Kādas ir populārās derību stratēģijas sporta derībās?

Kādas ir populārās derību stratēģijas sporta derībās?

Sporta derību iespējas pastāv visdažādākās, taču, ja vēlies būt pārliecināts par savu veikto likmju izredzēm uz uzvaru, tad, iespējams, talkā var nākt populārāko derību stratēģiju ceļvedis. Ja tevi interesē veikt sporta likmes uz to, ka kāda komanda vai sportists uzvarēs sporta notikumā, ienāc LV BET Sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām uz neskaitāmiem sporta veidiem un veic likmes!

Populārākās derību stratēģijas

Derību stratēģija nozīmē to, ka jūs varat veikt likmes pēc noteiktas kārtības. Tādā gadījumā jums ir iespējams nodrošināties pret nozīmīgākajiem naudas zaudējumiem, un atsevišķām nelielām, bet uzvarām. Sporta derībās gan nepieciešams ņemt vērā, ka uzvaru tajā nosaka spēles iznākums un tikai derību stratēģijas ieviešana nenoteiks jūsu potenciālo uzvaru. Svarīgi ņemt vērā ir ar koeficientu piedāvātos dalībniekus un to iespējas uzvarēt. Aplūkosim gan populārākās stratēģijas, kādas pastāv sporta derībās.

Martingale derību stratēģija

Šo sistēmu bieži pielieto arī kazino vidē. Tā paredz to, ka jums ir jāliek dubulta likme pēc tam, kad esat iepriekšējo zaudējis. Tas ir, esošā stratēģijas kārtība paredz, ka jūs dubultojat likmi līdz brīdim, kad uzvariet. Pēc tam, kad esat kādu likmi uzvarējis, jūs atgriežaties pie sākotnējās likmes (pieņemsim, ka divi eiro). Šī stratēģija gan no jums var pieprasīt ļoti daudz naudas līdzekļus, jo veikto likmju apmērs var krietni pieaugt.

Fibonacci stratēģija

Ja jūs pielietojat fibonacci stratēģiju sporta derībās, tad jāņem vērā, ka šī ir stratēģija, kurā viss balstās uz vienu izveidoto skaitļu virkni. Katrs skaitlis ir summa no iepriekšējiem diviem skaitļiem. Izmantojot šo straatēģiju derībās dažādos sporta veidos jāatceras, ka likme celsies pēc tā, kā izveidota skaitļu virkne un tā samazināsies pēc tam, kad likme uz kādu no notikumiem būs zaudējusi.

Value betting

Šīs stratēģijas būtība ir tāda, ka spēlētājam ir jāmeklē vērtīgākās likmes uz sporta notikumiem, kuros bukmeikeru birojā noteiktie koeficienti ir zemāki par iespēju uzvarēt. Šajā gadījumā spēlētājam ir jābūt ar ļoti labām sporta notikumu zināšanām, kas ir ļoti svarīgs aspekts, lai uzvarētu likmes. Tāpat nepieciešams analītisks prāts, un spēja izvērtēt piedāvātos koeficientus pēc matemātiskās projekcijas.

Flat betting

Likt likmes uz sporta notikumiem var būt arī pēc citas tehnikas. Tādā gadījumā varat izmantot tā saucamo ”flat betting” stratēģiju. Pamatojoties uz šo stratēģiju, jūs varat veikt likmes pēc vienas un tās pašas kārtības – veicot noteiktu summu katru reizi (piemēram, desmit eiro). Pielietojot šo stratēģiju, nozīmē gan to, ka jums jābūt disciplinētam un jāzina, kā mazināt potenciālos riskus.

Tiešsaistes likmju veikšana

Sporta derības tiešsaistē nozīmē, ka tu likmi uz sporta notikumu veic reālajā laikā. Tas ir, uz tiem sporta notikumiem, kuri notiek konkrētajā brīdī, ir iespējams veikt derības. To gan ir daudz, tāpēc jums būs pašam jāatlasa, kurš no tiem uzrunā visvairāk. Tas nozīmē, ka šī stratēģija ir savā ziņā interesanta, taču, lai to veiksmīgi pielietotu, nepieciešama ātra lēmumu pieņemšana un laba izpratne par to, kas notiek spēlē.

Derības LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz sporta notikumiem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā izvēlnes pusē meklē kādu no sporta veidiem, kurā notiek sacensības. Ar tā palīdzību vari atrast piedāvājumā esošos notikumus, uz kuriem iespējams likt likmes. Mūsu totalizators piedāvā derības uz visām sacensībām, kā, piemēram, futbolu, hokeju, basketbolu, tenisu, esportu, handbolu, šautriņu mešanu, galda tenisu, volejbolu, spīdveju, MMA, motosportu, beisbolu, boksu, kriketu, regbiju, amerikāņu futbolu, telpu futbolu, badmintonu, golfu, ūdenspolo, riteņbraukšanu un daudz ko citu. Tāpat iespējams derēt uz politikas notikumiem un, piemēram, arī mūzikas – tāda iespēja bija uz Eirovīzijas dziesmu konkursu.

Likt likmes uz kādu no sporta notikumiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām spēlēm.

Totalizators un sporta totalizators LV BET

LV BET piedāvā saviem spēlētājiem labākās derību iespējas. Mums ir vairāk nekā 20 sporta veidu likmju piedāvājumu dienā. Izredzes uz likmju uzvaru gan ir atkarīgas no jums paša, taču šeit ir iespējams ļoti ātri reģistrēties, ja vēl neesat to paveicis. Viss, kas ir jādara – jāveic reģistrācija, jāapstiprina sava identitāte un pēcāk jāiemaksā pirmā iemaksa. Visai iespējams, ka līdz ar pirmajām likmēm piedāvāsim kādu bonusu, piemēram, bezriska griezienus vai bezmaksas depozītu. Ar visām akcijām iepazīsties mūsu mājaslapā!

Pirms sāc spēlēt noskaidro potenciālos ierobežojumus minimālajā un maksimālajā likmē uz vēlamajiem sporta notikumiem. Lai varētu veikt pēc iespējas kvalitatīvākas likmes, vari izmantot kādu no augstāk minētajām stratēģijām, taču vēl būtiskāk ir sekot līdz sporta veidiem un notikumiem, zināt komandas pēdējā laika veiksmes, potenciālās traumas un kura no vienībām ir tik tiešām uzskatāma par favorīti. Katra papildus informācija ļaus veikt pēc iespējas informētāku likmi, kas var ļaut arī uzvarēt!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *