Superenduro pasaules čempionāts 2022./2023.

Superenduro pasaules čempionāts 2022./2023.

No 2022. gada 10. decembra līdz 2023. gada 18. martam sešos posmos tiks aizvadīts tā saucamais super enduro čempionāts. To rīko kopš 2007./2008. gada un tas kļuvis visai populārs nišas sporta veids motosportu klāstā. Vai vēlies vairāk uzzināt par motosportu? Ienāc LV BET Sporta blogā, ieskaties piedāvātajās likmju variācijās un dodies veikt derības.

Svarīgākā informācija par SuperEnduro?

Super enduro ir motosporta sacensības, kuras notiek stadionos iekštelpās. Pārsvarā šis čempionāts ieplānots pēc motosporta sezonas vasaras periodā no oktobra līdz nākamā gada martam. Izveidotajās trasēs ir veidoti arī šķēršļi, kā, piemēram, uzkalni, laukakmeņi un baļķi. To visu sportistiem ir jāpārvar, līdz ar to var uzskatīt, ka super enduro sacensības ir ļoti fiziski grūtas un tajās nepieciešamas ne tikai prasmes, bet arī fiziskais spēks.

Pirmo reizi Super enduro notika 2007./2008. gada sezonā un par pirmo čempionu kļuva anglis Deivids Naits. Kopumā gan šajā čempionātā bijuši vien seši čempioni – bez Naita uzvarējuši arī tādi sportisti kā Ivans Servantess, Tadijs Blažusiaks (sešās reizes), Koltons Hakers (trīs reizes), Kodijs Vebss, bet pēdējās divās sezonās kopvērtējumā triumfējis brits Billijs Bolts. Visvairāk posmu uzvaru gan ir titulētajam polim Blažusiakam – 42.

SuperEnduro pasaules čempionāts 2022./2023. sezonā

Jaunā super enduro sezona sāksies 10. decembrī Polijas pilsētā Krakovā. Šajā valstī gaidāms arī noslēdzošais posms, 2023. gada 18. martā sacensībām noslēdzoties citā pilsētā – Glivicē. Krakovā posms paredzēts ”Tauraon Arena”, kuras ietilpība ir 15 tūkstoši skatītāju vietas, taču maksimāli tajā var satilpt 22 tūkstoši.

SuperEnduro pasaules čempionāta grafiks

Kalendārs

Pasaules čempionāta laikā paredzēti seši posmi. 10. decembrī Krakovā, 2023. gada 7. janvārī Vācijas pilsētā Rīsā, 4. februārī Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā, 18. februārī Francijas pilsētā Nicā, 2. martā Izraēlas pilsētā Jeruzalemē, bet noslēdzošais posms paredzēts 18. martā Polijas pilsētā Glivicē.

Kur notika iepriekšējais izdevums?

Iepriekš čempionāta posmi notikuši arī tādās valstīs kā Spānijā (Barselonā, Madridē, Vigo), Vācijā (Minhenē), Itālijā (Dženovā), Čehijā (Prāgā), Polijā (Lodzā, Gdaņskā), Francijā, Somijā (Helsinkos), Lielbritānijā (Liverpūlē, Šefildā), Brazīlijā (Pinamarā, Belo Horizontē) un Meksikā (Gvadalaharā).

Kuram ir vislielākās izredzes kļūt par SuperEnduro 2022 pasaules čempionu?

Kopumā čempionātā piedalīsies 29 sportisti, taču neviens no Latvijas. Sagaidāms, ka čempionātā iepriekšējie čempioni kā Tadijs Blazusiaks, Koltons Hakers, taču nepiedalīsies pēdējo divu sezonu čempions brits Billijs Bolts. Kopumā sacensībās startēs sportisti no tādām valstīm kā Ungārijas, ASV, Lielbritānijas, Spānijas, Portugāles, Zviedrijas, Norvēģijas, Izraēlas, Vācijas, Čīles, Polijas, Francijas un Dienvidāfrikas. Visvairāk sportistu ir ASV, Polijai, Vācijai un Lielbritānijai.

Visticamāk, par vieniem no favorītiem var saukt bijušos čempionus Blazusiaku un Hakeru. Viņi abi jau iepriekš bijuši šo sacensību labākie sportisti un, visticamāk, to pašu vēlēsies atkārtot arī 2022./2023. gada sezonā.

Likmes uz SuperEnduro 2022 vietnē LV BET

Ja tev interesē derēt uz 2022./2023. gada Super enduro sezonu, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā izvēlnes pusē meklē ”motorsports”. Ar tā palīdzību vari izvēlēties piedāvājumā esošās spēles un izdarīt likmes.

Izdarīt derības uz motorsporta sacensībām ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Tas ir tik vienkārši! Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš piedāvā saviem spēlētājiem jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot šautru turnīriem.

Likmes uz SuperEnduro 2022 bukmeikeru birojā LV BET

Diži daudz likmju iespējas uz Super enduro sacensībām netiek piedāvātas. Pati nozīmīgākā no tām – katrā no posmiem tev ir iespēja paredzēt sacensību uzvarētāju un labāko trijnieku. Tāpat ir visas iespējas noteikt to, ar kādu handikapu uzvarēs sportists. Ja vēlies nedaudz riskantākas izvēles un totalizators piedāvā, tad vari derēt uz kāda konkrēta sportista uzvaru.

Ja totalizatori piedāvā outright iespējas, tad izskati tās. Ar to palīdzību varēsi saprast, kuri sportisti pēc bukmeikeru domām ir galvenie favorīti uz uzvaru kopvērtējumā. Tieši šāda opcija var palīdzēt vēlāk izdarīt precīzu likmi.

Ar visām iespējamajām likmju iespējām uz super enduro sacensībām ieskaties LV BET totalizatorā. Tieši šeit tev būs iespēja vislabāk pavadīt laiku, paralēli sekojot līdz pašiem nozīmīgākajiem sporta notikumiem.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *