The Players Championship golf tournament | LV BET Blog

SPĒLĒTĀJU ČEMPIONĀTA GOLFA TURNĪRS

No šī gada 14. līdz 17. martam ”Players Stadium” golfa laukumā gaidāms nozīmīgs turnīrs šajā sporta veidā – spēlētāju čempionāts jeb ”The Players championship”. Tajā golferi sadalīs 25 miljonus dolāru vērto naudas balvu. Vēlies veikt derības uz golfa notikumiem? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, iepazīsties ar pieejamajām likmēm un veic prognozes.

SVARĪGĀKĀ INFORMĀCIJA PAR THE PLAYERS CHAMPIONSHIP GOLFA TURNĪRU

The Players Championship golf tournament | LV BET BlogThe Players Championship” jeb spēlētāju čempionāts ir PGA Tour rīkots ikgadējs turnīrs. To sāka rīkot 1974. gadā un pēdējos gados tas piedzīvojis augstāko naudas balvu lēcienu sporta veidā – ja 2019. gadā sportisti sadalīja 12.5 miljonus dolāru, tad piecu gadu laikā naudas balvu apjoms ir divkāršojies līdz 25 miljoniem dolāru.

Ierasti šajās sacensībās piedalās 50 ranga labākie golferi. Šo gan nevar uzskatīt par pašu augstāko turnīru, taču to tāpat rīko PGA Tour, kas ir nozīmīgākā golfa organizācija pasaulē. Tiek uzskatīts, ka spēlētāju čempionāta turnīrs ir piektais nozīmīgākais turnīrs visā gada laikā jeb ”fifth major”. Uzvarētājs savā īpašumā iegūst 4.5 miljonus ASV dolārus, kā arī 80 ranga punktus. Tāpat līdz ar uzvaru spēlētājs sev nodrošina dalību nākamajos trijos ”Masters” turnīros, ”US Open” un ”The Open” turnīrā.

Kopš 1982. gada šo turnīru rīko Floridas štata ”Players stadium” golfa laukumā. 2023. gadā par čempionu kļuva amerikānis Skotijs Šeflers, kurš sacensības pabeidza ar 271 punktu, -17 PAR. Anglis Tairels Hetons pirms gada ieņēma otro vietu. Pēdējais eiropietis, kurš kļuvis par šī turnīra uzvarētāju, bija Rorijs Makilrojs, kurš šajā turnīrā triumfēja 2019. gadā.

Visvairāk uzvaru turnīrā (3) izcīnījis Džeks Niklauss, bet divas uzvaras turnīrā ir tādiem spēlētājiem kā Fredam Kaplesam, Stīvam Elkingtonam, Halam Satonam, Deivisam Lovam un Taigeram Vudsam. Pēdējais no minētajiem par spēlētāju čempionāta uzvarētāju kļuva 2001. un 2013. gadā, kļūstot par līdz šim pēdējo golferi, kurš šo turnīru uzvarējis divas reizes.

SPĒLĒTĀJU ČEMPIONĀTA DALĪBNIEKI

Zināms, ka spēlētāju čempionāta turnīram kvalificējušies tādi golferi kā Taisons Aleksandrs, Ārons Badelejs, Zeks Bleirs, Džozefs Bremlets, Heidens Baklijs, Sems Bērnss, Patriks Kantlijs, Vindhams Klārks, Ēriks Kouls, Korijs Konerss, Džoels Dahmens, Kems Deiviss, Džeisons Dejs, Tailers Dankans, Mets Fitzpatriks, Tomijs Flītvuds, Rikijs Fovlers, Vils Gordons, Bens Grifins, Niks Hārdijs, Skotijs Šeflers, Džeiks Knapss, Rorijs Makilrojs, Teilors Montgomerijs, Džastins Rouzs, Adams Šenks, Adams Skots, Džordans Spīts, Bens Teilors, Džastins Tomass, Taigers Vudss un daudzi citi.

Raugoties PGA tūres reitingā, tad redzams, ka par galvenajiem šīs tūres favorītiem var saukt esošo uzvarētāju Skotiju Šefleru, kurš ir ranga pirmais numurs. PGA Tour rīkotajos turnīros viņš uzvarējis sešas reizes, bet par viņa nozīmīgāko titulu bez viena spēlētāja čempionāta trofejas var uzskatīt uzvaru ”Masters” turnīrā 2022. gadā. Otro vietu rangā šobrīd ieņem cits bijušais šī ”Players championship” uzvarētājs – Rorijs Makilrojs. Viņš PGA Tour rīkoto turnīru ietvaros uzvarējis 24 dažādās sacensībās un uzvarējis tādos nozīmīgos turnīros kā PGA Championship, US Open un The Open.

Kopumā gan golfā ir samērā nozīmīga konkurence un uzvarēt var praktiski jebkurš no 50 spēlētājiem. Visi, kuri piedalīsies spēlētāju turnīrā, ir augstas klases meistari, kuri savā labākajā dienā var pārsteigt nosacītos favorītus.

SPĒLĒTĀJU ČEMPIONĀTA GRAFIKS

Kopumā paredzēts, ka spēlētājiem jāiziet 17 bedrītes ik dienu. Sacensību sākums gaidāms 14. martā un četru dienu garumā pēc katras dienas noskaidrosies, kuri ir līderi. Pēc ceturtās dienas vislabākais no visiem pēc dažādiem parametriem (punkti, PAR) kļūs par nākamo spēlētāju čempionāta turnīra uzvarētāju. Ar plašāku sacensību programmu iespējams iepazīties turnīra mājaslapā vai īsi pirms tā sākuma.

LIKMES UZ SPĒLĒTĀJU ČEMPIONĀTU UN GOLFU AR LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz golfa turnīru spēlētāju čempionāts, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”golfs”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošos notikumus. No saraksta izvēlies, kurš no tiem tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz golfu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli vai notikumu, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajiem notikumiem golfā. Visātrāk un ērtāk likmes var izdarīt LV BET mobilajā aplikācijā.

GOLFA PADOMI UN LIKMES LV BET

Uz visiem lielākajiem turnīriem golfā bukmeikeri, ieskaitot LV BET, piedāvā outright iespējas jeb palīdz noskaidrot, kuri no sportistiem uzskatāmi par favorītiem. Pārsvarā uz golfa turnīriem bukmeikeri piedāvās veikt likmi uz to, kurš no spēlētājiem kļūs par tā uzvarētāju. Tomēr ar visām iespējamajām likmēm uz golfu iepazīsties LV BET sporta totalizatorā. Visai iespējams, ka īsi pirms turnīra sākuma to klāsts būs plašāks. Turklāt ātri un ērti likmes var veikt LV BET sporta totalizatora mobilajā aplikācijā.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *