2022.–2023. gada NFL regulārās sezonas 18. nedēļa noskaidrosies play-off dalībnieces

2022.–2023. gada NFL regulārās sezonas 18. nedēļa noskaidrosies play-off dalībnieces

Nacionālajā futbola līgā jeb NFL kulminācijai tuvojas regulārās sezonas izspēle. Tā noslēgta tiks 2023. gada 8. janvārī, kad visas 32 līgas komandas aizvadīs mačus un cīnīsies par pēdējām vietām sezonas turpināšanai. Vai vēlies vairāk uzzināt par amerikāņu futbolu? Ienāc LV BET Sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām likmju iespējām un dodies veikt derību.

Svarīgākā informācija par 18. kārtas izspēli

NFL sezona tuvojas tās kulminācijai jeb izslēgšanas spēlēm, kas noslēgsies ar Super bowl maču 2023. gada 12. februārī. Visas 32 līgas komandas vispirms aizvada 18 spēļu regulāro sezonu, kura noslēdzas janvārī. 2022./2023. gada sezonā tas notiks 8. janvārī, kad visi klubi spēlēs noslēdzošos mačus.

No katras konferences (American Football Conference un National Football Conference) izslēgšanas spēlēs iekļūs septiņas labākās vienības. Katras konferences čempione automātiski tiks uz tā saucamo divīzijas raundu, bet pārējās sešas katras konferences veiksmīgākās spēkosies pirmajā play-off kārtā, ko sauc par wild card.

Amerikas futbola konferencē par vietu playoff cīnās deviņas komandas – Bufalo ”Bills”, Kanzassitijas ”Chiefs”, Baltimoras ”Ravens”, Tenesijas ”Titans”, Sinsinati ”Bengals”, Maiami ”Dolphins”, Jaunanglijas ”Patriots”, Losandželosas ”Chargers”, kā arī Ņujorkas ”Jets”. Citu komandu izredzes tikt šī gada izslēgšanas cīņās ir mazticama.

ASV notiekošā turnīra Nacionālajā futbola konferencē par vietu play-off cīnās vismaz astoņas komandas, kamēr Filadelfijas ”Eagles” to jau ir nodrošinājusi. Vēl tuvu sezonas turpināšanai ir arī Minesotas ”Wikings”, Sanfrancisko ”49ers”, Tampabejas ”Buccaneers”, Dalasas ”Cowboys”, Vašingtonas ”Commanders”, Ņujorkas ”Giants”, Sietlas ”Seahawks” un arī Detroitas ”Lions”.

NFL 18. nedēļas spēļu dalībnieki

NFL 18. nedēļā spēles aizvadīs visas komandas. Tas nozīmē, ka līdz 8. janvāra dienas beigām laukumā būs devušās visas 32 līgas vienības – Bufalo ”Bills”, Kanzassitijas ”Chiefs”, Baltimoras ”Ravens”, Tenesī ”Titans”, Sinsinati ”Bengals”, Maiami ”Dolphins”, Jaunanglijas ”Patriots”, Losandželosas ”Chargers”, Ņujorkas ”Jets”, Džeksonvilas ”Jaguars”, Lasvegasas ”Raiders”, Klīvlendas ”Browns”, Pitsburgas ”Steelers”, Indianapolisas ”Colts”, Denveras ”Broncos”, Hjūstonas ”Texans”, Filadelfijas ”Eagles”, Minesotas ”Vikings”, Sanfrancisko ”49ers”, Tampabejas ”Buccaneers”, Dalasas ”Cowboys”, Vašingtonas ”Commanders”, Ņujorkas ”Giants”, Sietlas ”Seahawks”, Detroitas ”Lions”, Grīnbejas ”Packers”, Karolīnas ”Panthers”, Atlantas ”Falcons”, Arizonas ”Cardinals”, Ņūorleānas ”Saints”, Losandželosas ”Rams” un Čikāgas ”Bears”.

NFL 18. nedēļas spēļu izlase

Noteikti, ka šī sporta veida pēdējos mačos ir tikai un vienīgi augsta likmes mači. Īpaši tā būs tām komandām, kas ir vēl tikai ceļā uz vietas nodrošināšanu izslēgšnaas spēlēs. Amerikāņu futbolā konkurence starp 32 komandām ir samērā sīva un praktiski jebkura var pārspēt katru.

NFL 18. nedēļā grūti kādu no spēlēm atsevišķi uzsvērt, tāpēc mēs piedāvāsim visu spēļu kalendāru. ”49ers” spēkosies pret ”Cardinals”, ”Steelers” pret ”Browns”, ”Bengals” pret ”Ravens”, ”Bears” pret ”Vikings”, ”Commanders” pret ”Cowboys”, ”Packers” pret ”Lions”, ”Bills” pret ”Patriots”, ”Seahawks” pret ”Rams”, ”Dolphins” pret ”Jets”, ”Raiders” pret ”Chiefs”, ”Falcons” pret ”’Buccaneers”, ”Eagles” pret ”Giants”, ”Saints” pret ”Panthers”, ”Broncos” pret ”Chargers”, ”Jaguars” pret ”Titans” un ”Colts” pret ”Texans”.

Ja tevi uzrunā kāds no dueļiem un tu vēlies uz to veikt likmes, tad ienāc LV BET Sporta totalizatorā. Šeit uz katru no spēlēm tiek piedāvātas interesantas likmju iespējas.

NFL 18. nedēļas spēļu padomi vietnē LV BET

Ja vēlies veikt likmi uz kādu no 18. nedēļas spēlēm, tad pirms tam iepazīsties ar katras komandas vietas atrašanos turnīra tabulā. Ja spēlei ir augsta likme, piemēram, tajā tiks noteikta tā vienība, kas turpinās sezonu jeb spēlēs izslēgšanas spēlēs pret to, kam sezona noslēgsies priekšlaicīgi, tad uz šādu maču ir jāizvērtē likt likmi. Par to arī būs veidota lielāka ažiotāža no NFL gan pirms, gan pēc spēles.

Tāpat iepazīsties ar spēlētājiem, un to veselības stāvokli. Katrā komandā vairāki spēlētāji ir tās līderi un pirms mača tev tie ir jāzina, tostarp arī viņu esošā forma, pēdējo spēļu sniegums un veselības stāvoklis. Ja komanda vairs nepretendē uz vietu izslēgšanas spēlēs, tad tā var līderus atpūtināt, kamēr cīņā par pēdējām vietām tiks likti lietā visi pieejamie spēki.

Likmes uz NFL 18. nedēļas spēlēm LV BET

Amerikāņu futbolā pastāv dažāda veida derību iespējas, sākot jau ar uzvarētāja prognozēšanu. Katrā no ceturtdaļām, atsevišķi pa puslaikiem un spēlē vari prognozēt, kura komanda uzvarēs, cik punktus tā gūs, kāda būs punktu starpība un vai gūto punktu skaits būs pāra vai nepāra skaitlis.

Ja vēlies interesantākas likmes, tad nosaki, kura no ceturtdaļām būs visrezultatīvākā. Tāpat pastāv opcija noteikt, kura no komandām veiks pirmo un pēdējo piezemējumu, kā arī paredzēt, kurš no puslaikiem būs ar visvairāk sakrātiem punktiem. Ja tev patīk piezemējumu derības, tad liec likmi uz kopējo piezemējumu skaitu spēlē.

Ja vēlies likt likmes uz NFL notiekošajām spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Amerikāņu futbols”, kur atradīsi visas šīs valsts futbola mačus vienkopus. No esošā piedāvājuma vari izvērtēt, kura spēle tevi visvairāk uzrunā.

Likt likmes uz amerikāņu futbola mačiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, ieskaties LV BET Sporta blogā, kurš saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par sporta notikumiem pasaulē.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *