NBA Ziemassvētku spēles: Porziņģis viesosies Losandželosā

NBA Ziemassvētku spēles: Porziņģis viesosies Losandželosā

2023. gada 25. decembris ikgadēji kļuvusi par dienu, kad Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) ietvaros norit vieni no sezonas gaidītākajiem mačiem – Ziemassvētku spēles. Vienā no pieciem mačiem piedalīsies latvietis Kristaps Porziņģis, kura pārstāvētajai Bostonas ”Celtics” gaidāma viesošanās pie Losandželosas ”Lakers”. Vēlies veikt sporta likmes uz NBA Ziemassvētku spēlēm? Meklē likmes LV BET sporta totalizatorā un veic derības!

NBA Ziemassvētku spēles kā vienas no gaidītākajām sezonā

Tradīcija organizēt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēles Ziemassvētku laikā ir dzīva jau kopš līgas otrās sezonas 1947. gadā. Sākot ar 2008. gadu, tradīcija tika atdzīvināta, pirmo Ziemassvētku laikā, 25. decembrī, skatītājiem piedāvājot piecas intriģējošas spēles, kas ierasti notiek lielākajos ASV tirgos kā Ņujorkā, Losandželosā vai arī piedalās komandas, kas ir vienas no spēcīgākajām līgā.

2022./2023. gada sezonā Filadelfijas ”76ers” ar 119:112 pārspēja Ņujorkas ”Knicks”, Dalasas ”Mavericks” ar 124:119 apspēlēja Losandželosas ”Lakers”, Bostonas ”Celtics” ar 139:118 pārspēja Milvoki ”Bucks”, tā brīža čempione Goldensteitas ”Warriors” ar 123:109 apspēlēja Memfisas ”Grizzlies”, bet Denveras ”Nuggets” pagarinājumā ar 128:125 pieveica Fīniksas ”Suns”. Pagājušajā sezonā Dalasas rindās Ziemassvētku spēlē piedalījās Dāvis Bertāns.

Kristaps Porziņģis ar ”Celtics” viesosies pie Losandželosas ”Lakers”

Ikgadēji Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vadība jau pirms sezonas sākuma paziņo, kuras no komandām piedalīsies īpašajās Ziemassvētku spēlēs. 2023./2024. gadā kā pirmie laukumā dosies Ņujorkas ”Knicks” un Milvoki ”Bucks” komandas, spēlei notiekot ”Madison Square Garden” Ņujorkā. Vēlāk gaidāms intriģējošs duelis Rietumu konferencē – pagājušās sezonas čempione Denveras ”Nuggets” uzņems 2021./2022. gada sezonas čempioni Goldensteitas ”Warriors”. Vēl pagājušās sezonas fināliste Maiami ”Heat” cīnīsies pret Filadelfijas ”76ers”, bet pirmie Ziemassvētki noslēgsies ar maču starp Fīniksas ”Suns” un Dalasas ”Mavericks”.

Gaidītākā vakara spēle gan būs ar latviešu basketbolistu dalību. Kristaps Porziņģis kopā ar Bostonas ”Celtics” dosies uz Losandželosu, kur tiksies ar ”Lakers”. Abas uzskatāmas par titulētākajām NBA komandām, abām izcīnot 17 titulus klubu vēsturē. Savstarpēji tās vairākkārtīgi spēkojušās tieši finālā un abu duelis tiek uzskatīts par NBA klasiku un nozīmīgāko līgā. ”Lakers” sezonu sācis ar uzvaru NBA jaunieviestā kausa izcīņā, bet ”Celtics” pēc dažādām izmaiņām sastāvā sezonu sākusi kā viena no spēcīgākajām NBA komandām.

Kristaps Porziņģis atguvies no traumas un ir Bostonas aizsardzības balsts

Porziņģis uz Bostonas ”Celtics” tika aizmainīts 2023. gada vasarā no Vašingtonas ”Wizards”. Vēlāk puses vienojās par jaunu līgumu uz divām sezonām par 60 miljoniem dolāru. Latvietis ātri vien iederējies kluba spēlē, pirmajās 17 spēlēs vidēji gūstot 19.2 punktus, izcīnot 6.6 atlēkušās bumbas un atdodot 1.9 rezultatīvās piespēles.

Sezonas ievadā Porziņģis mačā pret Orlando ”Magic” iedzīvojās ikra muskuļa savainojumā, kurš gan divu nedēļu laikā tika sadziedēts. Īpašu lietderību Porziņģis sniedz ”Celtics” aizsardzībai – ar viņu laukumā kluba aizsardzības reitings ir 107.4, kas ir viens no viņa labākajiem karjerā. Uzbrukumā ar Porziņgi tiek gūti 117.4 punkti vidēji. Šī kļuvusi arī par otro sezonu pēc kārtas, kurā Porziņģim augusi ”true shooting percentage” statistikas ailes rādītāji – šogad tas pagaidām ir 65.5%, pagaidām apsteidzot iepriekšējā sezonā iespētos 62.7%.

Izmanto īpašās likmes, lai derētu uz NBA Ziemassvētku spēlēm

LV BET totalizators piedāvā veikt derības uz visām Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlēm un Ziemassvētku mači nebūs izņēmumi. Bez tā, ka ir iespējams derēt uz spēles uzvarētāja, un daudziem ar spēli saistītiem aspektiem, LV BET piedāvājumā ir viens no plašākajiem spēlētāju īpašo likmju piedāvājumiem – vari noteikt, cik no sarakstā atrodamajiem spēlētājiem gūs punktus, izcīnīs atlēkušās bumbas, atdos rezultatīvās piespēles, kļūdīsies, bloķēs metienus, pārtvers piespēles, trāpīs tālmetienus, kā arī dažādas statistikas kombinācijas. Vari arī noteikt, kurš no spēlētājiem mači noslēgs ar ”double-double” rādītājiem, bet kurš ar ”triple-double”, tāpat pastāv iespēja derēt uz dažādām kombināciju iespējām.

Turklāt, ja tevi interesē veikt derības uz Kristapa Porziņģa un Bostonas ”Celtics” spēlē, tad mūsu piedāvājumā ir īpašā akcija, kā rezultātā ir iespēja savā īpašumā tikt pie piecu eiro bezmaksas likmi. Lai to iegūtu savā īpašumā, tev jāveic kombinētā likme ar minimālo kopējo koeficientu 2.0, un tu saņemsi piecu eiro bezmaksas likmi, ja viena no spēlēm būs ar Bostonas ”Celtics” dalību.

Lai varētu veikt derības, pirms veic likmi iepazīsties ar to, kā iepriekšējās piecās spēlēs veicies komandām. Tāpat noskaidro, kuri no spēlētājiem būs pieejami spēlēm – tā, piemēram, pēc NBA kausa izcīņas traumā iedzīvojies Losandželosas ”Lakers” viens no līderiem Lebrons Džeimss, taču visdrīzāk viņš jau būs atpakaļ ierindā. Katrā no spēlēm favorīts uz uzvaru var būt cits, taču spēļu iznākumi var būt ļoti saistoši, jo Ziemassvētkos uzvar tas, kurš vairāk to vēlas. Brīžiem iespējams arī vērot basketbolu, kas ir tuvu ”play-off” līmeņa. Ar LV BET izbaudīsi labāko spēļu pieredzi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *