Premjerlīga 2023./2024. gada sezonas sākums

Premjerlīga 2023./2024. gada sezonas sākums

Sākot jau no šī gada 11. augusta Anglijas Premjerlīgā gaidāma jaunās, 2023./2024. gada sezonas sākums. 20 komandas cīnīsies par trofeju, kuru pēdējās trijās sezonās pēc kārtas izcīnījusi Mančestras ”City”. Vēlies uzzināt vairāk par futbolu? Ienāc LV BET Sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju variācijām un dodies veikt derības.

Premjerlīgas – 2022./2023.gada sezonas kopsavilkums

Latvijas futbola līdzjutēju vidū Anglijas Premjerlīga ir iemantojusi augstu popularitāti. 2022./2023. gada čempionāta laikā lielu daļu vadībā atradās Londonas ”Arsenal”, taču, sākot ar otro sezonas pusi, turnīrā dominēja Mančestras ”City”, kura 38 spēļu laikā izcīnīja 89 punktus, par pieciem apsteidzot tuvāko sekotāju. Tas ļāva ”City” iegūt trešo titulu pēc kārtas, devīto kluba vēsturē un septīto kopš 2011./2012. gada sezonas.

Bez ”City” un ”Arsenal” labāko četriniekā sezonu noslēdza arī ”Newcastle” un Mančestras ”United”. Tieši šīs četras Anglijas komandas 2023./2024. gada sezonā spēlēs UEFA Čempionu līgas turnīrā. ”City” nāksies aizstāvēt titulu arī šajā turnīrā, jo tā jūnija sākumā pirmo reizi kluba vēsturē kļuva par Čempionu līgas uzvarētāju. Vēl Eirokausos spēlēs ”Liverpool” un ”Brighton” (UEFA Eiropas līgas turnīrā), bet ”Aston Villa” piedalīsies UEFA Konferences līgā.

Vairāki klubi aizvadīja ne to labāko sezonu. Tā, piemēram, ”Tottenham” finišēja tikai astotajā vietā, sezonas laikā šķiroties no galvenā trenera Antonio Kontes. Nav izslēgts, ka starpsezonā vienību varētu pamest Harijs Keins. Tāpat izcili neveiksmīgu sezonu aizvadīja arī Londonas ”Chelsea”, kas savā pirmajā sezonā jaunu īpašnieku pārziņā finišēja ar diviem atlaistiem treneriem, rokādēm spēlētāju sastāvā un 12. vietu.

No Anglijas Premjerlīgas uz čempionātu zemāk izkrita ”Leicester City”, ”Leeds United” un ”Southampton”. 2023./2024. gada sezonā tās aizstās tādas komandas kā ”Burnley”, ”Luton Town” un ”Sheffield United”.

Anglijas Premjerlīga 2023./2024.gada sezonā

Nākamajā Anglijas futbola augstākās līgas sezonā piedalīsies 20 komandas – Mančestras ”City”, Londonas ”Arsenal”, ”Newcastle”, Mančestras ”United”, ”Liverpool”, ”Brighton”, ”Aston Villa”, ”Tottenham”, ”Brentford”, ”Fulham”, ”Crystal Palace”, ”Chelsea”, ”Wanderers”, ”West Ham”, ”Bournemouth”, ”Nottingham Forest”, ”Everton”, ”Sheffield United”, ”Burnley”, kā arī ”Luton Town”. Kopumā katrai komandai būs jāaizvada 38 spēles un par nākamo čempioni kļūs tā, kura iegūs visvairāk punktus turnīra tabulā.

Premjerlīgas spēļu grafiks 2023./2024.gada sezonā

Komandas šajā vasarā nevarēs izbaudīt lielu un garu atvaļinājumu. Jaunā 2023./2024. gada sezona sāksies jau 11. augustā, kad pašreizējā čempione Mančestras ”City” cīnīsies pret līgā atgriezušos ”Burnley”. Kopumā pirmā kārta tiks izspēlēta līdz 14. augustam. Par centrālo spēli varētu uzskatīt 13. augustā gaidāmo cīņu starp Londonas ”Arsenal” un ”Liverpool”. Šīs sezonas otrās vietas ieguvēja ”Arsenal” čempionātu sāks pret ”Nottingham Forest”, ”United” pret ”Wanderers”, bet Ņūkāsla pret ”Aston Villa”.

Kopumā pirmā čempionāta daļa tiks izspēlēta līdz 2023. gada 30. decembrim, pēc kā sekos divu nedēļu pārtraukums. Turnīra izspēle atsāksies 2024. gada 13. janvārī, kad jau atkal būs divu nedēļu pārtraukums. Sākot ar 30. janvāri un līdz pat 19. maijam, kad norisināsies pēdējās, 38. kārtas izspēle.

Jaunās sezonas favorīti

Nekas nav mainījies – trīs tituli pēc kārtas liek bukmeikeriem tieši Mančestras ”City” par galveno favorīti arī 2023./2024. gada sezonā. Tās koeficients noteikts ar 1.65. Otra labākā prognoze dota ”Arsenal” – 8.00. Vēl starp favorītēm ir tādu komandu kā ”Liverpool” (koeficients 9.00) un Mančestras ”United” (10.00), kamēr ”Newcastle” un Londonas ”Chelsea” potenciālās uzvaras novērtētas ar 15.00. Citu komandu potenciālā čempionāta titula iegūšana netiek vērtēta kā reālistiska.

Pēc bukmeikeru domām desmit komandas nākamajā sezonā cīnīsies par neizkrišanu no līgas. Mazākās izredzes noturēties augstākajā sabiedrībā dotas jaunpienācējai ”Luton Town” (1.4). Ar 1.6 koeficientu novērtēta potenciālā ”Sheffield United” palikšana, bet ”Burnley” dotas nedaudz augstākas izredzes – 2.5. No tiem klubiem, kuri nosargāja vietu Premjerlīgā pēc 2022./2023. gada sezonas, mazākā bukmeikeru ticība ir ”Bournemouth” (2.75). ”Nottingham Forest” potenciālā izkrišana līgu zemāk novērtēta ar 3.5, ”Fulham” ar 4.5, ”Everton”’ar 5.0, ”Wanderers” ar 6.5, bet ”Brentford” un ”Crystal Palace” ar 9.00.

Premjerlīgas padomi un likmes

Uz Premjerlīgas spēlēm LV BET Sporta totalizators piedāvā plašu likmju piedāvājumu. Iespējams veikt derības ne tikai uz spēles uzvarētāju, bet arī iesistajiem vārtiem, virs/zem koeficientiem, handikapiem, notikumiem katrā puslaikā atsevišķi, precīzu rezultātu, vārtu guvējiem, kā arī statistikas datiem kā stūra sitieniem, brīdinājumiem, VAR, izdarītajiem sitieniem un daudz ko citu. Pirms veic likmes iepazīsties, kā pēdējās spēlēs veicies konkrētajām komandām un to izmaiņas sastāvos – otrais faktors būs īpaši svarīgs pirms čempionāta atklāšanas spēles, jo komandas starpsezonā veiks rokādes to spēlētāju rindās.

Likmes uz 2023./2023. gada Premjerlīgas sezonu LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz Premjerlīgas spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Futbols”, kur atradīsi visas šīs valsts futbola mačus vienkopus. No esošā piedāvājuma vari izvērtēt, kura spēle tevi visvairāk uzrunā.

Likt likmes uz futbolu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām futbola spēlēm.

Tagad vēl ērtāk vari veikt likmes LV BET mobilajā aplikācijā

LV BET sporta totalizators attīstās un tamdēļ šobrīd tas tev piedāvā vēl ērtāku opciju likmju veikšanā – mobilo aplikāciju. Ielādējot savā telefonā, vari ērti atrast visu nepieciešamo un veikt derības uz jebkuru no minētajiem notikumiem, tostarp futbola spēlēm. ”App store” meklē ”LV BET” aplikāciju, lejupielādē to un veic likmes jebkurā sev ērtā laikā!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *