WTA Maiami tenisa turnīrs

WTA Maiami tenisa turnīrs

No šī gada 19. marta līdz pat 2. aprīlim ASV pilsētā Maiami gaidāms sieviešu tenisa turnīrs. Pavisam iespējams, ka tajā piedalīsies arī labākā Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko, kura samērā veiksmīgi sākusi 2023. gada sezonu. Vai vēlies vairāk uzzināt par tenisu? Ienāc LV BET Sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības!

WTA Miami Open 2023 — svarīgākā informācija par turnīru

Tenisa turnīrs Maiami tiek organizēts kopš 1985. gada. Šobrīd tas ir sezonas viens no svarīgākajiem turnīriem, jo ir WTA 1000 raudzes. Tas nozīmē, ka tenisistes bez nozīmīgas naudas balvas cīnās par iespēju iegūt papildus 1000 reitinga punktus rangā, ko var saņemt tikai turnīra uzvarētāja. ASV jau pirms tam būs noticis cits 1000 sērijas turnīrs – Indianvelsā.

Dāmām šajā turnīrā visvairāk titulus ieguvusi amerikāniete Serēna Viljamsa, kura Maiami Open uzvarējusi veselas astoņas reizes. Pieci tituli ir vācietei Štefijai Grāfai, bet trīs baltkrievietei Viktorijai Azarenkai. Par 2022. gada turnīra uzvarētāju kļuva poliete un pašreizējā WTA ranga līdere Iga Švjonteka. Viņa finālā divos setos viegli tika galā ar japānieti Naomi Osaku (6-4, 6-0). Vienu reizi turnīra finālā spēlējusi Aļona Ostapenko. Latvijas tenisiste līdz izšķirošajam mačam aizspēlējās 2018. gadā, zaudējot mājiniecei Sloanai Stīvensai (6-7, 1-6).

2023. gada Miami Open turnīra datums un norises vieta

Turnīrs gaidāms no 2023. gada 19. marta līdz pat 2. aprīlim. Turnīrs norisināsies ”Hard Rock Stadium” Maiami Gardens. Šajā stadionā savas mājas spēles aizvada NFL komanda ”Dolphins”. Lai šeit varētu aizvadīt tenisa turnīru, iepriekš dienvidu puses stāvvietā tika izbūvēti 29 tenisa laukumi. Gan spēlētājiem, gan faniem patika fakts, ka turnīrs pārcēlās uz šo norises vietu.

Miami Open 2023 turnīra grafiks

No 19. līdz 21. martam turnīrs sāksies ar kvalifikācijas kārtu. Šeit tiks noskaidrotas pēdējās pamatturnīra dalībnieces. Vienspēlēs piedalīsies 96 tenisistes un pirmā kārta gaidāma 22. un 23. martā. 24. martā tiks izspēlētas otrās kārtas spēles, bet dienu vēlāk jau noritēs trešās kārtas mači. Turnīrs turpināsies 27. martā, kad gaidāmas ceturtās kārtas spēles, bet 28. martā norisināsies ceturtdaļfināli. 30. martā plānoti abi pusfināli, bet 1. aprīlī sieviešu konkurencē tiks noskaidrota 2023. gada turnīra čempione.

Kurš piedalīsies Miami Open 2023

Februāra vidū vēl nebija zināmas visas dalībnieces, taču, līdzīgi kā Indianvelsā, arī šeit turnīrā piedalīsies visas spēcīgākās ranga tenisistes. Līdz ar to var sagaidīt, ka Maiami Open 2023 piedalīsies tādas tenisistes kā Iga Švjonteka, Arina Sabaļenka, Onsa Žabēra, Džesika Pegula, Karolīne Garsija, Koko Gaufa, Marija Sakari, Darja Kasatkina, Belinda Benčiča, Jeļena Ribakina, Veronika Kudermetova, Beatriza Hadada, Petra Kvitova, Aļona Ostapenko, Ludmila Samsonova, Simona Halepa, Viktorija Azarenka, Jekaterina Aleksandrova, Karolīna Pliškova, Paula Badosa, Magda Linete, Šuai Ženga, Medisona Kīsa, Kinvena Ženga, Martina Trevisana, Marija Bozkova, Anete Kontaveita un citas. Jāatceras, ka kopumā turnīrā startēs 96 tenisistes vienspēlēs, kas ir nozīmīgs skaitlis. Tas nozīmē, ka iespēju iegūs arī tās tenisistes, kuras atrodas ārpus labāko 32 vidus.

Miami Open 2023 favorīti

Jebkurā no tenisa turnīriem viena no galvenajām favorītēm būs poliete un ranga līdere Iga Švjonteka. Viņa aizvadīja fenomenālu 2022. gada sezonu, kad pārņēma ranga līderes godu no karjeras beigušās Ešlijas Bārtijas. Jeļena Ribakina var būt cita no favorītēm – viņa kļuva par pirmā sezonas ”Grand Slam” ”Australian Open” titula ieguvēju. Labi nospēlēt var arī citas ranga pirmā desmitnieka spēlētājas, tostarp februāra vidū 14. vietu ieņemošā Ostapenko, kas šajā sezonā jau vairākos turnīros tikusi tālāk par pirmajām divām kārtām.

Likmes uz Miami Open 2023 ar LV BET

Ja vēlies likt likmes uz tenisā notiekošajām spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”teniss”, kur atradīsi arī 2023. gada Maiami gaidāmā turnīra mačus. No esošā piedāvājuma vari izvērtēt, kura spēle tevi visvairāk uzrunā.

Likt likmes uz tenisa mačiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, ieskaties LV BET Sporta blogā, kurš saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par sporta notikumiem pasaulē.

Likmes uz Miami Open 2023 turnīru vietnē LV BET

Tenisā iespējamas daudz un dažādas likmes. Ja tevi interesē noteikt uzvarētāju, tad veic likmi uz kādu no spēlētājiem. Tāpat vari paredzēt, cik geimi tiks spēlēti kopā, cik katrā atsevišķi un cik setos mačs noslēgsies. Iespējamas handikapa likmes, precīza seta rezultāta noteikšana un derēšana uz citiem ar spēles aspektiem. Piedāvājumā būs arī likmes uz Aļonas Ostapenko spēlēm. Ja vēlies izbaudīt labāko tenisa spēles pieredzi, tad ienāc LV BET Sporta totalizatorā!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *