Indianvelsas WTA: cik labi klāsies Ostapenko?

Indianvelsas WTA: cik labi klāsies Ostapenko?

No 8. līdz 19. martam ASV gaidāms Indianvelsas WTA tenisa turnīrs, kurš būs viens no sezonas nozīmīgākajiem. Jau noskaidrojies, ka tajā piedalīsies Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko. Vai vēlies uzzināt vairāk par tenisu? Ienāc LV BET Sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības.

Svarīgākā informācija par Indianvelsas WTA turnīru?

Sieviešu sacensības Indianvelsas WTA 1000 sērijas ietvaros notiek kopš 1989. gada. Vairākas sportistes līdz šim uzvarējušas veselas divas reizes – Martina Navratilova, Merija Džo Fernandesa, Lindsija Devenporta, Serēna Viljamsa, Kima Klijstersa, Daniela Hantuhova, Marija Šarapova un Viktorija Azarenka. Pirms gada par uzvarētāju kļuva poliete un ranga pirmā rakete Iga Švjonteka, kura finālā divos setos ar 6-4, 6-1 pārspēja grieķieti Mariju Sakari. WTA 1000 sērijas turnīrs šis ir tikai kopš 2021. gada, taču līdz ar to tam ir arī liela nozīmība, jo sportistes par uzvaru šajā turnīrā iegūst ne tikai vērtīgas naudas balvas, bet arī 1000 reitinga punktus. Tie var palīdzēt pacelties WTA rangā.

Indianvelsas WTA turnīra datums un norises vieta

Indianvelsas WTA 1000 sērijas turnīrs noritēs vienlaicīgi ar kungu turnīru – no 8. līdz 19. martam. Norises vieta – ”Indian Wells Tennis Garden” Kalifornijas pilsētā Palmspringsā. Tā centrālais tenisa korts ir otrs lielākais pasaulē – tajā var sanākt līdz pat 16 tūkstošiem skatītāju. Kopumā piedalīsies vairāk nekā 70 tenisistes un visas pasaules spēcīgākās.

Kuras tenisistes piedalīsies Indianvelsas WTA turnīrā?

Zināms, ka Indianvelsas WTA 1000 turnīrā piedalīsies tādas tenisistes kā Jekaterina Aleksandrova, Bjanka Andresku, Amanda Anisimova, Viktorija Azarenka, Paula Badosa, Irina Begu, Belinda Benčiča, Anna Blinkova, Ana Bogdana, Anna Bondara, Marija Bozkova, Lūčija Bronzeti, Sorana Cirstea, Elizabeta Kočareto, Daniele Kolinsa, Alizē Kornē, Žaklīna Kristiana, Lorēna Deivisa, Leila Fernandesa, Linda Fruvirtova, Karolīne Garsija, Koko Gaufa, Kamila Džordži, Beatrise Hadada, Onsa Žabēra, Anhelina Kaļiņina, Anna Kaļinskaja, Kaja Kanepi, Darja Kasatkina, Madisona Kīsa, Anete Kontaveita, Marta Kocjuka, Danka Koviniča, Barbora Krejčīkova, Veronika Kudermetova, Petra Kvitova, Magda Linete, Klēra Liu, Tatjana Marija, Rebeka Marino, Petra Martiča, Elīze Mertensa, Karolīna Mučova, Jūle Nīmaijere, Linda Noškova, Kamila Osorio, Aļona Ostapenko, Jasmīne Paolini, Alīsija Parksa, Džesika Pegula, Bernarda Pera, Karolīna Pliškova, Anastasija Potapova, Jūlija Putinceva, Elisone Riske, Jevgēņija Rodina, Šelbija Rodžersa, Jeļena Ribakina, Arina Sabaļenka, Marija Sakari, Ludmila Samsonova, Aleksandra Sasnoviča, Majara Šerifa, Katerina Siņakova, Sloana Stīvensa, Iga Švjonteka, Jīle Teihmane, Patrīcija Tiga, Martina Trevisana, Donna Vekiča, Marketa Vondrosova, Ksinju Vanga, Ksiju Vanga, Šū Žanga, Kinvena Ženga un Lina Žū.

Indianvelsas WTA turnīra favorītes

Pavisam skaidrs, ka viena no galvenajām favorītēm būs ranga pirmā rakete Iga Švjonteka. Starp titula pretendentēm būs arī Arina Sabaļenka, kura kļuva par pirmā ”Grand Slam” – ”Australian Open” čempioni. Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko pagaidām WTA rangā ieņem 14. vietu, taču sezonu sākusi samērā sekmīgi. Pirmajā ”Grand Slam” turnīrā latviete aizkļuva līdz pat ceturtdaļfinālam. Tas bija viņas augstākais sasniegums šajā turnīrā.

Indianvelsas WTA turnīrā 2021. gadā Aļona Ostapenko vienu reizi sasniedza pusfinālu, trīs setos zaudējot baltkrievietei Viktorijai Azarenkai. Tikmēr pirms gada viņa zaudēja jau pirmajā kārtā, divos setos piekāpjoties Šelbijai Rodžersai. Tāpat Aļona Ostapenko spēlējusi pusfinālā dubultspēļu turnīrā, taču arī šajā turnīra stadijā kopā ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku zaudēja. Jāatgādina, ka ASV notiekošais turnīrs tiek aizvadīts uz cietā seguma kortiem.

Indianvelsas WTA turnīra izspēle

Kopumā turnīrā paredzētas vairākas kārtas un katrā no tām jāuzvar divi seti. Tas nozīmē, ka maksimums iespējams, ka tenisistes spēlēs trīs setus, bet katrā setā jāuzvar vismaz seši punkti. Ņemot vērā, ka jāuzvar ar divu geimu pārsvaru, mēdz gadīties, ka viss izšķiras taibreikā. Čempionei jāuzvar septiņās spēlēs – vispirms norit pirmās četras kārtas, bet vēlāk ceturtdaļfināli, pusfināli un fināls. Ja pirmās kārtas spēles gaidāmas no 8. marta, tad fināls noslēdzošajā dienā, 19. martā.

Indianvelsas WTA turnīru likmes LV BET

Ja vēlies likt likmes uz tenisā notiekošajām spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”teniss”, kur atradīsi arī 2023. gada Indianvelsā gaidāmā turnīra mačus. No esošā piedāvājuma vari izvērtēt, kura spēle tevi visvairāk uzrunā.

Likt likmes uz tenisa mačiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, ieskaties LV BET Sporta blogā, kurš saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par sporta notikumiem pasaulē.

Likmes uz Indianvelsas WTA turnīru LV BET

Tenisā iespējamas daudz un dažādas likmes. Ja tevi interesē noteikt uzvarētāju, tad veic likmi uz kādu no spēlētājiem. Tāpat vari paredzēt, cik geimi tiks spēlēti kopā, cik katrā atsevišķi un cik setos mačs noslēgsies. Iespējamas handikapa likmes, precīza seta rezultāta noteikšana un derēšana uz citiem ar spēles aspektiem. Piedāvājumā būs arī likmes uz Aļonas Ostapenko spēlēm. Ja vēlies izbaudīt labāko tenisa spēles pieredzi, tad ienāc LV BET Sporta totalizatorā!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *