NBA Zvaigžņu spēle: vai Porziņģi izvēlēs dalībai?

NBA Zvaigžņu spēle: vai Porziņģi izvēlēs dalībai?

Šī gada 18. janvārī Indiānas ”Pacers” spēļu mājvietā Indianapolisā gaidāma 2023./2024. gada NBA Visu Zvaigžņu spēle. Potenciāli ir iespēja, ka tajā var piedalīties arī Kristaps Porziņģis, kurš ir viens no līderiem vadošajā komandā Bostonas ”Celtics”. Vēlies vairāk uzzināt par NBA notikumiem un veikt derības? Ienāc LV BET sporta blogā, uzzini vairāk par pieejamajām likmēm un veic derības!

Svarīgākā informācija par NBA Zvaigžņu spēli

NBA Visu Zvaigžņu spēle tiek organizēta kopš 1951. gada. Tas kļuvis par šova elementa pasākumu, kurā piedalās labākās zvaigznes no visas līgas. Laika gaitā ir mainījies spēles formāts – pēdējos gados tika noteikti divi kapteiņi, kuri varēja speciālā ceremonijā izvēlēties komandas, bet vēlāk spēles uzvarētāja ieguva īpašu naudas balvu. Tas tika darīts ar nodomu, lai motivētu basketbolistus nopietnāk pieiet spēlei. 2023./2024. gada sezonā NBA atgriezusies pie formāta starp spēles aizvadīšanu starp divām konferences komandām – Rietumu un Austrumu.

Komandu noteikšanas formātā liela nozīme ir līdzjutējiem, kuru balsojums nosaka to, kuri pieci spēlētāji sāks NBA Zvaigžņu spēli Austrumu un Rietumu konferenču komandu sastāvos. Pārējos septiņus spēlētājus jeb rezervistus nosaka līgas eksperti un treneri, lēmumu paziņojot neilgi pirms Zvaigžņu spēles kanālā TNT ”Inside the NBA” raidījuma laikā.

Zvaigžņu spēle gan nav tikai pati spēle. Tā ir nedēļas nogale, kuras laikā norit arī citi pasākumi kā, piemēram, slavenību spēle, uzlēcošo zvaigžņu spēle starp pirmgadniekiem jeb debitantiem un tiem, kuri līgā spēlē otro sezonu. Tāpat dienu pirms Zvaigžņu spēles gaidīts notikums ir meistarības konkursi. To laikā basketbolisti sacenšas tālmetienu konkursā, meistarības apliecināšanas konkursā, bet kā saldais ēdiens tiek gaidīts ”slam-dunk” jeb bumbas triecienu grozā no augšas konkurss.

2024.gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu Zvaigžņu spēles nedēļas nogale no 16. līdz 18. februārim ieplānota Indianapolisā, Indiānas ”Pacers” spēļu mājvietā. Šī kļūs par otro reizi, kad Indianapolisā gaidāma Zvaigžņu spēles norise. 2025. gadā pirmo reizi Zvaigžņu spēle gaidāma Sanfrancisko, Goldensteitas ”Warriors” spēļu mājvietā, ”Chase Center”.

NBA Zvaigžņu spēle – balsojumā favorīti citi, Porziņģim gan var būt cerības tikt rezervistos

Kā jau minēts, pamatsastāvu katrai no komandām iebalso līdzjutēji un balsojums jau rit pilnā sparā. Pēc pirmajām trim nedēļām Austrumu konferencē aizsargu vidū visvairāk balsis bija saņēmis Tairīss Halibērtons no ”Pacers” (1.3 miljoni), bet otrajā vietā ar 955 tūkstošiem balsu bija ”Bucks” basketbolists Deimjens Lilards. Starp garajiem spēlētājiem pirmo vietu ar 2.1 miljoniem balsu ieņēma grieķis Jannis Adetokunbo, kam sekoja Filadelfijas ”76ers” līderis Džoels Embīds (1.8 miljoni balsu) un Džeisons Teitums no ”Celtics” (1.76 miljoni balsu).

Rietumu konferencē starp aizsargiem pirmajās balsošanas nedēļās visvairāk balsu bija iekrājis Luka Dončičs (1.4 miljoni balsu), kam sekoja Stefens Karijs no Goldensteitas ”Warriors” (1.39 miljoni balsu). Starp garajiem visvairāk balsu (2 miljoni) bija iekrājis Lebrons Džeimss, kam sekoja Kevins Durants (1.8 miljoni balsu) un Nikola Jokičs (1.6 miljoni balsu).

Līdzjutēju balsojums ilgs līdz 20. janvārim, kad arī būs zināmi pamatpiecinieki. Latvietis Kristaps Porziņģis, kurš šajā starpsezonā tika aizmainīts uz Bostonas ”Celtics”, pēc pirmajām trim nedēļām atradās augstajā astotajā vietā starp garajiem spēlētājiem Austrumu konferencē. Par viņu bija nobalsots 197 tūkstošu reižu. Lai arī mazticama ir viņa iebalsošana labāko trijniekā, Porziņģim pastāv cerība tikt izvēlētam starp rezervistiem. Tam par labu nāk tādi argumenti kā spēlēšana līgas spēcīgākajā komandā, un tajā iekrātā statistika – 19.8 punkti, 7.1 atlēkusī bumba, 1.7 rezultatīvās piespēles un 1.7 bloķēts metiens sezonas 26 pirmajos mačos. Vienu reizi Porziņģis jau tika izvēlēts rezervistos, kad pārstāvēja Ņujorkas ”Knicks”, taču gūtās traumas dēļ laukumā nedevās.

Likmes uz NBA Zvaigžņu spēli vietnē LV BET

LV BET sporta totalizatorā būs iespējams veikt derības uz visiem ar NBA Visu Zvaigžņu spēles saistītajiem notikumiem, tostarp arī pašu spēli. Bez tā, ka varēsi noteikt uzvarētāju, būs iespēja derēt arī uz citiem ar spēli saistītiem aspektiem, kā arī, iespējams, derēt, kurš no spēlētājiem kļūs par Zvaigžņu spēles vērtīgāko spēlētāju jeb MVP. Pirms gada šo balvu ieguva Bostonas ”Celtics” līderis Džeisons Teitums. Ar visām pieejamajām likmēm uz šo nozīmīgo sezonas vidus maču iepazīsties LV BET sporta totalizatorā.

Ja vēlies izdarīt sporta likmes uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Zvaigžņu spēli, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Basketbols”, kur pie apakšsdaļas NBA atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz basketbolu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām basketbola spēlēm.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *