2023. gada BWF badmintona pasaules tūre: Denmark Open

2023. gada BWF badmintona pasaules tūre: Denmark Open

No šī gada 17. līdz 22. oktobrim Dānijas pilsētā Odensā gaidāms badmintona pasaules tures posms ”Denmark Open”. Atbraukušie badmintonisti sadalīs 850 tūkstošu vērtu naudas balvu, cīnoties vīriešu un sieviešu vienspēlēs un dubultspēlēs, kā arī jauktajās dubultspēlēs. Vēlies vairāk uzzināt par badmintonu? Ienāc LV BET sporta blogā, iepazīsties ar piedāvāto likmju variācijām un dodies veikt derības!

Svarīgākā informācija par Denmark Open badmintona turnīru

Denmark Open badmintona turnīrs ir ar senu vēsturi. Pirmo reizi to rīkoja 1936. gadā un laiku lokos tas mainījis vietas, kur rīkots. No 1936. līdz 1939. gadam un vēlāk no 1946. līdz 1985. gadam to organizēja valsts lielākajā pilsētā Kopenhāgenā, bet citkārt tas noticis arī tādās pilsētās kā Abenrā, Solrodā, Alborgā, Hojbjergā, Esbjergā, Midelfartā, Vejlē, Farumā, Ārhusā un Odensā, kur turnīrs norisināsies arī 2023. gadā. Pirmo reizi šajā pilsētā Denmark Open norisinājās 1988. gadā, vēlāk arī 1995. gadā, bet ikgadēji to šeit rīko kopš 2007. gada.

Denmark Open badmintonisti sacenšas piecās dažādās disciplīnās. Gan vīrieši, gan sievietes spēlē vienspēles un dubultspēles un arī tiek spēlētas jauktās dubultspēles. Visos no turnīriem piedalās vai nu 32 sportisti vienspēlēs gan dāmām, gan kungiem, vai 32 pāri dāmu, kungu un jauktajās dubultspēlēs. 2023. gada turnīrā visi sportisti sadalīs samērā vērtīgu naudas balvu fondu, kas lēšams 850 tūkstošu dolāru apmērā.

Iepriekšējo Denmark Open uzvarētāji

2022. gada turnīrā Denmark Open dominēja Āzijas badmintonisti. Vīriešu un sieviešu vienspēlēs, sieviešu dubultspēlēs un jauktajās dubultspēlēs pārāki izrādījās Ķīnas sportisti – respektīvi, Ši Jū, Bings He, Kvinga Čena, Jī Fana, Si Žengs un Ja Huanga. Tikai vīriešu dubultspēlēs uzvarēja citas valsts pārstāvji – šeit par labākajiem kļuva Indonēzijas pāris Fajars Alfians un Muhamads Rians Ardianto.

Citādāka situācija bija 2020. un 2021. gada turnīros. Pirms diviem gadiem par vīriešu vienspēļu uzvarētāju turnīrā kļuva mājinieks Viktors Akselsens. Sievietēm pārākā bija japāniete Akane Jamaguči, un japāņi bija labākie arī vīriešu dubultspēlēs un jauktajās dubultspēlēs. Tobrīd BWF rīkotajā pasaules tūres posmā ķīnieši uzvarēja tikai sieviešu dubultspēles. 2020. gadā eiropiešu dominance bija vēl izteiktāka – vīriešiem uzvarēja mājinieks Anderss Antonsens, vīriešu dubultspēlēs angļu pāris Markuss Eliss un Kriss Langridžs, bet jauktajās dubultspēlēs vācu pāris.

Denmark Open dalībnieki

Denmark Open zināmi visi dalībnieki. 2023. gada sacensībās piedalīsies vairāki spēcīgākie pasaules badmintonisti. Vīriešiem ar pirmo numuru izsēts mājinieks Viktors Aleksens, kam seko tādi sportisti kā Antonī Gintings, Kodai Naraoka, Kunlavuts Vitidsarns un citi. Sievietēm ar pirmo numuru izlikta korejiete An Se Jonga, kam seko citas Āzijas badmintonistes no Japānas, Ķīnas, Taivānas un Indonēzijas. Vienīgā eiropiete starp top5 izsētajām ir spāniete Karolīna Marina.

Vīriešu dubultspēlēs ar augstāko reitingu ir Malaizijas pāris Ārons Čia/Sohs Vo, kam seko pāri no Japānas, Dānijas un Ķīnas. Tāpat piedalīsies pāri no Vācijas, Anglijas, Francijas, Taivānas, Indijas, Indonēzijas, Skotijas un Dienvidkorejas. Sieviešu dubultspēlēs par spēcīgāko pāri pēc reitinga uzskata ķīnietes Kvingu Čenu un Jī Fanu. Viņām konkurenci sastādīs pāri no Korejas, Japānas, Indonēzijas. Bulgārijas, Taivānas, Dānijas, Vācijas, Francijas, Indijas, Malaizijas, Skotijas, Nīderlandes un Taizemes. Līdzīgs valstu dalībnieku sastāvs vērojams jauktajās dubultspēlēs.

Denmark Open grafiks

Lai uzvarētu turnīrā, jābūt pārākam piecās spēlēs. ”Denmark Open” grafiks nav vēl publicēts, taču pirmajās dienās gaidāma pirmās un otrās kārtas cīņas, kam sekos ceturtdaļfināli, pusfināli un 22. oktobrī uzvarētāju noteikšana katrā no disciplīnām. Badmintonā, līdzigi tenisam, tiek spēlēts līdz divu setu uzvarai, bet vienā setā jāuzvar 21 punkts, turklāt jāuzvar ar vismaz divu punktu pārsvaru.

Likmes uz Denmark Open ar LV BET

Ja tevi interesēs veikt derības uz 2023. gada Denmark Open badmintona turnīru, tad pavisam droši LV BET sporta totalizators piedāvās veikt derības uz visām turnīra spēlēm. Lai to paveiktu, ienāc LV BET sporta totalizatorā, augšā meklē ”sporta totalizators” un pēcāk kreisajā izvēlnē meklē ”badmintons”, kur piedāvājumā varēsi atrast visus mačus, kurus piedāvājam uz šo sporta veidu. Pavisam noteikti atradīsi arī piedāvājumā esošo 2023. gada Denmark Open turnīru.

Kā veikt likmes uz badmintonu? To paveikt ir pavisam vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām hokeja un badmintona spēlēm.

Denmark Open padomi un likmes

Visdrīzāk ļoti daudz likmju uz katru no spēlēm sporta totalizatori nepiedāvās. Pārsvarā iespējams veikt derības uz spēles uzvarētāju, 1. seta uzvarētāju, spēles handikapu un 1. seta punktu handikapu. Visdrīzāk tiešsaistes jeb live spēles laikā piedāvājumā būs iespēja noteikt katra seta uzvarētāju. Lai iepazītos ar visām pieejamajām badmintona likmēm, iesakām ienākt LV BET sporta totalizatoru un meklēt badmintona spēles. Ja vēlies veikt informētas likmes, tad seko līdz favorītu sniegumam un savstarpējo spēļu rezultātiem. Atceries, ka LV BET saviem spēlētājiem piedāvā labākos koeficientus katrā no sporta veidiem.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *