UFC 295: Jiri Prochazka vs Alex Pereira

UFC 295: Jiri Prochazka vs Alex Pereira

Šī gada 11. novembrī Ņujorkā slavenajā ”Madison Square Garden” gaidāms UFC 295 cīņu šova vakars, kurā galvenā cīņa būs par vieglā smagā svara čempiona jostu starp Jiri Prochazka un Alex Pereira. Visa vakara gaitā gaidāmas vēl vairākas aizraujošas cīņas. Vai vēlies vairāk uzzināt par UFC? Ienāc LV BET sporta blogā, iepazīsties ar piedāvāto likmju variācijām un dodies veikt derības!

Svarīgākā informācija par UFC 295?

UFC 295 cīņu vakars gaidāms šī gada 11. novembrī (12. novembra naktī pēc Latvijas laika) Ņujorkas ”Madison Square Garden” arēnā. Šī kļūs par septīto reizi MMA vēsturē, kad UFC cīņas šovs norisinās tieši šajā ASV pilsētā. Sākotnēji par vakara galveno cīņu izvirzīja smagsvaru titula cīņu starp Jon Jones un Stipe Miocic, taču tā tika atcelta pēc tam, kad traumā iedzīvojās pirmais. Tāpat pārorganizētas tika citas dažas cīņas, jo vai nu sportists pārtrauca sadarbību ar UFC vai atteicās nezināmu iemeslu dēļ.

UFC 295 cīņas karte

2023. gada novembrī UFC 295 cīņas kartes ietvaros gaidāmas early preliminary card, preliminary card un main card cīņas. Early preliminary card plānotas cīņas starp Jared Gordon pret Mark Madsen (vieglā svara kategorija), John Castaneda pret Kang Kyung-Ho (bantamweight kategorija), Joshua Van pret Kevin Borjas (flyweight kategorija) un Dennis Buzukja pret Jamall Emmers (featherweight kategorija). Preliminary card ietvaros nozīmētas četras cīņas – Steve Erceg pret Alessandro Costa (flyweight kategorija), Mateusz Rebecki pret Nurullo Aliev (vieglā svara kategorija), Nazim Sadykhov pret Viacheslav Borshchev (vieglā svara kategorija) un Tabatha Ricci pret Loopy Godinez (sieviešu strawweight kategorija).

Main card ietvaros notiks piecas cīņas un divās no tām norisināsies cīņa par svara kategorijas titula iegūšanu. Pēc tam, kad Jamahai Hill pārrāva Ahilleja cīpslu, vakants kļuva vieglā svara kategorijas čempiona tituls un par to cīnīsies Jiri Prochazka pret Alex Pereira. Savukārt smagsvaru kategorijā Sergei Pavlovich pret Tom Aspinall cīnīsies par interim čempionu smagsvaru kategorijā. Vēl main card norisināsies cīņas starp Matt Frevola un Benoit Saint-Denis (vieglā svara kategorija), Diego Lopes un Pat Sabatini (featherweight kategorija) un Mackenzie Dern un Jessica Andrade (sieviešu strawweight kategorija).

UFC 295 galvenā cīņa: Prochazka vs Perreira

Jiri Prochazka

31 gadu vecais čehu MMA cīkstonis Jiri Prochazka savas karjeras laikā aizvadījis 33 MMA cīņas, no kurām uzvarējis 29. 25 no tām izcīnītas ar nokautu palīdzību, trīs beigušās pēc priekšlaicīgas cīņas pārtraukšanas, bet viena pēc labvēlīga tiesneša lēmuma. Karjeras laikā viņš arī piedzīvojis trīs zaudējumus, bet viena cīņa noslēgusies neizšķirti. Prochazka savā MMA karjerā nav izjutis zaudējumu garšu gandrīz astoņus gadus – viņa pēdējā neveiksme bijusi 2015. gada 31. decembrī, kad pēc nokauta piekāpās Muhammed Laval. Pēdējo cīņu MMA ringā viņš aizvadīja 2022. gada 12. jūnijā, pārspējot Glover Texeira un tobrīd izcīnot vieglā smagā svara kategorijas čempiona jostu.

Alex Perreira

36 gadus vecais Brazīlijas MMA cīkstonis Alex Perreira savas karjeras laikā aizvadījis desmit cīņas. No tām viņš uzvarējis astoņās, no kurām seši panākumi izcīnīti ar nokautiem, bet divi ar tiesnešu labvēlīgiem lēmumiem. Divās citās cīņās Perreira zaudējis. 2022. gada 12. novembrī ar uzvaru pār Israel Adesanya cīkstonis izcīnīja vidējā svara kategorijas čempiona godu, to gan zaudējot šī gada aprīlī vēl vienā cīņā pret to pašu Adesanya. Pēdējo cīņu MMA ringā viņš aizvadījis šī gada 29. jūlijā, kad vieglā smagā svara kategorijā pēc tiesnešu dalīta lēmuma pieveica Jan Blachowicz.

Kur iespējams skatīties UFC 295 pārraidi?

UFC fight night Latvijas teritorijā translēs Go3 platformā. Tas nozīmē, ka ir iespējams vērot UFC cīņas TV3Sport kanālos. Arī UFC fight night ietvaros cīņa starp Jiri Prochazka pret Alex Perreira tiks translēta šajā kanālā. Ja vēlies redzēt šo vienu no nozīmīgākajām cīņām no ASV, tad meklē Go3 kanālus Latvijas kabeļtelevīzijas operatoros.

Ja neviens no šiem tev nav pieejams, tad cīņu apskati pieejami UFC sociālā tīkla Youtube kanālā, bet citos sociālajos tīklos iespējams redzēt atsevišķus nozīmīgākos ar cīņu redzamos izgriezumus, tostarp intervijas ar uzvarētājiem.

UFC 295 prognozes LV BET

Ja vēlies likt likmi uz MMA un UFC cīņu notikumiem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī spied uz ”Sports” un pēc šīs izvēles meklē ”MMA”. Uzpiežot uz šo sporta veidu, atradīsi piedāvājumā esošās cīņas, tostarp Jiri Prochazka pret Alex Perreira. Ja tās tevi būs ieinteresējušas, tad izvērtē iespēju izdarīt likmi.

Likt likmes uz UFC notikumiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi sporta likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu vairāk orientēties spēlēs un to piedāvājumā, LV BET ir izveidojies Sporta blogu, kas saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

Padomi un bukmeikeru likmes UFC 295 pie LV BET

Pirms cīņas par favorītu bukmeikeri uzskata brazīlieti Perreiru, kura koeficients uz uzvaru cīņā noteikts ar 1.60. Ja gadījumā viņš uzvarēs, tad sagādās čeham Prochazka pirmo zaudējumu kopš 2015. gada nogales. Savukārt koeficients uz čeha kārtējās uzvaras MMA ringā noteikts ar koeficientu 2.17. Lai arī brazīlietis pagaidām ir neliels favorīts, par lielu pārsteigumu netiks uzskatīta arī Prochazka uzvara cīņā.

LV BET sporta totalizators saviem spēlētājiem piedāvā vienas no plašākajām likmēm uz MMA cīņām. Ja vēlies derēt uz UFC notikumiem, tad bez cīņas uzvarētāja noteikšanas var būt iespēja derēt uz cīņas noslēguma metodi (uzvara pēc nokauta, cīņas pārtraukšanas, tiesneša lēmuma), cik raundus notiks cīņa, kā arī citiem ar cīņu saistītiem aspektiem. Ar visām iespējamajām likmēm iepazīsties cīņas dienā un neaizmirsti, ka LV BET saviem spēlētājiem piedāvā labākos koeficientus.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *