NHL 2nd round play-offs | LV BET Blog

NHL ”PLAY-OFF” OTRAJĀ KĀRTĀ ŠILOVAM UN BĻUGERAM REZULTATĪVO ”OILERS” IZAICINĀJUMS

Jau no maija otrās nedēļas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) izslēgšanas spēļu laiks turpinājies ar otrās kārtas spēlēm. Tajās cīņu par Stenlija kausu turpina arī divas latviešu pārstāvētās komandas – Uvja Balinska Floridas ”Panthers”, kā arī Teodora Bļugera un Artūra Šilova Vankūveras ”Canucks”. Vēlies veikt derības uz NHL spēlēm? Ienāc LV BET sporta totalizatorā un veic likmes uz labākajiem koeficientiem.

PIRMAJĀ KĀRTĀ SPILGTI SEVI PIESAKA ARTŪRS ŠILOVS

NHL 2nd round play-offs | LV BET BlogNHL izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā latviešu pārstāvētā Vankūveras ”Canucks” spēkojās pret Nešvilas ”Predators”. Sezonas otrajā pusē savainojumā iedzīvojās vārtsargs Tačers Demko, kas deva iespēju latvietim Artūram Šilovam stāties vārtos atsevišķās regulārā turnīra spēlēs. Izslēgšanas pirmā kārta nesa nākamos izaicinājumus – traumu guva arī otrais vārtsargs Keisijs Desmits, kas deva iespēju sevi jau ”play-off” atmosfērā pierādīt Šilovam. Viņš šo iespēju izmantoja ar uzviju. Pēdējā sestajā spēlē Šilovs atvairīja visus 28 pretinieku metienus, aizvadīja sauso spēli un palīdzēja ”Canucks” ar 1:0 apspēlēt ”Predators”, sērijā triumfējot ar 4-2.

Divas citas sērijas Rietumos noslēdzās pēc piecām spēlēm – Kolorādo ”Avalanche” piecos mačos ar 4-1 tika galā ar Vinipegas ”Jets”, bet rezultatīvajai Edmontonas ”Oilers” bija vajadzīgas piecas spēles duelī pret Losandželosas ”Kings” (4-1). Maksimālās septiņas spēles bija nepieciešamas starp čempioni Lasvegasas ”Golden Knights” un Rietumu konferences regulārā turnīra uzvarētāju Dalasas ”Stars”. Izšķirošajā spēlē ”Golden Knights” neprata izmantot savas iespējas, un otrajā kārtā iekļuva ”Stars” (4-3).

Austrumu konferencē minimālās četras spēles, lai iekļūtu otrajā kārtā, bija nepieciešamas Ņujorkas ”Rangers”, kas sakāva Vašingtonas ”Capitals”. Piecās spēlēs (4-1) otro kārtu sasniedza Uvja Balinska Floridas ”Panthers” un Karolīnas ”Hurricanes”, bet NHL klasikā starp Bostonas ”Bruins” un Toronto ”Maple Leafs” viss izšķīrās maksimālajās septiņās spēlēs.

SPĒĻU PĀRI ”PLAY-OFF” OTRAJĀ KĀRTĀ

ŅUJORKAS RANGERS – KAROLĪNAS HURRICANES

Ņujorkas ”Rangers” joprojām izslēgšanas spēlēs cīnās bez zaudējumiem un ar straujiem soļiem virzās pretī Austrumu konferences fināla sasniegšanai. Pirmajās trijās spēlēs pret ”Hurricanes” komanda bijusi pārāka ar 4:3, 4:3 un 3:2. Divas no uzvarām gūtas papildlaikos – otrajā spēlē viss izšķīrās otrajā papildlaikā, trešajā – pirmajā. ”Hurricanes” jāpaveic varoņdarbs, lai tiktu nākamajā kārtā.

FLORIDAS PANTHERS – BOSTONAS BRUINS

”Panthers” un ”Bruins” varētu parūpēties par visai saistošu sēriju. Pirmajās divās spēlēs komandas apmainījušās ar pārliecinošām uzvarām – sēriju ar 5:1 panākumu sāka ”Bruins”, pēc kā sekoja 6:1 uzvarai Floridai. ”Panthers” pirms gada spēlēja Stenlija kausa finālā un pavisam noteikti atkal vēlas tikpat tālu aizspēlēties. Pagaidām pie teikšanas nav ticis aizsargs Uvis Balinskis, kuram gan, lai pievienotos Latvijasi izlasei pasaules čempionātā, jāgaida ”Panthers” izstāšanās no turnīra.

DALASAS STARS – KOLORĀDO AVALANCHE

Arī ”Stars” un ”Avalanche” var parūpēties par nervus kutinošu sēriju. Līdzīgi kā ”Panthers” un ”Bruins”, arī šīs komandas sērijas pirmajās divās spēlēs uzvaras dalījušas uz pusēm – ”Avalanche” sēriju sāka ar pagarinājuma uzvaru (4:3), pēc kā ”Stars” izdevās revanšēties (5:3). Nav izslēgts, ka šī var būt sērija ar maksimālajiem septiņiem aizvadītajiem mačiem.

VANKŪVERAS CANUCKS – EDMONTONAS OILERS

Latvijas faniem vissaistošākā šobrīd ir sērija starp ”Canucks” un ”Oilers”, jo pirmās rindās spēlē vārtsargs Artūrs Šilovs un uzbrucējs Teodors Bļugers. Pirmajā spēlē Šilovs neaizvadīja to labāko maču, atvairot tikai 14 pretinieku metienus, taču ”Canucks” tāpat izdevās izraut uzvaru. Klubs atspēlējās no 1:4 un uzvarēja vēlāk ar 5:4, uzvaras vārtus gūstot pašā mača galotnē. Ar pirmo piespēli izslēgšanas spēļu laikā izcēlās Teodors Bļugers. Par nelielu sērijas favorīti var uzskatīt ”Canucks”, taču ”Oilers” ir liela jauda uzbrukumā ar Konoru Makdeividu un Leonu Draizaitlu priekšgalā.

NHL OTRAIS RAUNDS: SPĒĻU GRAFIKS

Sagaidāms, ka NHL otrās kārtas spēles tiks aizvadītas līdz maija otrajai pusei. ”Rangers” minimālo spēļu skaita ziņā var jau 13. maijā nodrošināt vietu Austrumu konferences finālā, bet citi dueļi var ieilgt līdz pat 20. vai 21. maijam.

KUR SKATĪTIES NHL HOKEJA LĪGAS SPĒLES

NHL spēles Latvijas teritorijā pārraida Go3 Extra Sport. To var iegūt Go3 straumēšanas platformā. Tomēr, ja tev nav šāda abonenta, tad iespējams spēļu apskatiem sekot NHL ”Youtube” kontā, kā arī sociālajā tīklā ”X” katra komanda atrāda spēļu svarīgākos momentus un daudz ko citu.

DERĪBU PADOMI UN LIKMES UZ NHL PLAY OFF OTRĀS KĀRTAS SPĒLĒM

Raugoties bukmeikeru prognozēs, pašlaik par nozīmīgāko favorīti cīņā par Stenlija kausa iegūšanu tiek minēta Ņujorkas ”Rangers” – tās koeficients novērtēts ar 4.05. Otras labākās izredzes šobrīd dotas Edmontonas ”Oilers” (koeficients 5.05), bet trešās – Floridas ”Panthers” un Dalasas ”Stars” – 5.55. Bukmeikeri ne sevišķi tic Šilova un Bļugera pārstāvētās ”Canucks” veiksmēm, atvēlot tai otras sliktākās izredzes kļūt par Stenlija kausa ieguvēju – koeficients 12.00.

LV BET sporta totalizatorā ir ļoti plašs hokeja derību piedāvājums, ieskaitot uz NHL spēlēm. Iespējams derēt ne tikai uz spēles rezultātu, bet arī dubultlikmi, kopā gūtajiem vārtiem, katras komandas gūtajiem vārtiem, un daudz ko citu, ieskaitot precīzu rezultātu un precīzus vārtu guvējus. Ar visām labākajām hokeja likmēm iepazīsties LV BET sporta totalizatorā. Lai veiktu informētas likmes, ieskaties, kā katrām komandām veicās vienai pret otru regulārā turnīra laikā. Tāpat jāieskatās, kādi ir sastāvi un vai tajos nav kādi iztrūkumi traumu dēļ. Tāpat vērts ieskatīties, kā komandas noslēdza regulāro turnīru – vai tā beigās bija vērojams rezultātu uzlabošanās, vai tieši pretēji.

NHL PROGNOZES LV BET TOTALIZATORĀ

Ja vēlies izdarīt likmes uz NHL spēlem hokejā, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Hokejs”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz hokeju ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām hokeja spēlēm. Ja vēlies veikt likmes, tad visātrāk un ērtāk likmes var izdarīt LV BET mobilajā aplikācijā.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *