Augstākā līmeņa pludmales volejbols Jūrmalā

Augstākā līmeņa pludmales volejbols Jūrmalā

No šī gada 15. līdz 18. jūnijam Majoru pludmales smiltīs norisināsies ”Challenge” raudzes turnīrs pludmales volejbolā. Tas gaidāms ”Beach pro tour” ietvaros un sagaidāms, ka starp dāmām vienas no galvenajām favorītēm būs mājinieces Tīna Graudiņa kopā ar Anastastiju Samoilovu. Vēlies vairāk uzzināt par pludmales volejbola notikumiem? Ienāc LV BET sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un veic derības!

Svarīgākā informācija par ”Challenge” turnīru Jūrmalā

Latvijas pludmales smiltis neuzņems viena no karstākā sporta veida pasaulē nozīmīgu turnīru pirmo reizi. Vēl pirms gada šeit norisinājās ”Beach pro tour” ”Elite 16” turnīrs, bet vēl iepriekš Jūrmalā vīriešu un sieviešu konkurencē sportisti cīnījušies par godalgām Eiropas čempionātā.

Jau otro sezonu pludmales volejbolā pasaules tūres turnīri sadalīti trijos līmeņos – Elite16, Challenge un Future. Tā saucamie Elite16 turnīri ir paši augstākie, kuros piedalās visi planētas spēcīgākie pludmales volejbolisti. ”Challenge” ir otrās raudzes turnīri, kuros startē ne visi favorīti, bet daļa no tiem. Tikmēr Future piedalās rangā zemāk esošās komandas un mājinieki.

Ja Elite16 turnīros kopējais balvu fonds ir 150 tūkstoši dolāru kungiem un tikpat arī dāmām, tad Jūrmalas posmā balvu fonds sasniegs uz pusi mazāku summu – 75 tūkstošus gan vīriešiem, gan sievietēm. Tas gan neliegs Jūrmalā sapulcēties daudziem ļoti zināmiem pludmales volejbolistiem, tostarp no Latvijas.

Turnīra grafiks

”Beach pro tour” sērijas turnīrs Jūrmalā sāksies 15. jūnijā ar kvalifikācijas spēlēm par pēdējām vietām pamatturnīrām vīriešu un sieviešu konkurencē. Sagaidāms, ka kvalifikācijā startēs arī vairāki pludmales volejbola pāri no Latvijas. Dienu vēlāk, 16. jūnijā, turnīrs sāksies ar pirmajām grupu turnīra spēlēm. 17. jūnijā tās noslēgsies, kad arī sāksies izslēgšanas spēles, bet 18. jūnijā tiks noskaidrots turnīra uzvarētājs. Sacensības varēs apmeklēt arī līdzjutēji un biļetes uz Jūrmalas turnīra apmeklēšanu vēl ir pieejamas.

Dalībnieki

Vīrieši

Zināms, ka turnīrā jau pirms kvalifikācijas sākuma piedalīsies 16 pāri. Tie būs – Samuele Kotafava/Paolo Nikolai (Itālija), Sergijs Popovs/Eduards Rezņiks (Ukraina), Stīvens van de Velde/Metjū Immerss (Nīderlande), Žoržs/Andrē Lojola (Brazīlija), Hendriks Mūls/Matiass Berntsens (Norvēģija), Čeims Šalks/Trī Burnē (ASV), Marks Nikolaidis/Īzaks Karahers (Austrālija), Mailzs Evanss/Čeiss Badingers (ASV), Vitors Gonsalvess/Renatu Lima (Brazīlija), Kventins Metrals/Īvss Hauseners (Šveice), Evandro Oliveira/Djēgo Mariano (Brazīlija), Kusti Nolvaks/Marts Tisārs (Igaunija), Trevors Krabss/Teodors Bunners (ASV), Robins Seidls/Morics Pristaužs (Austrija), Žuau Pedrosa/Hugo Kamposs (Portugāle), kā arī Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš.

Vēl 32 pāri cīnīsies par atlikušajām astoņām vietām kvalifikācijā. Pirmajā sacensību dienā, 15. jūnijā, kvalifikācijā piedalīsies pludmales volejbola pāri no tādām valstīm kā Austrijas, Itālijas, Francijas, Čehijas, Austrālijas, Izraēlas, Ķīnas, Dānijas, Argentīnas, Polijas, Taizemes, Čīles, Turcijas, Šveices, Vācijas, Lietuvas, Brazīlijas, Beļģijas, kā arī Latvijas. Par vietu pamatturnīrā cīnīsies Mihails Samoilovs kopā ar Mārtiņu Pļaviņu, Edgars Točs kopā ar Oliveru Bulgaču, kā arī Rūdolfs Stankevičs kopā ar Dāvi Teteri.

Dāmas

Arī dāmām īsi pirms turnīra sākuma zināmas 16 komandas, kuras automātiski to sāks pamatturnīrā. Starp šiem pāriem ir divi Latvijas dueti – ar otro numuru būs izliktas Anastasija Samoilova un Tīna Graudiņa, kuras 2022. gadā otro reizi karjerā kļuva par Eiropas čempionēm. Tikmēr ar 16. numuru izsētas jaunās Anite Namiķe un Varvara Brailko. Vēl jau automātiski vietu pasaules tūres sacensībās Jūrmalā izcīnījušas Anuka Verge/Deprē/Joana Madera (Šveice), Džūlija Skolsa/Betsi Flinta (ASV), Melisa Humana-Paredesa/Brendī Vilkersona (Kanāda), Čena Ksū/Ksinji Ksa (Ķīna), Jagoda Gruščinska/Aleksandra Vahoviča (Polija), Silva Bigi/Viktorija Pereira (Brazīlija), Daniela Alvaresa/Tanja Moreno (Spānija), Karolīna Horta/Rebeka Kavalsanti (Brazīlija), Margerita Biankīni/Klaudija Sampoli (Itālija), Esme Bobnere/Zoja Verge/Deprē (Šveice), Ana Gallē/Fernanda Pereira (Argentīna), Andresa Kavalsanti/Vitorija De Soza (Brazīlija), kā arī Laura Ludviga/Luiza Lipmane (Vācija).

Par atlikušajām astoņām turnīra vietām 31 dāmu duets cīnīsies kvalifikācijā. Par vietu pamatturnīrā cīnīsies dāmas no Čehijas, Austrālijas, ASV, Kanādas, Ķīnas, Somijas, Lietuvas, Brazīlijas, Norvēģijas, Vācijas, Nīderlandes, Austrijas, Ukrainas, Spānijas, Paragvajas, Polijas, kā arī Latvijas. No mājiniecēm par vietu pamatturnīrā cīnīsies Līva Ēbere un Daniela Konstantinova, kā arī Marta Ozoliņa kopā ar Luīzi Skrastiņu.

Turnīra favorīti

Sieviešu konkurencē pavisam noteikti vienas no favorītēm būs mājinieces Anastasija Samoilova un Tīna Graudiņa. Viņas ir izsētas ar otro numuru. Viņām un pārim no Šveices reitinga punktu ziņā ir vairāk nekā 200 punktu pārsvars pār tuvākajām sekotājām. Kopumā vēl arī viens ASV pāris, Taizemes, Ķīnas un Kanādas pludmales volejbola duets var tikt saukts par galvenajām favorītēm cīņā par uzvaru dāmu konkurencē.

Krietni saistošāk var būt kungu sacensības, kurās izteikta favorīta nav. Ar pirmo numuru izlikti itāļi (Samuele Kotafava/Paolo Nikolai), taču to pārsvars punktos pār tuvākajiem sekotājiem nav liels. Var teikt, ka kungu konkurencē uzvarēt var jebkurš no jau pamatturnīrā iekļuvušajiem pāriem, tostarp Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kuri gan atrodas savas karjeras noslēgumā.

Likmes uz pludmales volejbolu LV BET

LV BET sporta totalizators piedāvā veikt likmes arī uz notikumiem pludmales volejbolā, tostarp Challenge raudzes turnīru ”Beach pro tour” ietvaros. Uz katru no spēlēm varēsi derēt uz spēles uzvarētāju, kopā spēlētiem setiem, gūtajiem punktiem un handikapu. Atceries, ka pirmie divi seti tiek spēlēti līdz 21 punktam, taču jāuzvar ar vismaz divu punktu starpību. Izšķirošais trešais sets, ja tāds nepieciešams, tiek izspēlēts līdz 15 punktiem.

Ja vēlies veikt likmes uz pludmales volejblu, tad ienāc LV BET sporta totalizatorā un meklē konkrēto notikumu. Likt likmes ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām pludmales volejbola spēlēm.

Tagad vēl ērtāk vari veikt likmes LV BET mobilajā aplikācijā

LV BET sporta totalizators attīstās un tamdēļ šobrīd tas tev piedāvā vēl ērtāku opciju likmju veikšanā – mobilo aplikāciju. Ielādējot savā telefonā, vari ērti atrast visu nepieciešamo un veikt derības uz jebkuru no minētajiem notikumiem, tostarp hokeja spēlēm. ”App store” meklē ”LV BET” aplikāciju, lejupielādē to un veic likmes jebkurā sev ērtā laikā!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *