WTA 1000 MAIAMI OPEN: AĻONA OSTAPENKO CĪNĪSIES PAR AUGSTĀKAJIEM MĒRĶIEM

Sākot no 19. marta, ASV turpināsies nozīmīgu tenisa turnīru izspēle. Ja marta sākumā norisinājās cīņa par uzvaru 1000 sērijas turnīros Indianvelsā, tad līdz mēneša beigām gaidāmas cīņas par WTA 1000 Maiami turnīra titulu. Sieviešu konkurencē startēs arī Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko, kas 2024. gadu sākusi daudzsološi. Vēlies veikt derības uz tenisa turnīriem? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, iepazīsties ar piedāvātajām likmēm un veic prognozes!

SVARĪGĀKĀ INFORMĀCIJA PAR WTA 1000 TENISA TURNĪRU MAIAMI

Tenisa turnīrs Maiami tiek organizēts kopš 1985. gada un spēles šeit noris uz cietā seguma laukumiem. Ja ”Grand Slam” uzskata par sezonas nozīmīgākajiem turnīriem, tad ATP un WTA 1000 sērijas turnīrus var uzskatīt par otriem svarīgākajiem. Tieši Maiami gan sievietēm (WTA), gan vīriešiem (ATP) noris turnīrs tieši 1000 sērijā. Tas nozīmē, ka bez vērtīgas naudas balvas uzvarētājs iegūst 1000 reitinga punktus, kas palīdz pacelties vai nosargāt esošo pozīciju rangā. Tas arī nozīmē, ka šajos turnīros allaž piedalās visi spēcīgākie planētas tenisisti un tenisistes.

Sieviešu konkurencē ik gadu piedalās 96 dāmas vienspēlēs, un 32 pāri dubultspēlēs. Vienspēlēs par pēdējām vietām cīnās kvalifikācijā. Turnīra laikā tiek sadalīts ap deviņiem miljoniem ASV dolāru naudas balvās. Par pēdējo uzvarētāju kļuva čehiete Petra Kvitova, kura 2023. gada turnīra finālā ar 7-6, 6-2 tika galā ar Kazahstānas tenisistes Jeļenas Ribakinas pretestību. Vienu reizi turnīra finālā spēlējusi Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko, kas 2018. gada finālā ar 6-7, 1-6 zaudēja amerikānietei Sloanai Stīvensai.

Visvairāk titulus šajā turnīrā izcīnījusi ASV tenisiste Serēna Viljamsa, kura šeit triumfējusi veselas astoņas reizes (2002., 2003., 2004., 2007., 2008., 2013., 2014. un 2015. gadā). Kopā ar Štefiju Grāfai Viljamsai pieder arī rekords spēlētājos finālos pēc kārtas – viņa Maiami tikusi trijos finālos pēc kārtas. Tāpat Viljamsa ir turnīra vecākā čempione, 2015. gadā uzvarot 33 gadu un 190 dienu vecumā. Jaunākā čempione ir Monika Seleša – kad viņa uzvarēja 1990. gadā, esot 16 gadus un 111 dienas veca.

WTA 1000 MIAMI 2024 TURNĪRA DATUMS UN VIETA

Šī gada Maiami WTA 1000 turnīrs norisināsies no 19. līdz 31. martam. Kopš 2019. gada turnīrs tiek aizvadīts ”Miami Gardens” tenisa kortos. Izņēmums nebūs arī 2024. gads.

OSTAPENKO MĒĢINĀS TURPINĀT VEIKSMĪGO 2024. GADA SEZONU

Zināmas ir arī dalībnieces, kuras piedalīsies šī gada Maiami turnīrā. Tā saucamās ”wild card” jeb īpašos organizatoru ielūgumus ieguvušas tādas zināmas tenisistes kā Venusa Viljamsa, Karolīna Vozņacki un Emma Radukanu. Visu trīs tenisistu uzvārdi komentārus neprasa, jo visas viņas ieguvušas Grand Slam titulus.

Starp dalībniecēm ir arī tādas tenisistes kā Iga Švjonteka, Arina Sabaļenka, Koko Gaufa, Džesika Pegula, Onsa Žabēra, Kinvena Ženga, Marketa Vondrosuva, Marija Sakari, Barbora Krejčīkova, Ludmila Samsonova, Karolīne Garsija, Paula Badosa, Sloana Stīvensa, Naomi Osaka, un citas. Turnīrā piedalīsies arī Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko, kas 2024. gadu sākusi pārliecinoši.

Latviete pirmo trīs mēnešu laikā paspējusi izcīnīt divus vienspēļu titulus. Vispirms viņa triumfēja Adelaides WTA 500 raudzes turnīrā, bet vēlāk Austrijas pilsētā Lincā. Adelaidas finālā Ostapenko tika galā ar Darju Kasatkinu (6-3, 6-2), bet Lincā ar Jekaterinu Aleksandrovu (6-2, 6-3). Šī kļuvusi par viņas pirmo sezonu kopš 2017. gada, kad viņa sezonas laikā izcīna vairāk par vienu vienspēļu titulu. Austrālijas ”Grand Slam” turnīrā latviete aizspēlējās līdz trešajai kārtai un zaudēja dubultspēļu finālā. Veiksmīgais sezonas sākums ļāvis viņai atgriezties WTA ranga labāko desmitniekā.

MAIAMI WTA 1000 TURNĪRA FAVORĪTES

Sieviešu konkurencē favorītes būs vairākas. Ranga pirmā rakete Iga Švjonteka vienmēr spēlējusi labāk uz cietā seguma kortiem kā, piemēram, zālaja, turklāt viņa ir šī turnīra čempione 2022. gadā. Arina Sabaļenka uzvarēja ”Australian Open” un, iespējams, vēlēsies turpināt uzvarēt arī Maiami. Mājinieces Džesika Pegula un Koko Gaufa var demonstrēt augsta līmeņa tenisu, tāpat kā nepārspējama agresīvā tenisā var būt Aļona Ostapenko, kas jau iepriekš ir pierādījusi, ka ASV viņai patīk spēlēt. Kā jebkurā turnīrā, arī šajā pastāv iespējas dažādiem pārsteigumiem.

BUKMEIKRU PROGNOZES SIEVIEŠU WTA 1000 TURNĪRAM AT LV BET

LV BET sporta totalizatorā iespējams atrast plašu derību piedāvājumu uz tenisa notikumiem. Likmes uz Maiami WTA 1000 turnīru nebūs izņēmums. Būs piedāvājumā gan kvalifikācijas spēles, gan vēlāk arī visas pamatturnīra spēles.

Par populārākajām likmēm uz tenisu var saukt dažādas uzvarētāja noteikšanas – gan spēles uzvarētāja, gan uzvarētāja derības uz setiem – pirmajā, otrajā un trešajā. Ja ”Grand Slam” turnīros vīrieši spēlē līdz trim uzvarētiem setiem, tad sievietēm visos turnīros jāspēlē līdz diviem, kas nozīmē maksimums trīs setus. Tāpat populāras derību iespējas ir kopā spēlētie geimi spēlē (virs/zem opcijas), un dažādi handikapi – geimu handikapi spēlē un setu handikapi.

Šīs gan nav vienīgās LV BET piedāvājumā atrodamās likmes. Pastāv iespēja derēt uz atsevišķiem statistikas rādītājiem kā breikiem spēlē, taibreikiem, netveramajām servēm un daudz ko citu. Ar visām tenisa likmēm iepazīsties LV BET sporta totalizatorā, meklējot sadaļu ”teniss”.

LIKMES UZ WTA 1000 MAIAMI AR LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz Jeļenas Ostapenko un citām spēlēm Maiami WTA 1000 turnīrā, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”teniss”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz tenisu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām tenisa spēlēm. Ja vēlies veikt likmes, tad visātrāk un ērtāk likmes var izdarīt LV BET mobilajā aplikācijā.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *