NHL lielākie rezultatīvie sasniegumi un rekordi

Mums ir prieks piedāvāt jums lasīt par NHL lielākajiem rezultatīvajiem sasniegumiem un rekordiem. Šajā raksta sadaļā mēs sniegsim jums ieskatu NHL vēsturē un pārskatīsim dažus no spēlētājiem ar istoriskiem sasniegumiem.

Galvenie secinājumi

  • NHL lielākajiem sasniegumiem ir daudzi aspekti, tai skaitā punktu iegūšana, vārtu gūšana un piespēlēm sniegšana.
  • Visi iepriekšminētie sasniegumi ir nodarbinājuši daudzus spēlētājus jau gadsimtiem ilgi un vairāki no viņiem joprojām turpina salikt rekordus.
  • Šie sasniegumi ir gan spēlētāju pašu, gan komandas kopēji sasniegumi, kas veido NHL unikālo un izcilu sporta līgu.
  • Arī vārtsargi iesaistās vēsturiskās rekordu grāmatiņās, katrs vēloties nodrošināt savas komandas uzvaras.
  • NHL ir pilna ar iespaidīgām un vēsturiskām stāstiem, kas saistīti ar spēlētāju rekordiem un sasniegumiem.

NHL rekordi

Šajā daļā mēs apskatīsim dažus no ievērojamākajiem NHL rekordiem. Viens no slavenākajiem rekordiem pieder spēlētājam Vēnijam (Wayne) Gretzky, kurš ir visvairāk punktu ieguvis kopējā NHL vēsturē, sasniedzot 2857 punktus. Tomēr, viens no pārsteidzošākajiem vārtu guvēja rezultātiem pieder spēlētājam Paulam Hendersonam, kurš karjerā izsniedza vairāk nekā 1000 vārtus. Kā arī nevar aizmirst spēlētāju Martinu Brodeuru, kurš ir visvairāk uzvarējušais vārtsargs NHL vēsturē, guvuši 691 uzvaru karjerā.

Spēlētājs Rekords
Wayne Gretzky 2857 punkti kopumā NHL vēsturē
Paul Henderson Vairāk nekā 1000 iemetumi vārtos karjerā
Martin Brodeur Visvairāk uzvarējušais vārtsargs NHL vēsturē (691 uzvara)

Ietverot datu vizualizācijas tabulas, mēs spēsim viegli uzsverot visus šos sasniegumus. No izcilajiem punktu skaitiem līdz spēlētāju rekordiem, NHL ir bagāta ar iespaidīgiem sasniegumiem, kuri liecina par spēlētāju prasmi un uzņēmību.

NHL visvairāk punktu ieguvušie spēlētāji

NHL ir viena no sacensībām, kur tiek skaitīti spēlētāju punkti. Tāpēc šajā sadaļā ar prieku prezentējam NHL visvairāk punktu ieguvušos spēlētājus. Šie spēlētāji ir izcēlušies ar savu rezultatīvo izpildījumu uz ledu, spējot palīdzēt saviem komandas biedriem gūt varonīgos uzvaras.

Vietu skaits Spēlētāja vārds Punktu skaits
1 Wayne Gretzky 2857
2 Jaromir Jagr 1921
3 Markus Nāsu 1888
4 Gordijs Hauī 1850
5 Ronnijs Frenks 1798

Kā redzams tabulā, Wayner Gretzky ir neapstrīdamais līderis ar 2857 punktiem. Tas liecina ne tikai par viņa talantu, bet arī par nenovērtējamu spējas neatlaidību, kā arī viņa disciplinēto pieeju. Savukārt, Markus Nāsu un Gordijs Hauī ir izcēlušies par spēcīgāko vārtus guvēju savā laikā. Jāatzīmē, ka šie spēlētāji ir radījuši spēcīgas, paliekošas iespaidus uz NHL vēsturisko attīstību.

NHL visvairāk iemetais vārtus

Ja runa ir par NHL vēsturi, noteikti nav iespējams aizmirst spēlētājus, kuri ir paveikuši milzu daudzumu vārtu. Tātad, kas ir NHL visvairāk iemetais spēlētājs?

Spēlētājs Karjeras vārtu skaits Karjeras sezīdes
Wayne Gretzky 894 20
Gordie Howe 801 26
Jaromir Jagr 766 33

Wayne Gretzky, pazīstams arī kā “The Great One”, noteikti ir viens no visiem laikiem veiksmīgākajiem hokejistiem. Viņa karjerā ar 894 gūtiem vārtiem nav iespējams apstrīdēt viņa izcilību. Otrs ieraksts ir Gordie Howe, kura vārti nekad netiks aizmirsti. Jaromir Jagr ir arī uzņēmies vadošu lomu šajā sarakstā, un viņš joprojām spēlē profesionālajā hokejā.

Kā mēs varam redzēt, šie spēlētāji ir palikuši vēsturē ar savu nepārspējamo devumu un izciliem sasniegumiem. Viņu vārtu skaits ir kļuvis par mērķi, uz kuru vēlas tiekties ikviens spēlētājs un viņu sasniegumi paliek par izaicinājumu jaunām paaudzēm.

NHL visvairāk izsniegtās rezultatīvās piespēles

NHL spēlētājiem ir tikpat būtiski gūt vārtus, kā izsniegt rezultatīvas piespēles un palīdzēt savai komandai izvirzīties priekšā. Šī nodaļa sniedz ieskatu NHL spēlētājos, kuri ir uzņēmušies lomu spēles virzīšanā ar precīzām piespēlēm uz sava komandas biedru vārtiem.

Spēlētājs Rezultatīvās piespēles Komanda
Wayne Gretzky 1,963 Edmonton Oilers, Los Angeles Kings, St. Louis Blues, New York Rangers
Assistskaļu maestro 1,135 Ray Bourque
Ron Francis 1,249 Hartford Whalers, Pittsburgh Penguins, Carolina Hurricanes, Toronto Maple Leafs
Mark Messier 1,193 Edmonton Oilers, New York Rangers, Vancouver Canucks
Steve Yzerman 1,063 Detroit Red Wings

Tabulā ir iekļauti NHL spēlētāji, kuri ir visvairāk izsnieguši rezultatīvās piespēles savā karjerā. Tas nav pārsteigums, ka ar 1,963 piespēlēm rezultatīviem punktiem vēsturē vadošo reitingu aizņem Wayne Gretzky, kurš ir izrādījies neuzvarams, pārspējot konkurentus ar vairāk nekā 700 piespēlēm.

NHL visvairāk spēles uzvarējušie vārtsargi

Kad runa ir par hokeju, izšķirošā loma ir vārtsargiem, kuri ir tie, kas glābj savas komandas punktus un nodrošina uzvaras. Uzzināsim, kuri NHL vārtsargi ir sasnieguši visvairāk uzvaru sava karjeras laikā.

Vārtsargs Spēles uzvaras Komandas
Martin Brodeurs 691 New Jersey Devils
Patrick Roys 551 Montreāla Kanadiens un Kolorādo Avlanči
Ed Belfours 484 Chicago Blackhawks, Dallas Stars, Toronto Maple Leafs un Florida Panthers

Šie vārtsargi ir ne tikai pierādījuši savu izturību, bet arī spējīgi palīdzēt savām komandām panākt vēlēto rezultātu. Novērtēsim viņu izcilību uz NHL laukuma!

NHL vēsturiskie rekordi

Mūsu sadaļā par NHL vēsturiskajiem rekordiem mēs aplūkosim dažus no spēles visuzticamākajiem un visiespaidīgākajiem sasniegumiem, kas joprojām stāv spēkā. Šie ieraksti un rekordi atspoguļo ne tikai izcilību un spēka pārbaudījumus uz slidas, bet arī atmiņas un leģendas, kurām kopā ar spēles vēsturi joprojām ir vērtība un nozīme.

Visvairāk spēles NHL vēsturē

Spēlētājs Spēles skaits Gadi
Gordijs Hovs 1767 1946-1960
Markuss Messjē 1756 1979-2004
Ronniejs Frenēs 1731 1971-1998

Gordijs Hovs, Markuss Messjē un Ronniejs Frenēs ir spēlētāji, kuri nav tikai vēsturē iekļuvuši kā rekordisti, bet arī kā legenda. Viņi ir uzņēmušies visvairāk spēles NHL vēsturē, dodot nenovērtējamu ieguldījumu šo spēlu vēstures veidošanā.

Noslēguma domas

NHL vēsturiskie rekordi ir palīdzējuši radīt uzvaras un zaudējumus uz slidas, un ir saglabājušies kā piemēri un gaismas avoti, kas dara godu mūsu Nacionālajai hokeja līgai. NHL lielākie rezultatīvie sasniegumi un rekordi ir vēl viens iemesls, kāpēc mums ir tik liela mīlestība uz spēli, un tie nav neko mazāk kā izteiksmīga, stilīga un spēcīga sporta veida pārstāvji.

NHL visvairāk punktu ieguvušie aizsargi

Aizsargiem parasti nav galvenā loma NHL spēlēs, taču daži izņēmumi ir spējuši izcēlās ar rezultatīvu sniegumu. Pētīsim, kuriem aizsargiem ir izdevies panākt iespaidīgu punktu skaitu un iemest vārtus, būdami aizsardzībā.

Spēlētājs Komanda Punkti Vārti Rezultatīvās piespēles
Ray Bourque Boston Bruins, Colorado Avalanche 1579 410 1169
Paul Coffey Edmonton Oilers, Pittsburgh Penguins, Detroit Red Wings, Hartford Whalers, Philadelphia Flyers, Chicago Blackhawks, Carolina Hurricanes, Boston Bruins 1531 396 1135
Nicklas Lidström Detroit Red Wings 1142 264 878
Al MacInnis Calgary Flames, St. Louis Blues 1274 340 934

Ray Bourque ir uzvarējis Norris Trofeju (izcilo aizsargu apbalvojumu) pieminējamu piecas reizes, savukārt Paul Coffey ir uzvarējis to trīs reizes. Nicklas Lidström, kas ir uzvarējis Norris Trofeju septiņas reizes, palika par pārāku vairākos citos statistikas rādītājos. Al MacInnis arī bija spēcīgs rezultatīvs aizsargs savā laikā, un viņu karjerā bija gandrīz vienādi daudz kārtības punktu, kas nozīmē, ka viņam bija spēja saglabāt konsekvenci savam sasniegumam.

NHL visvairāk pārspēlējušie spēlētāji

NHL papildspēļu laikā spēlētājiem ir svarīga loma komandas uzvaras gūšanā. Šajā sadaļā mēs aplūkosim NHL spēlētājus, kuri ir uzņēmušies visvairāk papildspēles laikā gūt vārtus un sniegt piespēles.

Līderpozīcijas gūšanai un spiediena izturēšanai ir vajadzīgs tālsirdīgs domāšanas, izpratne par spēles principiem, necēla spēlēšana un gribasspēks, kas prasa spēku un disciplīnu.

Spēlētājs Karjeras punkti papildspēļu laikā Komanda
Wayne Gretzky 122 Edmonton Oilers
Mark Messier 92 Edmonton Oilers, New York Rangers
Mike Modano 73 Dallas Stars
Patrick Kane 52 Chicago Blackhawks
Joe Sakic 48 Colorado Avalanche

Kā redzams, visvairāk punktu papildspēļu laikā ir gūkuši vadošie NHL spēlētāji, izcēlušies arī ar spēcīgu līderību savas komandas sastāvā.

NHL visvairāk saspēles gūšanas spēlētāji

NHL ir pilna ar spēcīgiem uzbrucējiem, kuri ir paveikuši lieliskus saspēles gūšanas vārtus. Šajā sadaļā apkoposim NHL spēlētājus, kuri ir gūjuši visvairāk saspēles vārtus un parādījuši izcili precīzu tehniku gūšanā.

Spēlētājs Vārtsargs Saspēles gūšanas vārtu skaits
Alex Ovechkin Washington Capitals 109
Wayne Gretzky Edmonton Oilers 92
Mario Lemieux Pittsburgh Penguins 77

Alex Ovechkin ir spēcīgs un neapturams spēlētājs, kura agresīvajai spēlei nav līdzinieka. Viņa spējas uzvedīties tieši un gūt vārtus saspēles laikā ir viens no tā iemesliem, kāpēc viņš ir tik augsti novērtēts kā spēlētājs. Wayne Gretzky ar saviem ievērojamajiem panākumiem izceļas ar bijušo NHL spēlētāju un treneru spēlē. Mario Lemieux arī ir iekarojis vietu NHL vēsturē ar savām izcilajām tehnikām, kuras viņš ir realizējis uz ledu.

NHL visvairāk nosūtītie vārtsargi

NHL vārtsargiem ir izšķiroša nozīme, aizstāvot savas komandas vārtus un izglābjot spēli no pretinieku iespējām. Dažiem vārtsargiem ir bijusi iespaidīga karjera, un mēs koncentrēsimies uz tiem, kas ir uzņēmušies visvairāk spēles izsūtīšanu. Saskaņā ar NHL datiem, šie ir spēlētāji, kuriem ir visvairāk nosūtītu spēļu statistikā, apliecinot savu spēju aizstāvēt savu vārtu zonu.

Vārds un uzvārds Nosūtīto spēļu skaits Komanda/komandas
Patrick Roy 1,029 Montreālas Kanadiens, Kolorādo Avalanše
Martin Brodeur 1,266 Njuarkas Ďābli, Sentluisas Blekhevkoks
Roberts Luongo 1,044 Florida Panteras, Vankūveras Canucks, Florida Panteras atkārtoti
Ed Belfours 963 Dallas Stars, Torontas Meipls Lifs, Florida Panteras, Sentluisas Blekhevkoks
Curtis Joseph 943 Edmontona Oilers, Toronto Meipls Lifs, Detroitas Redveingi, Kalgarija Fēmli

Patrick Roys ir liels rezultatīvās spēles vārtsargs, kurš sasniedza daudzus vēsturiskus sasniegumus un nopelnīja četras Vezina balvas. Martin Brodeurs ir visticamāk viens no labākajiem vārtsargiem, kas NHL bija jebkad redzējis, un tādējādi uzvarēja trīs Vezina balvas un palīdzēja divām Njuarkas Ďābli komandām iegūt Stanley kausu. Roberts Luongo, kas nav tik pazīstams, kā citi sarakstā, ir bijis izcilā formā un iekļuvis divās NHL All-Star spēlēs. Ed Belfour vairākkārtējais Vezina balvas ieguvējs un viens no diviem spēlētājiem, kas panāca 60 uzvaras vienā sezonā. Curtis Joseph ir spēlējis vairāku komandu vārtos un palīdzējis Detroitas Redveingiem sasniegt NHL finālu 2002.gadā.

Noslēgums

Šajā raksta noslēguma daļā mēs esam pārskatījuši NHL lielākos rezultatīvos sasniegumus un rekordus. No impresionāriem punktu skaitiem līdz neaizmirstamiem vārtu momentiem, NHL mums sniedz neskaitāmas atmiņas un brīnumainus sasniegumus, kuri raksturo šo izcilības līgas būtību. Ceram, ka šis raksts bija informatīvs un palīdzēja iepazīt NHL vēsturiskos sasniegumus un leģendāros spēlētājus, kuri ir ierakstīti vēstures grāmatās. Tā kā NHL spēles turpinās, mēs varēsim vēl vairāk uzmanīt un atzīmēt jaunus rekordus un sasniegumus, kas varētu kļūt par nākamajām NHL vēstures lapām.

FAQ

Kādi ir NHL lielākie rezultatīvie sasniegumi un rekordi?

NHL vēsturē ir daudz lielisko rezultātu un rekordu. Šajā rakstā mēs aplūkosim dažus no ievērojamākajiem, piemēram, visvairāk punktu ieguvušus spēlētājus, rekordus vārtu gūšanā un rezultatīvajās piespēlēs, kā arī vairākus citus interesantus sasniegumus.

Kuri spēlētāji ir visvairāk punktu ieguvuši NHL vēsturē?

NHL visvairāk punktu ieguvušie spēlētāji ir Vēns Jeigrs, Markss Mesijs un Džaromīrs Jāgers. Viņi ir triju vislaik vadošo spēlētāju sarakstā, kuri ir panākuši iespaidīgus punktu skaitus.

Kuri NHL spēlētāji ir visvairāk iemetuši vārtus kopumā?

Līdera pozīcijā par visvairāk iemetušo vārtus NHL vēsturē ir Vājens Greckijs. Viņš ir sasniejis iespaidīgo vārtu skaitu un gūjis vairāk nekā 800 vārtus savā profesionālajā karjerā.

Kuri NHL spēlētāji ir visvairāk izsnieguši rezultatīvās piespēles?

Attiecībā uz rezultatīvo piespēļu skaitu NHL vēsturē, visvairāk izsniedz savus spēlmaņus vācu spēlētājs Alvers Mihošs, kurš savā karjerā ir izcēlies ar precīzām un ģeniālām piespēlēm.

Kuri vārtsargi ir visvairāk spēles uzvarējuši NHL vēsturē?

Kad runa ir par vārtsargiem, kuri ir spējuši izcīnīt visvairāk uzvaru NHL vēsturē, mums jāpiemin Martinš Brodrs un Patriks Roā un Artūrs Īrvings, kuri ir iekļuvuši starp vislaik vadošajiem uzvarētājiem.

Kādi ir daži no NHL vēsturiskajiem rekordiem?

NHL vēsturiskie rekordi aptver daudzus aizraujošus sasniegumus. Piemēram, Vēns Jeigrs ir ieguvis visvairāk punktu vienā sezonā, un Wayne Gretzky ir reģistrējis vairāk punktu kopumā savā karjerā. Šie ir tikai daži no iespaidīgajiem rekordiem, kas raksturo NHL vēsturi.

Kuri aizsargi ir visvairāk punktu ieguvuši NHL vēsturē?

Kad runa ir par punktiem aizsardzībā, viens no visvairāk punktu ieguvušajiem NHL aizsargiem ir Pols Kofīns. Viņš ir izrādījis iespaidīgu sniegumu, guvis vārtus un palīdzējis savai komandai ar piespēlēm.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *