UFC 300: ALEKŠS PEREIRA VS DŽAMAHALS HILS

Naktī uz 14. aprīli ”T-Mobile” arēnā gaidāms nākamais UFC cīņu vakars – UFC 300, kura ietvaros gaidāmas 12 cīņas. Par vakara galveno cīņu kļūs pirmā smaga svara kategorijas cīņu starp Alekšu Pereiru un Džamahalu Hilu. Vēlies veikt likmes uz UFC notikumiem? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, ieskaties piedāvāto prognožu iespējās un veic derības.

SVARĪGĀKĀ INFORMĀCIJA PAR UFC 300 CĪŅU VAKARU

UFC 300: Alekšs Pereira vs Džamahals Hils | LV BET BlogUFC 300 cīņu vakars gaidāms naktī uz 14. aprīli. Tas notiks Nevadas štata ”T-Mobile” arēnā, kurā var satilpt ap 20 tūkstošiem līdzjutēju. Ikdienā šeit spēles aizvada Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Lasvegasas ”Golden Knights”.

Par vakara nozīmīgāko cīņu kļūs light heavyweight (pirmajā smagajā svarā) kategorijā starp Alekšu Pereiru un Džamahalu Smitu. Pereira ir šī brīža šīs kategorijas čempions, to iegūstot pēc tam, kad UFC 295 cīņu vakara gaitā pārspēja Jirī Prochažku. Džamahals Smits ir bijušais šīs kategorijas čempions – 2023. gada jūlijā viņam bija jāatsakās no šīs kategorijas titula, jo viņš pārrava Ahilleja cīpslu. 14. aprīļa cīņa noskaidrosies light heavyweight kategorijas čempions – Pereira uzvaras gadījumā nosargās jostu, bet Hils to var atgūt savā īpašumā.

Kopumā vakara gaitā gaidāmas 12 cīņas tādās svara kategorijās kā lightweight, featherweight, vidējā svara, kā arī sieviešu bantamweight un strawweight kategorijās. Kopumā cīņas karte būs ļoti saistoša, jo tajā gaidāmas cīņas starp esošajiem kategoriju jostu īpašniekiem un bijušajiem.

UFC 300 CĪŅU KARTE

Kā jau minēts, norisināsies 12 cīņas. Par pašu nozīmīgāko gaidāma light heavyweight cīņa starp Alekšu Pereiru un Džamahalu Smitu. Citās cīņas gaidāmas spēkošanās starp Žangu Veili un Janu Ksaionanu (sieviešu strawweight kategorijā), Džastinu Gatjē pret Maksu Holoveju (lightweight svara kategorijā), Čārlzu Oliveiru pret Armanu Carukjanu (lightweight svara kategorijā), Kalvinu Kataru pret Aljaminu Stērlingu (featherweight svara kategorijā), Bo Nikalu pret Koudiju Brandedžu (vidējā svara kategorijā), Deivisonu Figureido pret Koudiju Garbrandu (bantamweight svara kategorijā), Holiju Holmu pret Keilu Herisonu (sieviešu bantamweight svara kategorijā), Sodiku Jusufu pret Djēgo Lopesu (featherweight svara kategorijā), Džesiku Andradi pret Marinu Rodrigesu (sieviešu strawweight svara kategorijā), kā arī Bobiju Grīnu pret Džimu Mileru (lightweight svara kategorijā).

ALEKŠS PEREIRA VS DŽAMAHALS HILS

ALEKŠS PEREIRA

36 gadus vecais Brazīlijas cīkstonis karjeras laikā aizvadījis vienu boksa cīņu, 40 kikboksa cīņas, kā arī 11 MMA. Jauktās cīņas mākslas ringā viņam deviņas uzvaras un divi zaudējumi. No deviņām uzvarām septiņas izcīnītas ar nokautu palīdzību, bet divas pēc tiesnešu labvēlīgiem lēmumiem. Divi zaudējumi gūti ar nokautu un pēc padošanās. Pēdējo zaudējumu Pereira piedzīvojis 2023. gada 8. aprīlī, kad ar nokautu zaudēja Israelam Adesanjam. Pēc tam sekojušas divas uzvaras – vispirms 29. jūlijā pār Janu Blahovicu, bet vēlāk pār jau minēto Prozhačku. Sākot ar cīņu pret Blahovicu, viņš ir pārgājis uz citu svara kategoriju – Pereira karjeru sāka vidējā svara kategorijā, kurā kļuva par čempionu, bet jostu zaudēja līdz ar neveiksmi Adesanjam.

DŽAMAHALS HILS

32 gadus vecais ASV cīkstonis Hils karjeras laikā aizvadījis 14 MMA cīņas. No tām viņš uzvarējis 12, bet vienā piedzīvojis zaudējumu. Vienā no cīņām uzvarētājs pasludināts netika – Hils 2020. gada maija beigās ar tehnisko nokautu pārspēja Klidsonu Abreu, bet rezultāts tika anulēts pēc tam, kad viņa organismā pārbaudes tika atrastas marihuānas pēdas. Vienīgo zaudējumu karjerā Hils piedzīvojis 2021. gada jūnijā, kad pēc tehniskā nokauta viņš piekāpās Polam Kreigam.

Pēdējo karjeras cīņu Hils aizvadījis pirms vairāk nekā gada – 2023. gada janvārī. Toreiz viņš kļuva par light heavyweight kategorijas čempionu, pēc tiesnešu lēmuma pārspējot Gloveru Tekšeiru. No titula gan nācās atteikties, jo pēc tam viņš guva nopietnu traumu – pārplēsa Ahilleja cīpslu. Šī kļūs par Hila pirmo cīņu pēc traumas.

KUR ES VARU SKATĪTIES UFC 300 CĪŅU NAKTS PĀRRAIDI?

UFC fight night Latvijas teritorijā translēs Go3 platformā. Tas nozīmē, ka ir iespējams vērot UFC cīņas TV3Sport kanālos. Arī UFC fight night ietvaros starp Alekšu Pereiru un Džamahalu Hilu tiks translēta šajā kanālā. Ja vēlies redzēt UFC cīņu translācijas no ASV vai kādas citas valsts, kur tiek rīkots cīņu šovs, tad meklē Go3 kanālus Latvijas kabeļtelevīzijas operatoros.

Ja neviens no šiem tev nav pieejams, tad cīņu apskati pieejami UFC sociālā tīkla Youtube kanālā, bet citos sociālajos tīklos iespējams redzēt atsevišķus nozīmīgākos ar cīņu redzamos izgriezumus, tostarp intervijas ar uzvarētājiem.

PADOMI UN BUKMEIKERU LIKMES UFC 300 CĪŅU VAKARU LV BET

LV BET sporta totalizatorā pirms cīņas favorīta statusā ir esošais light heavyweight svara kategorijas čempions Pereira, kura uzvara tiek novērtēta ar koeficientu 1.62. Hila panākums novērtēts ar 2.15. Koeficienti gan pirms cīņas var mainīties, turklāt pieejamie tirgi var palielināties. Īsi pirms cīņas LV BET totalizatorā būs pieejamas dažādas papildus likmes bez uzvarētāja noteikšanas. Uz UFC cīņām LV BET piedāvā labākās likmes, un iepazīsties ar tām pirms veic derības. Ja vēlies veikt likmes, tad visātrāk un ērtāk likmes var izdarīt LV BET mobilajā aplikācijā.

Ja vēlies likt likmi uz MMA un UFC cīņu notikumiem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī spied uz ”Sports” un pēc šīs izvēles meklē ”MMA”. Uzpiežot uz šo sporta veidu, atradīsi piedāvājumā esošās cīņas. Ja tās tevi būs ieinteresējušas, tad izvērtē iespēju izdarīt likmi.

Likt likmes uz UFC notikumiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu vairāk orientēties spēlēs un to piedāvājumā, LV BET ir izveidojies Sporta blogu, kas saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *