit triumfējuši tādi tenisisti kā Gorans Ivanisevičs, Rodžers Federers, Ivans Ļubičičs, Jirgens Melzers un Endijs Marejs.

Kopumā sacensībās piedalās 32 vienspēļu tenisisti un 16 dubultspēļu. 2022. gadā turnīra balvu fonds bija mērāms gandrīz 2.5 miljonu eiro vērtībā, ko var saukt par samērā nozīmīgu balvu fondu Vienna open tenisa turnīram.

ATP 500 turnīra datums un norises vieta: Vienna Open

2023.gadā ”Vienna open” norisināsies no 23. līdz 29. oktobrim. Vieta ir nemainīga – Austrijas galvaspilsēta Vīne, bet spēles tiek aizvadītas ”Wiener Stadthalle” arēnā. Tā ir samērā sena sporta halle, jo tika atvērta 1957. gadā. To var izmantot dažādiem mērķiem, bet, piemēram, uz sporta pasākumiem D hallē var satilpt vairāk nekā 16 tūkstoši līdzjutēju.

Kurš piedalīsies Vienna Open turnīrā?

Dalībnieku saraksts

Jau šobrīd zināmi vairāki pasaulē zināmi tenisisti, kuri startēs Vienna Open rīkotajā turnīrā. Titulu aizstāvēs 2022. gada čempions Danils Medvedevs, bet viņam konkurenci par uzvaru turnīrā sastādīs tādi zināmi tenisisti kā Karens Kačanovs, Stefans Cicips, Franciss Tiafo, Janīks Siners, Aleksandrs Zverevs. Tas nozīmē, ka Vīnē varētu noritēt samērā spraiga cīņa par uzvaru turnīrā. Visdrīzāk nepiedalīsies abi ranga līderi – serbs Novaks Džokovičs un spānis Karloss Alkarass.

Jāņem vērā, ka jebkurā no ATP raudzes turnīriem pirms tā notiek arī kvalifikācija, kurā turnīrā var iekļūt arī neizsētie tenisisti un rangā zemāk esošie sportisti. Tāpat neviens turnīrs nav iedomājams bez kāda pārsteiguma, jo ne vienmēr uzvar galvenie favorīti.

Vienna Open turnīra favorīti

Par turnīra favorītiem var saukt jau minētos Danilu Medvedevu, Karenu Kačanovu, Stefanu Cicipu, Francisu Tiafo, Janīku Sineru un Aleksandru Zverevu. No minētajiem tenisistiem Vīnē uzvarējuši divi – Medvedevs un Zverevs, abiem to paveicot pēdējo gadu laikā. Kopumā par uzvaru turnīrā varētu noritēt spraiga uzvara, taču, kā jau jebkurā tenisa turnīrā, nav izslēgti arī dažādi pārsteigumi.

Vienna Open turnīra grafiks

Turnīra pašā ievadā, 21. un 22. oktobrī, noritēs kvalifikācija, kā rezultātā tiks noskaidroti pēdējie pamatturnīri sportisti. Nākamo divu dienu garumā spēlētāji aizvadīs pirmās un otrās kārtas spēles, bet vēlāk jau sekos ceturtdaļfināli, pusfināls, kamēr lielais fināls gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs gaidāms noslēdzošajā dienā, 29. oktobrī. Jāņem vērā, ka uzvarētājam ATP 500 turnīrā Vīnē būs jādodas kortā katru dienu un tādējādi sagaidāma samērā liela slodze tenisistiem.

Likmes uz Vienna Open vietnē LV BET

Tenisā iespējamas daudz un dažādas likmes. Ja tevi interesē noteikt uzvarētāju, tad veic likmi uz kādu no spēlētājiem. Tāpat vari paredzēt, cik geimi tiks spēlēti kopā, cik katrā atsevišķi un cik setos mačs noslēgsies. Iespējamas handikapa likmes, precīza seta rezultāta noteikšana un derēšana uz citiem ar spēles aspektiem, kā, piemēram, netveramo servju skaitu, breiku skaitu un pirmo breiku spēlē. Ar visām potenciālajām likmēm iepazīsties LV BET sporta blogā.

Pirms veic likmes uz tenisa spēlēm, ieskaties, kādā formā ir spēlētāji un kā tiem veicies iepriekšējos turnīros uz zālāja seguma kortiem. Atceries, ka jebkurā turnīrā mēdz notikt pārsteigumi un ne vienmēr bukmeikeru noteiktie favorīti uzvarēs. Labākās likmes meklē LV BET sporta totalizatorā, kurš piedāvās veikt derības uz visām turnīra spēlēm!

Kā veikt likmes uz Vienna Open LV BET sporta totalizatorā?

Ja vēlies likt likmes uz tenisā notiekošajām spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”teniss”, kur atradīsi arī 2023. gada Vienna Open ATP 500 gaidāmā turnīra mačus. No esošā piedāvājuma vari izvērtēt, kura no spēlem tevi visvairāk uzrunā.

Likt likmes uz tenisa mačiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, ieskaties LV BET Sporta blogā, kurš saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par sporta notikumiem pasaulē.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *