NBA 2nd round play-offs | LV BET Blog

NBA ”PLAY-OFF” OTRAJĀ KĀRTĀ ”CELTICS” JĀIZTIEK BEZ TRAUMĒTĀ PORZIŅĢA

Jau kopš maija pirmajām dienām Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pavasara trakums jeb izslēgšanas spēles turpinās ar otrās kārtas izspēli. Austrumu konferencē joprojām par titulu cīnās viena no favorītēm Bostonas ”Celtics”, kas pirmajā kārtā ar 4-1 apspēlēja Maiami ”Heat”. Pagaidām gan tai palīdzēt nevar latvietis Kristaps Porziņģis, kurš pirmās kārtas mačos iedzīvojās savainojumā. Vēlies veikt likmes uz labākajām basketbola spēlēm? Ienāc LV BET sporta totalizatorā un meklē labākos koeficientus.

PIRMAJĀ KĀRTĀ ”CELTICS” ATSĒDINA MAIAMI, AIZRAUJOŠI DUEĻI ARĪ CITOS PĀROS

NBA 2nd round play-offs | LV BET BlogAustrumu konferences pirmajā kārtā Kristapa Porziņģa Bostonas ”Celtics” spēkojās pret sev labi zināmo Maiami ”Heat”. Komandas izslēgšanas spēļu ietvaros savstarpēju sēriju aizvadīja jau ceturto reizi piecu gadu laikā. Lai arī pēc pirmajām divām spēlēm sērijā bija neizšķirts (1-1), nākamajos trīs mačos dominēja ”Celtics”, to pabeidzot ar 4-1. Maiami traumas dēļ nespēlēja līderis Džimijs Batlers, bet sērijas gaitā Bostonas rindās ikra muskuļa sastiepumā iedzīvojās Porziņģis, kurš visdrīzāk izlaidīs visu otrās kārtas sēriju.

Austrumu konferencē vēl otro kārtu sasniedza Indiānas ”Pacers”, Ņujorkas ”Knicks” un Klīvlendas ”Cavaliers”. Indiāna sešās spēlēs (4-2) apspēlēja Milvoki ”Bucks”, kas ”play-off” spēlēja bez līdera Jaņņa Adetokunbo, bet sērijas gaitā savainojumā iedzīvojās arī Deimiens Lilards. ”Knicks” ar 4-2 tika galā ar Filadelfijas ”76ers” pretestību, pārsvarā spēļu iznākumiem atrisinoties to galotnēs. Savukārt Klīvlendas ”Cavaliers” un Orlando ”Magic” bija vienīgā sērija, kurā tika aizvadītas visas septiņas spēles – izšķirošajā septītajā pārāka bija Klīvlenda, nodrošinot otro kārtu.

Rietumu konferences ietvaros otro kārtu sasniedza Denveras ”Nuggets”, Minesotas ”Timberwolves”, Oklahomsitijas ”Thunder” un Dalasas ”Mavericks”. Minesota un Oklahomsitija otro kārtu sasniedza minimālajās četrās spēlēs – pirmie ar 4-0 pārspēja zvaigžņoto Fīniksas ”Suns”, bet otrie atpūtā sūtīja Ņūorleānas ”Pelicans”. Piecās spēlēs (4-1) otro kārtu sasniedza čempione Denveras ”Nuggets”, bet saistošākā sērija bija vērojama starp ”Mavericks” un ”Clippers”, kur viss noslēdzās sešās spēlēs par labu pirmajiem (4-2). Zvaigžņotajai Losandželosai traumas dēļ lielāko daļu sērijas nepalīdzēja Kavai Lenards.

SPĒĻU PĀRI NBA ”PLAY-OFF” OTRAJĀ KĀRTĀ

BOSTONAS CELTICS – KLĪVLENDAS CAVALIERS

Divas spēles šajā pārī ir jau aizvadītas un pēc tām sērijā rezultāts ir 1-1. Sēriju ar pārliecinošu uzvaru sāka ”Celtics” (120:95), bet naktī uz 10. maiju Klīvlendai izdevās tikpat pārliecinoši atspēlēties (118:94). Par šīs sērijas favorīti uzskatāma tieši Bostona, taču jau regulārā turnīra laikā ”Cavaliers” pierādīja, ka spēj favorīti apspēlēt. Daudz kas būs atkarīgs no spēles aizsardzībā un tālmetienu precizitātes, kā arī spēlētāju veselības – ”Celtics” gaida Latvijas basketbolista Porziņģa atgriešanos, bet Klīvlenda – Džareta Alena.

ŅUJORKAS KNICKS – INDIĀNAS PACERS

Duelis ar vēsturi. 1990. gados šīs komandas vairākkārtīgi viena pret otru spēkojās izslēgšanas mačos, Redžijam Milleram duelējoties pret Patriku Jūingu. Nākusi jauna paaudze un jaunas zvaigznes – Džeilens Bransons pret Tairīsu Halibērtonu. Pirmajās divās spēlēs Ņujorkai izdevās nosargāt sava laukuma priekšrocības – 121:117 un 130:121, kas deva 2-0 sērijā. ”Pacers” gan nav bijusi mierā ar tiesnešu darbu, nosūtot līgai sūdzību par vairāk nekā 70 tiesnešu lēmumiem divu spēļu laikā. Sērija var būt gara un aizraujoša.

OKLAHOMSITIJAS THUNDER – DALASAS MAVERICKS

Aizraujošs var būt duelis starp jauneklīgo ”Thunder” un ”Mavericks”, kuru uz priekšu dzen Luka Dončičs ar Kairiju Ērvingu. To pierādījušas pirmās divas spēles, kurās uzvaras dalītas uz pusēm – sēriju ar panākumu sāka ”Thunder” (117:95), nākamajā Dalasai revanšējoties ar 119:110. Nav izslēgts, ka šī var būt viena no retajām otrās kārtas sērijām, kas noslēgsies pēc maksimālajām septiņām spēlēm. Spēku samērs starp abām komandām ir līdzvērtīgs.

DENVERAS NUGGETS – MINESOTAS TIMBERWOLVES

Pagaidām lielākā izslēgšanas spēļu pārsteiguma autore ir Minesotas ”Timberwolves”, kas līdz šim bijusi vienīgā, kura vēl nav izjutusi zaudējumu garšu. Četras uzvaras pār ”Suns” tika turpinātas ar diviem panākumiem pret ”Nuggets”, turklāt izbraukumā – 106:99, 106:80. Tās galvenā atslēga ir spēle aizsardzībā – pirmajās divās spēlēs nav dota brīvība ”Nuggets” līderiem Nikolam Jokičam un Džamalam Marejam. Ja ”Nuggets” vēlas turpināt sēriju un cīnīties par vietu tālāk, tai nepieciešams ko mainīt savā spēlē.

IZSLĒGŠANAS SPĒĻU GRAFIKS

Konferenču finālā iekļūs tā komanda, kas pirmā sērijā izcīnīs četras uzvaras. 2023./2024. gada sezonas otrās kārtas dueļi tiks izspēlēti līdz maija otrajai pusei – četras spēles katrā no dueļiem būs izspēlētas līdz 15. maijam, bet piektā, sestā un septītā spēle norit nepieciešamības gadījumā. Maija beigās gaidāmi abu konferenču fināli.

KUR SKATĪTIES NBA LĪGAS SPĒLES

Latvijas teritorijā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēles tiešraidē translē Go3 platforma un tās piedāvātie kanāli televīzijā – TV6, Go3 Sport Open, Go3 Sport 1, Go3 Sport 2 un Go3 Sport 3. Jāņem gan vērā, ka pārsvarā mači notiks naktī pēc Latvijas laika, taču dažkārt, īpaši nedēļas nogalē, NBA piedāvā agrās spēles, kuras sākas ap plkst. 20:00 vai 22:30. Ar spēļu apskatiem var iepazīties sociālajā tīklā ”Youtube”, bet labākie momenti tiek izplatīti arī NBA sociālo tīklu vietnēs ”X”, ”Facebook”, ”Instagram”.

DERĪBU PADOMI UN LIKMES UZ NBA PLAY OFF OTRĀS KĀRTAS SPĒLĒM

Ja vēlies veikt derības uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlēm, tad LV BET sporta totalizators būs īstā vieta. Piedāvājumā ir ļoti plašs likmju piedāvajums – no spēles uzvarētāja noteikšanas līdz spēlētāju īpašajām likmēm, kur vari prognozēt to gūtos punktus, izcīnītās atlēkušās bumbas, atdotās piespēles un daudz ko citu. Klientu iecienītākā prognoze ir paredzēt spēles uzvarētāju, taču tāpat populāras ir iespējas par gūtajiem punktiem kopā un katrai komandai, kā arī punktu handikapu. Pirms veic likmes iepazīsties, kā komandas sākušas sēriju, kāda ir savainojumu situācija komandās, un kā tās viena pret otru spēlējušas regulārajā turnīrā. Jebkuri mazākie apstākļi var palīdzēt veikt informētas likmes. Tāpat LV BET var atrast akciju piedāvājumu uz NBA spēlēm. Ja vēlies ar to iepazīties, ieskaties LV BET mājaslapā, meklējot sporta totalizatoru.

NBA DERĪBAS LV BET SPORTA TOTALIZATORĀ

Ja vēlies izdarīt likmes uz NBA spēlēm, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”Basketbols”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz NBA spēlēm ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām basketbola spēlēm. Ja vēlies veikt likmes, tad visātrāk un ērtāk likmes var izdarīt LV BET mobilajā aplikācijā.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *