UFC 299: O’MALLIJS PRET VERA OTRAIS DUBLIS | LV BET Blog

UFC 299: O’MALLIJS PRET VERA OTRAIS DUBLIS

Naktī uz 10. martu Floridas štata Maiami pilsētā gaidāms UFC 299 cīņu vakars, kura galvenā cīņa gaidāma ”bantamweight” svara kategorijā starp Šonu O’Malliju un Marlonu Veru. Abu starpā šī būs otrā cīņa, 2020. gadā uzvaru svinot Veram. Vēlies veikt derības uz UFC notikumiem? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, ieskaties piedāvāto likmju klāstā un veic derības.

UFC299 ietvaros O’Mallijs pret Veru cīnīsies otro reizi

UFC 299: O’MALLIJS PRET VERA OTRAIS DUBLIS | LV BET BlogUFC cīņu vakars 9. un 10. martā notiks trešo reizi Floridas štata pilsētā Maiami. Pēdējo reizi šeit cīkstoņi pulcējās 2023. gada aprīlī. Cīņu šovs gaidāms ”Kaseya Center”, kas zināms arī kā ”American Airlines” hallē un tajā savas spēles aizvada NBA komanda Maiami ”Heat”.

Par šī vakara nozīmīgāko cīņu pasludināta ”bantamweight” kategorijā starp Šonu O’Malliju un Marlonu Veru. Abi cīkstoņi savstarpēji spēkosies otro reizi. 2020. gada 16. augustā Vera lika O’Mallijam piedzīvot pirmo karjeras zaudējumu ar tehnisko nokautu jau pirmajā raundā.

Cita nozīmīga vakara cīņa gaidāma vieglajā svarā starp Dastinu Puarjē un Benuā Seintdenisu. Vairākas plānotās cīņas dažādu iemeslu nenotiks, bet kopumā gaidāmas veselas 14 cīņas – piecas ”main card”, četras ”preliminary card”, bet vēl piecas ”early preliminary card”.

UFC 299 cīņas karte

Kā jau minēts, 9. un 10. marta šova vakarā gaidāmas veselas 14 cīņas. Early preliminary card savstarpēji spēkosies Ions Kutelaba pret Filipi Linsu (pirmajā smagajā svarā), Maikls Pereira pret Maiklu Oleksejžuku (vidējā svara kategorijā), Robelis Despaņs pret Džošu Parisjanu (smagsvaros), Sīdžejs Vergara pret Assu Almabajevu (flyweight svara kategorijā) un Džoana Vuda pret Marinu Morozu (sieviešu flyweight svara kategorija).

Early preliminary card notiks četras cīņas. To laikā Kērtiss Bleids cīnīsies pret Žailtonu Almeidu (smagsvaros), Ketlīna Serminara pret Meisiju Bārberi (sieviešu flyweight svara kategorija), Mateušs Gamrots pret Rafaelu dos Anjosu (vieglā svara kategorija) un Pedro Munhoss pret Kaileru Filipsu (bantamweight svara kategorija).

Savukārt main card notiks piecas cīņas. Vakara nozīmīgākajā cīņā Sean O’Malley spēkosies pret Marlon Vera (bantamweight svara kategorija), Dastins Puarjē pret Benuā Seintdenisu (vieglā svara kategorija), Kevins Holands pret Maiklu Peidžu (welterweight svara kategorija), Gilberts Bērnss pret Džeku Dellu Madalenu (welterweight svara kategorija) un Petrs Jans pret Songu Jadongu (bantamweight svara kategorija).

UFC 299 dalībnieki: Sean O’Malley vs Marlon Vera

Šons O’Mallijs

29 gadus vecais ASV jauktās mākslas cīkstonis līdz šim savas karjeras laikā aizvadījis 19 cīņas, no kurām uzvarējis 17. Vienā uzvarētājs netika noskaidrots, jo Pedro Munhoss cīņas laikā guva traumu, bet vienā citā viņš zaudēja. Vienīgo zaudējumu O’Mailijs piedzīvojis tieši pret Veru, 2020. gadā zaudējot ar tehnisko nokautu pirmajā raundā. 2023. gada 19. augustā viņš ar uzvaru pār Aljameinu Stērlingu kļuva par UFC bantamweight svara kategorijas čempionu. No 17 uzvarām 12 viņš izcīnījis ar nokautu palīdzību, vienu pēc pretinieka padošanās, bet četras reizes viņam par labu lēmuši tiesneši.

Marlons Vera

31 gadu vecais Ekvadoras cīkstonis Vera savas karjeras laikā aizvadījis 32 cīņas, no kurām uzvarējis 23. Astoņas reizes viņš zaudējis, bet viena cīņa noslēgusies neizšķirti. No 23 izcīnītajām uzvarām astoņas bijušas ar nokautu palīdzību, desmit pēc pretinieku padošanās, bet vēl piecas pēc tiesnešu labvēlīgiem lēmumiem. Visi astoņi zaudējumi bijuši pēc tiesnešu lēmumiem. Pēdējo zaudējumu Vera piedzīvojis 2023. gada 25. martā, kad viņš pēc dalīta tiesnešu lēmuma piekāpās Korijam Sandhāgenam. Pēdējā cīņā viņam uzvara – 2023. gada augustā viņš ar lēmuma palīdzību bija pārāks pār Pedro Munhosu.

Kur es varu skatīties UFC 299 gala pārraidi?

UFC fight night Latvijas teritorijā translēs Go3 platformā. Tas nozīmē, ka ir iespējams vērot UFC cīņas TV3Sport kanālos. Arī UFC fight night ietvaros starp Šonu O’Malliju pret Marlonu Veru tiks translēta šajā kanālā. Ja vēlies redzēt UFC cīņu translācijas no ASV vai kādas citas valsts, kur tiek rīkots cīņu šovs, tad meklē Go3 kanālus Latvijas kabeļtelevīzijas operatoros.

Ja neviens no šiem tev nav pieejams, tad cīņu apskati pieejami UFC sociālā tīkla Youtube kanālā, bet citos sociālajos tīklos iespējams redzēt atsevišķus nozīmīgākos ar cīņu redzamos izgriezumus, tostarp intervijas ar uzvarētājiem.

UFC 299 prognozes LV BET sporta totalizatorā

LV BET sporta totalizatorā pirms cīņas favorīts ir Šons O’Mallijs. Viņa uzvara šobrīd vērtēta ar koeficientu 1.38. Savukārt Veras potenciāli otrā uzvara pār šo pretinieku novērtēta ar koeficientu 2.80. Koeficienti gan pirms cīņas var mainīties, turklāt pieejamie tirgi var palielināties. Īsi pirms cīņas LV BET totalizatorā būs pieejamas dažādas papildus likmes bez uzvarētāja noteikšanas. Uz UFC cīņām LV BET piedāvā labākās likmes, un iepazīsties ar tām pirms veic derības. Ja vēlies veikt likmes, tad visātrāk un ērtāk likmes var izdarīt LV BET mobilajā aplikācijā.

Ja vēlies likt likmi uz MMA un UFC cīņu notikumiem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī spied uz ”Sports” un pēc šīs izvēles meklē ”MMA”. Uzpiežot uz šo sporta veidu, atradīsi piedāvājumā esošās cīņas. Ja tās tevi būs ieinteresējušas, tad izvērtē iespēju izdarīt likmi.

Likt likmes uz UFC notikumiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu vairāk orientēties spēlēs un to piedāvājumā, LV BET ir izveidojies Sporta blogu, kas saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *