UFC 286: Leons Edvards pret Kamaru Usmans

UFC 286: Leons Edvards pret Kamaru Usmans

Šī gada 18. martā The O2 arēnā Londonā par welterweight svara kategorijas titulu UFC cīnīsies esošais kategorijas čempions Leon Edwards pret Kamaru Umsan. Sagaidāms, ka vakara gaitā noritēs 13 cīņas dažādās svara kategorijās. Vai vēlies vairāk uzzināt par MMA un UFC cīņām? Ienāc LV BET Sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības!

Svarīgākā informācija par UFC 286 cīņu vakaru

UFC 286 cīņu vakars plānots nevis Lasvegasā kā tas visbiežāk notiek, bet gan Eiropā. Šoreiz cīkstoņi spēkosies Londonā O2 arēnā. UFC 286 cīņu vakars plānots šī gada 18. martā un tā ietvaros notiks veselas 13 cīņas, no kurām svarīgākā jeb main event būs Leon Edwards duelis pret Kamaru Usman cīņā par welterweight kategorijas titulu. Ja Edwards ir esošais welterweight kategorijas čempions, tad Usman ir bijušais, līdz ar to cīņa solās būt spraiga.

UFC 286 cīņu vakars kļūs jau par devīto 2023. gadā. Pirms tam divi notika janvārī, veseli četri februārī, bet vēl divi martā. Kopumā līdz 2023. gada 6. maijam ieplānoti 17 cīņu vakari UFC ringos. Notiekošais cīņu vakars Londonā pagaidām ir vienīgais, kurš 2023. gadā notiks Eiropā. Līdz šim vēl ārpus ASV teritorijas viens cīņu vakars aizvadīts Austrālijā, bet cits Brazīlijā.

UFC 286 main event dalībnieki

Leons Edvards

31 gadu vecais Jamaikas cīkstonis Leon Edwards karjeras laikā paspējis aizvadīt jau 24 cīņas, no kurām uzvarējis 20. Septiņi panākumi iegūti ar nokautu palīdzību, trīs pēc cīņas priekšlaicīgas pārtraukšanas, bet desmit pēc tiesnešu labvēlīga lēmuma. Trīs reizes Edwards ir zaudējis – divas reizes pēc tiesnešu lēmumiem, bet reizi pēc diskvalifikācijas. Bez rezultāta noslēdzās viņa 2021. gada 13. martā aizvadītā cīņa pret Belal Muhammed, kurš nevarēja turpināt cīņu acs traumas dēļ.

Tieši pret savu nākamo pretinieku, Kamaru Usman, Leon Edwards piedzīvojis pēdējo zaudējumu UFC ringā. Tas notika 2015. gada 19. decembrī, kad pretinieks uzvarēja pēc tiesnešu lēmuma. Divi citi zaudējumi piedzīvoti 2012. gada februārī un 2014. gada novembrī. Kopš zaudējuma Usman Edwards ir uzvarējis jau desmit cīņās pēc kārtas, tostarp vienīgajā 2022. gadā, kad 20. augustā viņš revanšējās Usman par zaudējumu iepriekš. Nu cīkstoņi savstarpēji spēkosies trešo reizi.

Kamaru Usmans

35 gadus vecais nigērietis Kamaru Usman līdz šim UFC aizvadījis 22 cīņas, no kurām uzvarējis 20. Deviņi panākumi iegūti ar nokautu palīdzību, viens pēc cīņas priekšlaicīgas pārtraukšanas, bet desmit pēc tiesnešu labvēlīgiem lēmumiem. No diviem karjeras zaudējumiem viens bijis ar nokautu, bet viens pēc cīņas priekšlaicīgas pārtraukšanas. Viņš zaudēja savā pēdējā cīņā pret principiālo Leon Edwards, bet cits zaudējums piedzīvots 2013. gada maijā, kad viņš piekāpās Jose Caceres. Pārējās cīņās Usman bijis pārliecinošs.

UFC 286 cīņas karte

Kopumā UFC 286 ietvaros noritēs 13 dažādas cīņas. Jau pēc pieminētās Edwards vs Usman welterweight kategorijā Gunnar Nelson cīnīsies pret Daniel Rodriguez. Trīs cīņas plānotas lightweight kategorijā – Justin Gaethje cīnīsies pret Rafael Fiziev, Sam Patterson pret Yanal Ashmoz, bet Jai Herbert pret Ludovit Klein. Divas cīņas plānotas middleweight, flyweight un featherweight svara kategorijās. Pirmajā Marvin Vettori cīnīsies pret Roman Dolidze, bet Christian Leroy Duncan pret Duško Todorovič. Otrajā Muhammed Mokaev cīnīsies pret Jafel Filho, kamēr Malcom Gordon pret Jake Hadley, bet trešajā pieminētajā kategorijā cīņas aizvadīs Jack Shore vs Makwan Amirkhani un Nathaniel Wood vs Lerone Murphy. Divas cīņas plānotas sieviešu vidū. Dāmu flyweight kategorijā Joanne Wood spēkosies pret Luana Carolina, bet Julianna Miller pret Veronica Macedo.

Kur iespējams skatīties UFC 286 pārraidi?

UFC fight night 286 Latvijas teritorijā translēs Go3 platformā. Tas nozīmē, ka ir iespējams vērot UFC cīņas TV3Sport kanālos. Visdrīzāk arī Edwards vs Usman tiks translēts šajā kanālā. Ja vēlies redzēt šo welterweight kategorijas nozīmīgo cīņu no Londonas, tad meklē Go3 kanālus Latvijas kabeļtelevīzijas operatoros.

Ja neviens no šiem tev nav pieejams, tad cīņu apskati pieejami UFC sociālā tīkla Youtube kanālā, bet citos sociālajos tīklos iespējams redzēt atsevišķus nozīmīgākos ar cīņu redzamos izgriezumus, tostarp intervijas ar uzvarētājiem.

UFC 286 derības pie LV BET

Ja vēlies likt likmi uz MMA un UFC cīņu notikumiem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī spied uz ”Sports” un pēc šīs izvēles meklē ”MMA”. Uzpiežot uz šo sporta veidu, atradīsi piedāvājumā esošās cīņas, tostarp Leon Edwards vs Kamaru Usman. Ja tās tevi būs ieinteresējušas, tad izvērtē iespēju izdarīt likmi.

Likt likmes uz UFC notikumiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu vairāk orientēties spēlēs un to piedāvājumā, LV BET ir izveidojies Sporta blogu, kas saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

UFC 286 derību padomi LV BET sporta totalizatorā

Totalizatori pirms cīņas par galveno favorīti uzskatu Usman, kura koeficients uz uzvaru novērtēts ar 1.30. Savukārt Leon Edwards panākums un welterweight titula nosargāšana novērtēta ar koeficientu 3.15. LV BET Sporta totalizators piedāvā veikt likmes uz jebkuru no MMA un UFC cīņām. Ienāc pie mums, meklē cīņas un iepazīsties ar piedāvātajām likmēm!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *