United Cup 2024 tenisā – kura jauktā komanda uzvarēs šoreiz?

United Cup 2024 tenisā – kura jauktā komanda uzvarēs šoreiz?

Šī gada gadu mijā un nākamā gada sākumā jeb no 29. decembra līdz 7. janvārim, dažas nedēļas pirms pirmā ”Grand Slam” turnīra, norisināsies jaukto pāru turnīrs tenisā – ”United Cup”. To organizēs vien otro reizi, pirmajā turnīrā par čempioni kļūstot ASV. Vai vēlies veikt likmes uz tenisu? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, iepazīsties ar piedāvājumā esošajām likmēm un veic derības.

Svarīgākā informācija par tenisa turnīru United Cup

The United cup ir pirmais tenisa turnīrs, kurā piedalās jauktās komandas jeb vīrieši kopā ar sievietēm, turklāt par sasniegto rezultātu iespējams tikt pie ranga punktiem ATP un WTA. Katrā komandā ir līdz sešiem tenisistiem – līdz trijām sievietēm un tikpat vīriešiem. Pirmo reizi United cup tika rīkots 2022. gada beigās un 2023. gada sākumā trijās Austrālijas pilsētās. Jāmin, ka šis turnīrs noris īsi pirms gada pirmā ”Grand Slam” turnīra – ”Australian Open”’.

Turnīram kvalificējas 18 izlases. Sešas izlases kvalificējas, ņemot vērā ATP rangu – sešu valstu rangā augstāk esošie tenisisti valstij nodrošina vietu sacensībās. Sešas augstāk esošās valsts tenisistes WTA rangā nodrošina vēl sešu valstu piedalīšanos, bet atlikušās sešas tiek noteiktas, WTA un ATP rangu miksējot kopā. Austrālijai kā rīkotājai sacensībās vieta nodrošina gadījumā, ja arī tā netiek tajā pēc trim scenārijiem no ranga.

Turnīra izspēles formāts paredz, ka katrs duelis sastāv no piecām spēlēm – četrām vienspēlēm (divām vīriešiem, divām sievietēm) un viena jauktās dubultspēles mača. Ja rezultāts finālā pēc vienspēlēm ir 4-0 kādas komandas labā, dubultspēle netiek aizvadīta. No sešām grupām katras grupas uzvarētāja nokļūs tālāk cīņā par iespējamo ceļazīmi uz pusfinālu – tā tiks noteiktas trīs pusfinālistes. Ceturtā jeb noslēdzošā ceļazīme uz pusfinālu tiks noskaidrota no trim zaudējušajām komandām cīņā par pusfinālu. Komanda ar vislabāko bilanci būs noslēdzošā pusfināliste. Pēcāk pēc izslēgšanas metodes noskaidros čempioni.

2023.gada pirmajā United cup par čempioniem kļuva ASV tenisisti, kuri finālā pirmajās četrās vienspēlēs ar 4-0 apspēlēja Itāliju. Vēl pusfinālā iekļuva Polijas un Grieķijas tenisisti. Kopējais balvu fonds ir 15 miljoni ASV dolāru.

United Cup turnīra datums un vieta

2024.gada United cup tiks aizvadīts Austrālijas trijās pilsētās – Brisbenā, Pertā un Sidnejā. ”Pat Rafter Arena” Brisbenā, ”RAC Arena” Pertā un ”Ken Rosewall Arena” Sidnejā uzņems mačus. Visas spēles notiek uz cietā seguma laukumiem, kas visiem turnīra dalībniekiem var labāk ļaut pierast pie tiem apstākļiem, kādi vēlāk būs ”Australian Open”. 2024 United cup gaidāms no 2023. gada 29. decembra līdz nākamā gada 7. janvārim.

Kurš piedalīsies United Cup turnīrā?

Zināmi visi 2024 United cup dalībnieki. A grupā spēlēs Polija, Spānija un Brazīlija, C grupā ASV, Lielbritānija un Austrālija, E grupā Čehija, Ķīna un Serbija, B grupā Grieķija, Kanāda un Čīle, D grupā Francija, Itālija un Vācija, bet F grupā Horvātija, Nīderlande un Norvēģija. Starp zināmie tenisistiem Polijas sastāvā atrodama Iga Švjonteka un Huberts Hurkačs, Grieķijas Stefans Cicips un Marija Sakari, ASV Teilors Frics un Džesika Pegula, Serbijas Novaks Džokovičs, Norvēģijas Kaspers Rūds, Vācijas Aleksandrs Zverevs un citi. Tas nozīmē spraigu cīņu par titula izcīnīšanu.

United Cup 2024 turnīra favorīti

Par vieniem no turnīra favorītiem var saukt ASV, kas uzvarēja pagājušajā sezonā. Ar Igu Švjonteku sastāvā par vadošo valsti var saukt arī par Poliju, bet Novaka Džokoviča atrašanās sastāvā var likt par vienu no favorītiem akcentēt arī Serbiju. Jebkurā gadījumā cīņa par titulu būs spraiga, bet uzvarēt var vismaz sešas līdz septiņas valstu izlases.

United Cup turnīra rezultātu prognozēšana LV BET

LV BET sporta totalizators piedāvās plašu likmju klāstu uz The United Cup turnīra spēlēm. Varēsi noteikt spēles un katra seta uzvarētāju, taču ne tikai. Piedāvājumā var atrast handikapa likmes, geimu skaitu spēlē kopā, katram spēlētājam un katrā setā un daudz ko citu, tostarp iespēju derēt uz eisiem, breikiem, dubultkļūdām un precīzu rezultātu gan pa setiem, gan, piemēram, 1. setā.

Ja tevi interesē veikt likmes uz ATP vienu no sezonas nozīmīgākajiem turnīriem jaunajiem tenisistiem, pirms tā ieskaties ”outright” iespējās jeb uzzini, kurus no tenisistiem bukmeikeri uzskata par galvenajiem favorītiem. Tāpat analizē to sportiskās formas – kādi bijuši rezultāti pēdējos turnīros. Ierasti visos lielākajos turnīros notiek arī pa kādam pārsteigumam.

Likmes uz tenisu LV BET sporta totalizatorā

Ja vēlies izdarīt sporta likmes uz The United Cup turnīru tenisā, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Teniss”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz tenisu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām tenisa spēlēm.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *