UFC cīņas vakars: Dariušs pret Carukjans

UFC cīņas vakars: Dariušs pret Carukjans

Naktī uz 3. decembri pēc Latvijas laika Ostinā, Teksasas štata pilsētā ASV, gaidāms kārtējais UFC cīņu vakars, kur kā galvenā cīņa būs starp Beneilu Dariušu un Armanu Carukjanu vieglā svara kategorijā. Kopumā vakara gaitā veselas 13 cīņas. Vēlies veikt derības uz UFC cīņām? Ienāc LV BET sporta blogā, iepazīsties ar likmju piedāvājumiem un veic derības.

UFC Fight Night svarīgākā informācija

Konkrētais cīņu vakars gaidāms ne Lasvegasā, kā tas ir pārsvarā, bet gan citā ASV pilsētā – Teksasas štata Ostinā, kurā ikgadēji notiek arī, piemēram, F1 sacensības. Šoreiz ESPN translētais cīņu šovs gaidāms 2. decembrī pēc ASV laika – nozīmīgākās cīņas plānotas naktī uz 3. decembri pēc Latvijas laika.

Šī kļūs par piekto reizi, kad Ostinā notiek kāds no UFC cīņu vakariem. Vairākas cīņas, kuras sākotnēji bija plānotas, oriģinālajā versijā nenotiks. Bobija Grīna un Dena Hukera cīņa nenotiks, jo otrais salauzis roku un viņu aizstās Džeilins Tērners. Tāpat nav gaidāma bijuša vidējā svara čempiona Džeisona Kanonjē un Romāna Dolidzes cīņa, jo pirmais iedzīvojies nopietnā ceļgala savainojumā. Tāpat nenotiks sākotnēji ieplānotā pirmā smagā svara cīņa starp Azamatu Murzakanovu un Kalilu Rontrē, jo pirmajam konstatēta pneimonija. Viņu aizvietos Entonijs Smits.

UFC Fight Night dalībnieki

UFC cīņu vakarā Ostinā gaidāmas veselas 13 cīņas – septiņas preliminary card ietvaros, bet sešas main card. Preliminary card savstarpēji spēkosies Zaks Rīss un Koudijs Brandedžs (vidējā svara kategorija), Drakars Klose un Džo Solecki (vieglā svara kategorija), Stīvs Garsija un Melkizels Kosta (featherweight svara kategorija), Rodolfo Belato un Ihors Poterija (pirmā smagā svara kategorija), kā arī Velingtons Tērmans un Džareds Gudmans (welterweight svara kategorija). Preliminary card laikā paredzētas divas cīņas dāmām – Mīša Tate cīnīsies pret Džuliju Avilu bantamweight svara kategorijā, bet Veronika Hārdija pret Džeimiju-Linu Hortu flyweight kategorijā.

Sešas cīņas ieplānotas main card. Bez jau minētās vakara naglas cīņas starp Beneilu Dariušu un Armanu Carukjanu, vēl gaidāmas cīņas starp Džalinu Tērneru un Bobiju Grīnu (vieglā svara kategorija), Robu Frontu un Deivesonu Figureido (bantamweight svara kategorija), Šonu Breidiju un Kelvinu Gastelumu (welterweight svara kategorija), Kleju Guidu un Hoakimu Silvu (vieglā svara kategorija), kā arī Punaheli Soriano un Dastinu Stolzfusu (vidējā svara kategorija).

Vakara cīņa Dariušs vs. Carukjans – vissvarīgākā informācija

Beneils Dariušs

34 gadus vecais Beneils Dariušs savas karjeras laikā aizvadījis 28 MMA cīņas, no kurām uzvarējis 22, piecās piedzīvojis zaudējumus, bet viena cīņa noslēgusies bez uzvarētāja noskaidrošanas jeb neizšķirti. No 22 uzvarām piecas viņš izcīnījis ar nokautu palīdzību, astoņas pēc pretinieka padošanās, bet deviņas pēc tiesnešu labvēlīgiem lēmumiem. No pieciem zaudējumiem četri gūti ar nokautiem, bet viens pēc padošanās. Viena no piecām neveiksmēm tika piedzīvota viņa noslēdzošajā cīņā, 2023. gada 10. jūnijā, ad Dariušs Kanādā pēc tehniskā nokauta piekāpās Čārlzam Oliveiram. Pirms šīs cīņas viņš bija izcīnījis astoņas uzvaras pēc kārtas.

Armans Carukjans

27 gadus vecais Armans Carukjans savas karjeras laikā aizvadījis 23 cīņas, no kurām 20 viņam izdevies uzvarēt, kamēr trijās citās viņš piedzīvojis zaudējumus. No izcīnītajām 20 uzvarām astoņas izcīnītas ar nokautu palīdzību, piecas pēc pretinieku padošanās, bet septiņas – tiesnešu labvēlīgiem lēmumiem. No trim zaudējumiem tikai viens bijis pēc nokauta, bet divi – tiesnešu nelabvēlīgiem lēmumiem. Pirms šīs cīņas viņam ir divas izcīnītas uzvaras pēc kārtas – pēdējo no tām viņš izcīnīja 17. jūnijā pār Hoakimu Silvu. Pēdējo zaudējumu Carukjans piedzīvojis 2022. gada 25. jūnijā, kad pēc tiesnešu lēmuma piekāpās Mateušam Gamrotam.

UFC cīņas vakars: Dariušs vs. Carukjans – kur skatīties cīņu?

UFC fight night Latvijas teritorijā translēs Go3 platformā. Tas nozīmē, ka ir iespējams vērot UFC cīņas TV3Sport kanālos. Arī UFC fight night ietvaros starp Beneilu Dariušu un Armanu Carukjanu tiks translēta šajā kanālā. Ja vēlies redzēt UFC cīņu translācijas no ASV vai kādas citas valsts, kur tiek rīkots cīņu šovs, tad meklē Go3 kanālus Latvijas kabeļtelevīzijas operatoros.

Ja neviens no šiem tev nav pieejams, tad cīņu apskati pieejami UFC sociālā tīkla Youtube kanālā, bet citos sociālajos tīklos iespējams redzēt atsevišķus nozīmīgākos ar cīņu redzamos izgriezumus, tostarp intervijas ar uzvarētājiem.

Derības uz Dariush pret cīņu Carukyans

LV BET piedāvā veikt likmes uz visām UFC cīņām, tostarp cīņu starp Beneilu Dariušu un Armanu Carukjanu. Pirms cīņas favorīta statuss atvēlēts Carukjana, kura uzvara novērtēta ar koeficientu 1.28. Savukārt Dariuša uzvara novērtēta ar koeficientu 3.25. Tas nozīmē, ka pēc bukmeikeru domām samērā nozīmīgs favorīts ir Carukjans. Tāpat bukmeikeri lēš, ka cīņa varētu ilgt ilgāk par trim ar pusi raundiem (koeficients 1.67), taču nebūs pārsteigums, ja tā ilgs īsāku laiku jeb ātri vien noslēgsies ar nokautu vai padošanos (2.07).

Kopumā LV BET sporta totalizators piedāvā plašu likmju iespējas uz MMA cīņām. Vari noteikt ne tikai cīņas uzvarētāju, bet arī uzvarošo metodi, dažādas ar uzvaru saistītās kombinācijas, vai cīņa ilgs visus maksimālos trīs raundus un ar kādu metodi uzvarētājs izcīnīs panākumu. Atceries, ka LV BET sporta totalizators piedāvā plašākās likmju iespējas MMA sporta veidā, un tieši šeit varēsi iepazīties ar pašiem labākajiem koeficientiem uz pašām labākajām cīņām. Ienāc un uzzini vairāk!

UFC Fight Night likmes LV BET sporta totalizatorā

Ja vēlies likt likmi uz MMA un UFC cīņu notikumiem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī spied uz ”Sports” un pēc šīs izvēles meklē ”MMA”. Uzpiežot uz šo sporta veidu, atradīsi piedāvājumā esošās cīņas. Ja tās tevi būs ieinteresējušas, tad izvērtē iespēju izdarīt likmi.

Likt likmes uz UFC notikumiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi sporta likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu vairāk orientēties spēlēs un to piedāvājumā, LV BET ir izveidojies Sporta blogu, kas saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *