ATP Moselle Open turpina dominēt mājinieki

ATP Moselle Open turpina dominēt mājinieki

No šī gada 5. līdz 11. novembrim Francijas pilsētā Mecā notika ATP 250 sērijas turnīrs Moselle Open, kurā ne pirmo reizi uzvarēja vietējais tenisists. Šoreiz pirmo reizi turnīrā triumfēja Ugo Umbērs, kurš turpināja mājinieku dominanci. Vai vēlies sekot līdz piedāvātajām tenisa derību iespējām? Ienāc LV BET sporta blogā, iepazīsties ar piedāvājumā esošajām likmēm un dodies veikt derības!

ATP Moselle Open 2023 – ne pirmo reizi uzvar kāds no mājiniekiem

2023.gadā ATP 250 raudzes turnīrs ATP Moselle notika 20. reizi. Kā ATP 250 sērijas turnīrs tas noris kopš 2009. gada, bet pirmos gadus tas bija iekļauts ATP International series ietvaros. Spēles notiek iekštelpās uz cietā seguma laukumiem un kopumā turnīra vēsturē dominējuši mājinieki no Francijas. Kāds no šīs valsts tenisistiem par čempionu kļuvis 11 reizes, bet 2023. gads kļuva par 12. reizi, kad kāds Francijas tenisists kļūst par Moselle open čempionu.

Visvairāk reižu par Moselle Open čempionu kļuvis cits francūzis – Žo Vilfrīds Tsonga (četras). Pirmo reizi viņš turnīrā triumfēja 2011. gadā, vēlāk pie titula tiekot arī 2012., 2015. un 2019. gadā. Vēl no francūžiem par šī turnīra uzvarētājiem kļuvuši Gaels Monfīss (2009. gadā), Žils Simons (2010., 2013., 2018. gadā), kā arī Lūkass Poulī (2016. gadā), Arno Klements (2003. gadā) un Žeroms Hēnels (2004. gadā). Vien astoņos gados par labākajiem turnīra spēlētājiem kļuvuši ārzemnieki – Ivans Ļubičičs uzvarēja 2005. gadā, titulētais Novaks Džokovičs 2006., Tomijs Robredo 2007. gadā, Dmitrijs Tursunovs 2008. gadā, bet pēc tam kā nākamais ārzemnieks bija beļģis Dāvids Gofāns, kurš triumfēja 2014. gadā. 2017. gadā par čempionu kļuva vācietis Pīters Gojovčiks, 2021. gadā polis Huberts Hurkačs, bet 2022. gadā itālis Lorenzo Sonego.

Kopējais turnīra balvu fonds bija nedaudz virs pusmiljona ASV dolāru (562 tūkstoši). Turnīra uzvarētājs ne tikai varēja iegūt nozīmīgu ierakstu CV, bet arī izcīnīt vērtīgu naudas balvu un pašu svarīgāko – vērtīgus punktus ATP rangā.

ATP Moselle Open turnīra datums un vieta

2023.gada ATP 250 turnīrs Mecā notika no 5. līdz 11. novembrim. To rīkoja iekštelpu kortos ”Arenes de Metz” telpās. Bez tā, ka šeit ikgadēji rīko tenisa turnīru, šīs ir arī mājas vietējās pilsētas handbola komandai. Arēna nav liela – ietilpība ap pieciem tūkstošiem līdzjutēju. Šajā arēnā praktiski vienmēr noticis nozīmīgais ATP 250 turnīrs. Uz trim gadiem to rīkoja ”Parc de Expositions de Metz metrpole” (2011. līdz 2013. gads).

2023.gadā par čempionu pirmo reizi kļūst Umbērs

Pirms turnīra no dalības atteicās ATP rangā septīto vietu ieņēmušais Holgers Rūne un 13. vietu ieņēmušais Alekss de Mino. Tāpat turnīra lēma nepiedalīties Huberts Hurkačs, Endijs Marejs, Kamerūns Norijs un Tomijs Pols. Bez Umbēra vēl no zināmiem tenisistiem Mecā rīkotajā turnīrā startēja Aleksandrs Bubļiks, Lorenzo Sonego, Stans Vavrinka, Daniels Altmeiers, Fabio Foņini un Dominiks Tīms.

Ugo Umbērs, kurš vēlāk kļuva par čempionu, sacensības sāka no otrās kārtas un kopumā bija izlikts ar augsto ceturto numuru. Otrajā kārtā viņš trijos setos ar 7-6, 4-6, 6-3 pārspēja austrieti Dominiku Tīmu, bet cīņā par pusfinālu francūzis tika galā ar sava tautieša Harolda Mejo pretesību (6-4, 6-4). Pusfinālā viņam pretī stājās itālis Fabio Foņini un viņam Umbērs zaudēja vien divos geimos, aizvadot ļoti pārliecinošu maču (6-0, 6-2). Savukārt izšķirošajā mačā par titulu viņam pretī stājās neitrālais sportists Aleksandrs Sevčenko, kurš arīdzan tika pārspēts divos setos – 6-3, 6-3. Jāmin, ka tikai Grand Slam turnīros vīriešu tenisā jāspēlē līdz trim uzvarētiem setiem – visos pārējos turnīros mačs norit līdz diviem uzvarētiem setiem.

ATP Moselle Open pie LV BET

Moselle Open kā ATP 250 sērijas turnīrs tiks rīkots arī nākamgad. Ja vēlēsies izdarīt likmes, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Teniss”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz tenisu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām tenisa spēlēm.

Likmes uz tenisu LV BET

LV BET sporta totalizators piedāvās plašu likmju klāstu uz visiem ar tenisu saistītiem notikumiem. Varēsi noteikt spēles un katra seta uzvarētāju, taču ne tikai. Piedāvājumā var atrast handikapa likmes, geimu skaitu spēlē kopā, katram spēlētājam un katrā setā un daudz ko citu, tostarp iespēju derēt uz eisiem, breikiem, dubultkļūdām un precīzu rezultātu gan pa setiem, gan, piemēram, 1. setā.

Ja tevi interesē veikt sporta likmes uz ATP un WTA turnīriem, pirms tam ieskaties ”outright” iespējās jeb uzzini, kurus no tenisistiem bukmeikeri uzskata par galvenajiem favorītiem. Tāpat analizē to sportiskās formas – kādi bijuši rezultāti pēdējos turnīros.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *