UFC cīņas vakars: Magomieds Ankalajevs pret Džoniju Vokeru

UFC cīņas vakars: Magomieds Ankalajevs pret Džoniju Vokeru

Naktī uz 14. janvāri Nevadas štata Lasvegasā gaidāms UFC cīņu vakars, kurā kopumā paredzētas 11 cīņas, bet galvenā no tām plānota pirmajā smagajā svarā, kur Magomeds Ankalajevs spēkosies pret Džoniju Vokeru. Vēlies vairāk uzzināt par UFC notikumiem un arī veikt derības? Ienāc LV BET Sporta blogā, iepazīsties ar piedāvātajām cīņu likmēm un veic derības.

Svarīgākā informācija par UFC Fight Night 234?

UFC cīņu vakars 234 norisināsies šī gada 13. janvārī pēc ASV laika un naktī uz 14. janvāri pēc Latvijas laika. Kā ierasts, šie cīņu vakara notikumi gaidāmi Nevadas štata Lasvegasas pilsētā, ”UFC Apex” telpās. Tieši šeit pārsvarā tiek organizēti UFC cīņu šovi.

Vairākas sākotnēji plānotās cīņas šajā vakarā tomēr nenotiks. Gabriels Santušs atteicās no cīņas pret Vestina Vilsona un viņš ir aizstāts ar citu pretinieku. Jana Santuša deguna lūzuma dēļ nespēs spēkoties pret Normu Dumontu, Deniss Bondars nezināmu iemeslu dēļ atteicās no cīņas pret Felipi Bunešu, tiekot aizvietotam ar citu pretinieku. Tāpat nenotiks cīņa starp Ketlenu Vieiru un Meisiju Kjesonu, taču tā nenotiks, jo Vieira atteicās no tās nezināmu iemeslu dēļ un tāpēc tā nenotiks.

UFC Fight Night dalībnieki

Kopumā UFC 234 cīņu vakara ietvaros gaidāmas 11 cīņas, no kurām piecas ”main card”, bet sešas ”preliminary card” ietvaros. Pirmajā jeb ”preliminary” card ietvaros ”flyweight” svara kategorijā Joshua Van spēkosies pret Felipe Bunes, vieglajā svara kategorijā Tom Nolan cīnīsies pret Nikolas Motta, featherweight svara kategorijā Westin Wilson cīnīsies pret Jean Silva, bantamweight svara kategorijā cīnīsies Farid Basharat pret Taylor Lapilus, bet Marcus McGhee cīnīsies pret Gaston Bolanos. Tāpat ”preliminary” card gaidāmas divas cīņas – welterweight svara kategorijā Matthew Semelsberger spēkosies pret Preston Parsons, bet smagajā svarā Andrei Arlovski cīnīsies pret Waldo Cortes-Acosta.

”Main card” ietvaros gaidāmas piecas cīņas. Pati nozīmīgākā un vakara cīņa ir plānota pirmajā smagajā svarā starp Magomedu Ankalajevu un Džoniju Vokeru. ”Flyweight” svara kategorijā Matheus Nicolau cīnīsies pret Manel Kape, vieglajā svarā Jim Miller cīnīsies pret Gabriel Benitez, bantamweight svara kategorijā Ricky Simon spēkosies pret Mario Bautista, bet vidējā svara kategorijā Phil Hawes cīnīsies pret Brunno Ferreira.

Magomeds Ankalajevs (Magomied Ankalajew)

31 gadu vecais MMA cīkstonis Magomeds Ankalajevs ir krievu izcelsmes sportists, kurš līdz šim aizvadījis 20 jauktās cīņu mākslas cīņas. No tām viņam 17 izcīnītas uzvaras, viens zaudējums, viens neizšķirts, bet viena cīņa nav notikusi. No 17 uzvarām deviņas izcīnītas ar nokautu palīdzību, bet astoņas pēc tiesnešu labvēlīga lēmuma. Vienīgais zaudējums piedzīvots pēc paša padošanās jeb priekšlaicīgas cīņas pārtraukšanas. Pēdējo uzvaru Ankalajevs izcīnījis 2022. gada 30. jūlijā, pārspējot Entoniju Smitu. 2022. gada decembra beigās viņam bija neizšķirts pret Jan Blachowicz, bet pagājušā gada oktobrī plānotā cīņa pret Džoniju Vokeru nenotika, kas nu notiks šoreiz.

Džonijs Vokers

31 gadu vecais MMA cīkstonis no Brazīlijas Džonijs Vokers līdzšinējā karjerā aizvadījis 29 cīņas, no kurām uzvarējis 21. No tām 16 uzvaras svinētas ar nokautu palīdzību, trīs pēc pretinieka padošanās, bet divas pēc tiesnešu labvēlīga lēmuma. Septiņās cīņās viņš piedzīvojis zaudējumus – četri ar nokautu palīdzību, viena pēc padošanās, bet trīs pēc tiesnešu nelabvēlīgiem lēmumiem. Pēdējās trīs cīņās Vokers izcīnījis uzvaras, pēdējo no tām – 2023. gada 13. maijā pār Entoniju Smitu. Pēdējais zaudējums Vokeram bijis 2022. gada februārī pret Džamahalu Hilu.

Kur es varu skatīties UFC Fight Night?

UFC fight night Latvijas teritorijā translēs Go3 platformā. Tas nozīmē, ka ir iespējams vērot UFC cīņas TV3Sport kanālos. Arī UFC fight night ietvaros starp Magomedu Ankalajevu un Džoniju Vokeru tiks translēta šajā kanālā. Ja vēlies redzēt UFC cīņu translācijas no ASV vai kādas citas valsts, kur tiek rīkots cīņu šovs, tad meklē Go3 kanālus Latvijas kabeļtelevīzijas operatoros.

Ja neviens no šiem tev nav pieejams, tad cīņu apskati pieejami UFC sociālā tīkla Youtube kanālā, bet citos sociālajos tīklos iespējams redzēt atsevišķus nozīmīgākos ar cīņu redzamos izgriezumus, tostarp intervijas ar uzvarētājiem.

UFC Fight Night prognozes LV BET

Ja vēlies likt likmi uz MMA un UFC cīņu notikumiem, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī spied uz ”Sports” un pēc šīs izvēles meklē ”MMA’. Uzpiežot uz šo sporta veidu, atradīsi piedāvājumā esošās cīņas. Ja tās tevi būs ieinteresējušas, tad izvērtē iespēju izdarīt likmi.

Likt likmes uz UFC notikumiem ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi sporta likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu vairāk orientēties spēlēs un to piedāvājumā, LV BET ir izveidojies Sporta blogu, kas saviem spēlētājiem sniedz jaunāko informāciju par visiem ar sportu saistītajiem notikumiem.

Padomi un bukmeikeru likmes UFC cīņas naktij LV BET totalizatorā

Pirms cīņas bukmeikeri par favorītu uzskata Ankalajevu, kura koeficients noteikts 1.12 vērtībā. Tikmēr Džonijs Vokers pagaidām ir šīs cīņas pastarītis – viņa uzvara novērtēta ar koeficientu 5.2, kas nozīmē, ka viņa uzvara būs nozīmīgs pārsteigums. Īsi pirms cīņas LV BET totalizatorā būs pieejamas dažādas papildus likmes bez uzvarētāja noteikšanas. Uz UFC cīņām LV BET piedāvā labākās likmes, un iepazīsties ar tām pirms veic derības.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *