Pludmales volejbols: Beach Pro Elite 16 pārceļas uz Meksiku

Pludmales volejbols: Beach Pro Elite 16 pārceļas uz Meksiku

No 22. līdz 26. martam Meksikā gaidāms viens no nozīmīgākajiem sezonas turnīriem pludmales volejbolā – Beach Pro Elite16. Sagaidāms, ka vismaz dāmu konkurencē piedalīsies Latvijas vadošais duets Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova, bet kungu konkurencē var startēt Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kā arī Mārtiņš Pļaviņš un Mihails Samoilovs. Vai vēlies uzzināt vairāk par pludmales volejbolu? Ienāc LV BET Sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības!

Svarīgākā informācija par Beach Pro Elite 16 turnīriem

Beach Pro tour Elite 16 turnīri tiek organizēti kopš 2022. gada sezonas. Pirms tās FIVB mainīja turnīru rangu pludmales volejbolā, kā rezultāta Elite 16 turnīros piedalītos paši spēcīgākie pāri. Vēl sezonas laikā notiek dažādi Future un Challenge turnīri, taču Beach Pro Elite16 pludmales volejbolā ir lielākie bonusi par sasniegtajiem rezultātiem un arī prestiža ziņā tie vērtējami augstāk. 2022. gadā viens no šādiem turnīriem tika aizvadīts Latvijā, Majoru pludmalē. Toreiz gan latviešiem neizdevās sasniegt augstākos rezultātus.

Viens Beach Pro tour Elite 16 turnīrs 2023. gadā jau noticis. No 1. līdz 5. februārim Dohā vīriešiem triumfēja norvēģi Andress Mūls un Kristians Sērums, kamēr dāmām Nīderlandes pludmales volejbolistes Katja Stama un Raisa Šūna. Augstvērtīgu sniegumu demonstrēja Tīna Graudiņa kopā ar Anastasiju Samoilovu. Viņas turnīru noslēdza godpilnajā ceturtajā vietā. Tikmēr kungiem kvalifikācijas kārtu nepārvarēja nedz Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, nedz Mārtiņš Pļaviņš ar Mihailu Samoilovu.

Beach Pro Elite 16 turnīru grafiks

Šajā sezonā paredzēti desmit Beach Pro tour Elite 16 pludmales volejbola turnīri. Ja 2022. gadā viens no tiem notika Majoru pludmalē, tad 2023. gadā Jūrmalā šāds turnīrs nav paredzēts. No 15. līdz 18. jūnijam Latvijas piejūras pilsētā gaidāms Challenge raudzes turnīrs. Pēc jau pieminētajiem Dohas un Meksikas posmiem Pro tour Elite 16 turnīri notiks arī Brazīlijā no 26. līdz 30. aprīlim, Čehijā Ostravā no 31. maija līdz 4. jūnijam, Gštādē Šveicē no 5. līdz 9. jūlijam, Monreālā Kanādā no 26. līdz 30. jūlijam, Hamburgā Vācijā no 16. līdz 20. augustam, Parīzē Francijā no 27. septembra līdz 1. oktobrim, Dubaijā no 8. līdz 12. novembrim, bet Elite 16 turnīru sezona noslēgsies Austrālijā no 22. līdz 26. novembrim.

Beach Pro Elite 16 dalībnieki

Katrā Beach Pro tour Elite 16 turnīrā piedalās labākie sportisti pludmales volejbolā pēc ranga. Dāmām starp top10 ir tādi pāri kā brazīlietes Duda/Ana Patrīsija, Barbara/Kerola, Nīderlandei otro vietu rangā ieņem pirmā turnīra uzvarētājas Stama/Šūne, bet vēl pa diviem pāriem ranga desmitniekā ir ASV (Nusa/Klota, Kenona/Sponcila) un Vācijai (Tilmane/Millere, Borgere/Sude). Graudiņa un Anastasija Samoilova pašlaik pasaules tūres rangā ieņem piekto vietu.

Kungiem pasaules tūres ranga līderi ir norvēģi Mūls un Sērums, kuri arī uzvarēja pirmajā Beach Pro tour Elite 16 turnīrā Dohā. Otro vietu rangā ieņem Nīderlandes duets Brūvers/Mēsens, trešo vietu Kataras pludmales volejbolisti Čerifs/Ahmeds, bet ceturto brazīlieši Džordžs/Andrē. Vēl labāko desmitniekā ir dueti no Polijas, Čehijas, Itālijas, Zviedrijas, Čīles. Labākie no latviešiem ir Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs, kuri rangā ieņem 27. vietu. Edgaram Točam un Fokerotam 72. vieta, bet Pļaviņam ar Mihailu Samoilovu 82. pozīcija.

Uz katru Beach Pro tour posmu var arī kvalificēties, līdz ar to tajā var iekļūt spēlēt arī tie pludmales volejbola pāri, kuri atrodas zemāk rangā. Tikmēr katrā turnīra spēlē ir jāuzvar divos setos. Maksimums iespējami trīs seti. Katrs sets jānoslēdz ar 21 gūtu punktu, taču ar vismaz divu punktu pārsvaru.

Beach Pro Elite 16 favorīti

Katrs no augstākminētajiem pāriem gan kungiem, gan dāmām var tikt uzskatīti par favorītiem. Tas nozīmē, ka bez brazīlietēm Dudas un Patrīcijas favorītes būs arī pirmajā posmā uzvarējušās nīderlandietes. Tāpat Šveices un Austrālijas dueti var nostartēt labi, tāpat kā Tīna Graudiņa kopā ar Anastasiju Samoilovu. Viņas Beach pro tour ietvaros jau pagājušajā sezonā vairākkārtīgi bija starp labākajām. Vīriešiem pēdējos gados dominē norvēģi Mūls un Sērums, tāpēc nav pārsteigums, ka viņi atrodas arī ranga līderos. Latviešu duetu sniegums pēdējos gados pasliktinājies.

Kā veikt likmes uz Beach Pro Elite 16 pie LV BET?

Ja vēlies likt likmi uz pludmales volejbola notikumiem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī spied uz ”Sports” un pēc šīs izvēles meklē ”’pludmales volejbols”. Uzpiežot uz šo sporta veidu, atradīsi piedāvājumā esošās spēles, tostarp Elite 16 turnīrus. Ja tās tevi būs ieinteresējušas, tad izvērtē iespēju izdarīt likmi.

Likt likmes uz pludmales volejbola notikumiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu vairāk orientēties spēlēs un to piedāvājumā, LV BET ir izveidojies Sporta blogu, kas saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

Likmes uz Beach Pro Elite 16 pie LV BET

Uz pludmales volejbola turnīriem LV BET Sporta blogs piedāvā dažādas likmju iespējas. Uz katru pasaules tūres spēli iespējams noteikt ne vien spēles uzvarētāju, bet arī daudzus citus ar to saistītus aspektus, kā, piemēram, katras komandas gūtos punktus setā un kopā, kā arī abu komandu kopā gūtos punktus (virs/zem, pāra/nepāra). Tāpat pastāv iespēja noteikt uzvarētājkomandas handikapu un vēl veikt likmes uz pareizu rezultātu pa setiem. Ja tevi interesē pludmales volejbols, tad LV BET Sporta totalizators būs īstā vieta, kur veikt likmes uz šo aizraujošo sporta veidu!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *