SNŪKERA TURNĪRS: WORLD OPEN | LV BET Blog

SNŪKERA TURNĪRS: WORLD OPEN

No šī gada 18. līdz 24. martam Ķīnā pirmo reizi kopš 2019. gada snūkerā tiks organizēts ”World Open” turnīrs. Kopumā 64 snūkeristi no visas pasaules piedalīsies turnīrā, bet kā pēdējais šeit uzvarējis Džūds Tramps, kurš sacensībās izsēts ar pirmo numuru. Vēlies veikt derības uz snūkera turnīriem? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, meklē snūkera derību iespējas un veic prognozes!

Svarīgākā informācija par World Open snūkera turnīru

SNŪKERA TURNĪRS: WORLD OPEN | LV BET BlogWorld Open” jeb pasaules atklātajam snūkera turnīram ir samērā gara vēsturē, kuras laikā mainījies gan turnīra nosaukums, gan izspēles kārtība. 1982. gadā to sāka rīkot zem ”Professional Players Tournament” vārda, bet vēlāk līdz pat 21. gadsimtam tas bija zināms kā ”Grand Prix” turnīrs. No 2001. līdz 2003. gadam pasaulē turnīru atpazina pēc LG kausa vārda, pēc tam līdz 2010. gadam to atkal sauca par ”Grand Prix”, pēc kā tas nemainīgi bijis ”World Open”.

Arī turnīra norises vietas ir mainījušās. Līdz pat 2012. gadam šo turnīru rīkoja Lielbritānijā – Anglijas pilsētās Birmingemā, Bristolā, Redingā, Dērbijā, Sanderlandē, Bornemotā, Prestonā un Telfordā, kā arī Skotijas pilsētās Aberdīnā un Glāzgovā. Kopš 2012. gada sacensības notikušas tikai un vienīgi Ķīnā un tas ir galvenais iemesls, kāpēc 2024. gadā ”World Open” turnīrs risināsies pirmo reizi kopš 2019. gada. 2020. gadā pasauli satracināja Covid-19 pandēmija, ceļošanas ierobežojumi un daudzu sacensību atcelšana. Ņemot vērā, ka tieši Ķīnā izcēlās Covid-19 pandēmija, šajā valstī bija arī nopietnākie ierobežojumi. Rezultātā cieta ar World Open turnīrs, kurš nenotika četrus gadus pēc kārtas.

Līdz šim pārsvarā par ”World Open” turnīra uzvarētājiem kļuvuši Lielbritānijas snūkera meistari. Šeit uzvarējuši tādi zināmi snūkeristi kā Rejs Rerdons, Tonijs Knovlss, Deniss Teilors, Stīvss Deiviss, Stīvens Hendrijs, Džimijs Vaits, Pīters Ebdons, Džons Higinss, Marks Viljamss, Dominiks Dāle, Stīvens Lī, Kriss Smals, Ronijs O’Salivans, Nīls Robertsons, Marko Fu, Marks Alens, Šons Mērfijs, Ali Kārters, Dings Junhui, kā arī Džūds Tramps, kurš 2019. gadā pirmo reizi šeit triumfēja, apspēlējot Taizemes snūkeristu.

2024.gada turnīrā čempions varēs nopelnīt 170 tūkstošus sterliņu mārciņu. Finālists tiks pie 73 tūkstošiem, pusfinālisti pie 32 ar pusi tūkstošiem, ceturtdaļfinālisti pie 21 ar pusi tūkstošiem, astotdaļfinālisti pie 14 tūkstošiem, otrajā kārtā iekļuvušie pie deviņiem tūkstošiem, bet dalība un zaudējums pirmajā kārtā ļaus mājās doties ar pieciem tūkstošiem sterliņu mārciņu. Kopējais balvu fonds ir 815 tūkstoši sterliņu mārciņu.

Pasaules atklātā snūkera turnīra dalībnieki

Pasaules atklātajā snūkera turnīrā piedalīsies 64 sportisti. Tie būs – Džūds Tramps, Rorijs Tors, Sandersons Lams, Deivids Gilberts, Fans Žengs, Lūkass Klekerss, Dominiks Dāle, Stjuarts Keringtons, Deivids Lilijs, Džeks Džounss, Ešlijs Hjūdžils, Deivids Greiss, Kairins Vilsons, Džeimijs Džounss, Rikijs Voldens, Bens Volastons, Marks Selbijs, Adams Dafijs, Si Jahui, Longs Zehuangs, Džons Higinss, Džeksons Peidžs, Žo Jelongs, Vu Jize, Metjū Stīvenss, Raiens Dejs, Eliots Slesors, He Gogjangs, Daniels Velss, Marks Alens, Ronijs O’Salivans, Maikls Vaits, Lu Haotians, Ārons Hils, Roberts Milkins, Sems Kreigijs, Hoseins Vafaeis, Greiems Dots, Cao Jupengs, Nopons Saenghams, Lu Hongju, Šons O’Salivans, Džo Perijs, Ksu Siu, Šons Mērfijs, Nīls Robertsons, Tjans Pengfei, Išprets Sings Čadha, Ali Kārters, Luiss Hītkots, Kriss Vakelins, Robijs Viljamss, Toms Fords, Džensons Kendriks, Berijs Havkinss, Stīvens Magvairs, Pangs Juksu, kā arī Olivers Brauns. Pāris vietas turnīrā vēl nav zināmas un tiks noskaidrotas pēc kvalifikācijas izspēles.

World Open snūkera turnīra grafiks

Pirmās kārtas spēles gaidāmas 18. martā, astotdaļfināla spēles 18. un 19. martā, pēc kā sekos divu dienu brīvdienas. 22. martā turnīrs atsāksies ar ceturtdaļfināla mačiem, 23. martā gaidāmi abi pusfināli, bet World Open turnīra čempions tiks noskaidrots 24. martā. Lai kļūtu par čempionu, būs jāuzvar desmit freimos. Līdz pusfinālam jāuzvar piecos freimos, bet pusfinālā jābūt pārākam sešos freimos.

Likmes uz World Open snūkera turnīru LV BET sporta totalizatorā

LV BET sporta totalizators piedāvās veikt derības uz visām pasaules atklātā turnīra spēlēm. Varēsi noteikti spēles uzvarētāju, kopā spēlētos freimus, kopējos breikus 100+, freimu handikapu, pirmā freima uzvarētāju, pareizu rezultātu, lielākā breika īpašnieku un daudz ko citu. Ja vēlies veikt derības uz snūkera turnīriem, tad ienāc LV BET sporta totalizatorā un meklē ”snūkera” sadaļu. Visai iespējams, ka uz spēlēm varēs atrast papildus likmju iespējas.

Snūkera ir atsevišķi vadošie snūkeristi. Viens no tiem ir O’Salivans, taču arī citus spēlētājus kā Džūdu Trampu, Nīlu Robertsonu un citus nevar vērtēt zemāk. Šajā turnīrā visi viņi piedalīsies, kas var nozīmēt aizraujošu cīņu par uzvaru. Ja bukmeikeri piedāvā ”outright” iespēju, jeb varbūtību uzzināt viņu favorītus par uzvarētāju turnīrā, izmanto šo iespēju, kas var labāk palīdzēt saprast, kā varētu noslēgties turnīrs.

Ja vēlies izdarīt likmes uz kādu no snūkera turnīriem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Snūkers”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz snūkeru ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām snūkera spēlēm. Visātrāk un ērtāk likmes var izdarīt LV BET mobilajā aplikācijā.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *