Minhenes ATP 250 tenisa turnīrs

Minhenes ATP 250 tenisa turnīrs

No 17. līdz 23. aprīlim Vācijas pilsētā Minhenē plānots ATP World tour 250 sērijas turnīrs vīriešiem. Zināms, ka starp dalībniekiem būs arī tādi zināmi vārdi kā Aleksandrs Zverevs un Holgers Rūne. Vai vēlies vairāk uzzināt par tenisa turnīriem? Ienāc LV BET Sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmēm un dodies veikt derības.

ATP 250 Minhenē — kas jums jāzina par turnīru?

Tenisa turnīrs Minhenē tiek organizēts jau kopš tālā 1900. gada. Kopš 1970. gada turnīrā iespējams tikt pie vērtīgām naudas balvām, bet kopš 1990. gada Minhenē notiekošās sacensības iekļautas ATP World tour sērijas ietvaros. Šobrīd to var uzskatīt par ATP World Tour 250 sērijas turnīru, kas ir zemākais no augstākās raudzes turnīriem. Tas arī nozīmē, ka ne visas tenisa zvaigznes, kā, piemēram, pasaules pirmā rakete vīriešu tenisā Novaks Džokovičs dosies piedalīties šajā turnīrā. Jāpiemin, ka spēles Minhenē norisinās uz māla seguma kortiem.

Tas, ka turnīrs nepulcē visas lielākās zvaigznes, apliecinājies arī čempionu tabulā. Kopš 2012. gada veselas piecas reizes turnīrā triumfējuši mājinieku tenisisti, divas reizes to paveicot Aleksandram Zverevam un Filipam Kohlšreiberam, bet vienu Tomijam Hāsam. 2015. gadā par turnīra čempionu kļuva bijušais ranga pirmais numurs brits Endijs Marejs, bet 2022. gadā par uzvarētāju kļuva Dānijas uzlēcošā tenisa zvaigzne Holgers Rūne.

Minhenes ATP World Tour turnīrā piedalījies arī Latvijas pirmā rakete vīriešu tenisā Ernests Gulbis. Pēdējo reizi šeit viņš startēja 2019. gadā, kad pirmajā kārtā spēkojās pret slovāku Martinu Kližanu. Viņu pārspēt neizdevās, zaudējot ar 3:6, 5:7. Arī 2016. gadā Latvijas pirmā rakete vīriešu tenisā zaudēja pirmajā kārtā, ar 6:7, 2:6 piekāpjoties Ivanam Dodigam. Savukārt 2013. gadā Ernests Gulbis Minhenes ATP tika līdz otrajai kārtai, kur piekāpās mājiniekam Tomijam Hāsam. Gulbis pasaules rangā pašlaik atrodas 372. vietā un ir tuvu, lai noslēgtu tenisista karjeru. 2022. gada nogalē viņu ievēlēja par Latvijas Tenisa savienības prezidentu.

Minhenes ATP 250 turnīra datums un vieta

Minhenes ATP World Tour turnīrs 2023. gadā norisināsies no 17. līdz 23. aprīlim. Šis turnīrs norisinās uz māla seguma kortiem Minhenē ”MTTC Iphitos” laukumos.

Kurš piedalīsies Minhenes ATP 250 turnīrā?

Marta vidū nebija zināmi visi dalībnieki, kuri startēs turnīrā, taču pēc organizatoru sniegtās informācijas īpaši izcelti tika trīs. ”Wild card” jeb īpašais ielūgums ticis piešķirts Vācijas tenisistam Janam Lenardam Strufam, kurš 2021. gadā aizspēlējās līdz pat finālam. Tajā viņš ar 4:6, 6:7 piekāpās gruzīnam Nikolozam Baliašvili. 2022. gada sezonā viņš cīnījās ar traumām, un izkrita no top100 pasaules rangā. World Tour 250 sērijas turnīra ietvaors viņam būs iespēja sevi vēlreiz apliecināt augstāka līmeņa tenisā. Tāpat paziņots, ka sacensībās par trešo titulu cīnīsies cits mājinieks Aleksandrs Zverevs, bet pagājušajā sezonā izcīnīto ATP World tour 250 titulu Minhenē aizstāvēs dānis Holgers Rūne. Pilns dalībnieku saraksts būs zināms īsi pirms turnīra sākuma, kad arī notiks izloze uz pirmo kārtu. Sagaidāms, ka turnīrā piedalīsies 32 vienspēļu tenisisti un 16 dubultspēļu, kopumā sadalot vairāk nekā pusmiljona dolāru vērtu prēmiju fondu.

Minhenes ATP 250 turnīra favorīti

Pagaidām par Minhenes ATP World tour sacensību galvenajiem favorītiem var uzskatīt tieši Holgeru Rūni un Aleksandru Zverevu. Rūne pasaules rangā pašlaik atrodas astotajā vietā, bet Zverevs 14. 19 gadus vecais Rūne ir pašlaik uzlēcošā zvaigzne tenisā, kurš līdz šim ticis pie trim vienspēļu tituliem. ”Grand Slam” ietvaros viņa labākais sniegums ir ceturtdaļfināls uz māla spēlētajā ”Roland Garros”. Pieredzējušāks ir Zverevs, kuram 25 gadi un jau 19 izcīnīti vienspēļu tituli. ”Australian Open” un ”French Open” viņš spēlējis pusfinālā, bet ”US Open” finālā, tajā gan zaudējot.

Likmes uz ATP 250 turnīru Minhenē ar LV BET

Ja vēlies likt likmes uz tenisā notiekošajām spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”teniss”, kur atradīsi arī 2023. gada ATP World tour 250 sērijas turnīra gaidāmos mačus. No esošā piedāvājuma vari izvērtēt, kura no spēlem tevi visvairāk uzrunā.

Likt likmes uz tenisa mačiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, ieskaties LV BET Sporta blogā, kurš saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par sporta notikumiem pasaulē.

Padomi ATP 250 Minhenes turnīram LV BET

Tenisā iespējamas daudz un dažādas likmes. Ja tevi interesē noteikt uzvarētāju, tad veic likmi uz kādu no spēlētājiem. Tāpat vari paredzēt, cik geimi tiks spēlēti kopā, cik katrā atsevišķi un cik setos mačs noslēgsies. Iespējamas handikapa likmes, precīza seta rezultāta noteikšana un derēšana uz citiem ar spēles aspektiem.

Ņem vērā, ka Minhenē bieži vien dominē mājinieki jeb vācu tenisisti. Arī šoreiz daļa no dalībniekiem būs tieši šīs valsts pārstāvji, bet Aleksandrs Zverevs uzskatāms par favorītu. Jāatceras, ka ATP ietvaros spēlētājiem ir ļoti intensīvs grafiks, kas var radīt pārsteigumus, taču ATP250 sērijas turnīros dalībnieku sastāvs ir vājāks un ne tik plašs kā 500 un 1000 sērijas, tāpēc favorītiem ir nedaudz vieglāks ceļš līdz vismaz pusfinālam. Atceries – LV BET Sporta totalizators piedāvā pašas labākās likmes uz tenisu!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *