WTA Porsche Tennis Grand Prix | LV BET Blog

WTA PORSCHE TENISA TURNĪRS: VAI ŠVJONTEKA UZVARĒS TREŠO REIZI PĒC KĀRTAS?

No šī gada 15. līdz 21. aprīlim Vācijas pilsētā Štutgartē gaidāms WTA 500 sērijas turnīrs – ”Porsche tennis grand prix”. Spēles notiks uz māla seguma laukumiem un 32 vienspēļu spēlētājas, kā arī 16 dubultspēļu pāri kopumā sadalīs ap viena miljona dolāru lielu naudas fondu. Vēlies veikt derības uz tenisa turnīriem? Ienāc LV BET sporta totalizatorā, ieskaties piedāvātajās likmēs un veic prognozes.

SVARĪGĀKĀ INFORMĀCIJA PAR PORSCHE TENNIS GRAND PRIX TURNĪRU

Vācijā notiekošais tenisa turnīrs sievietēm tiek organizēts kopš 1978. gada. Līdz 2005. gadam tas notika Filderštādē, bet no 2006. gada līdz pat mūsdienām to organizē Štutgartē. Kopš 2021. gada tas ir ceturtā augstākā līmeņa WTA turnīrs pēc ”Grand Slam”, ”WTA Finals” un ”WTA 1000” – tas ieguvis WTA 500 sērijas zīmi. Tas nozīmē, ka tenisistes par uzvaru šajā turnīrā iegūst vērtīgos 500 ranga punktus, kas var ļaut pacelties WTA rangā.

Šajā turnīrā tiek spēlēts uz māla laukumiem. Ņemot vērā, ka turnīrs parasti notiek aprīlī, šo var saukt arī par vienu no pirmajiem turnīriem māla sezonā, kas noslēdzas ar savu kulmināciju Francijā gaidāmajā ”Roland Garros” maija beigās. Turnīrā startē 32 vienspēļu dalībnieces un 16 dubultspēļu pāri. 2023. gada turnīrā par uzvarētāju vienspēlēs kļuva poliete Iga Švjonteka, kura finālā ar 6-3, 6-4 pārspēja Arinu Sabaļenku. Švjonteka ir šī turnīra divkārtējā čempione, turklāt uzvarējusi divos gados pēc kārtas, abos finālā apspēlējot Sabaļenku. Neitrālā tenisiste Štutgartē zaudējusi trijos finālos pēc kārtas.

Visvairāk reižu – sešas – par Štutgartē notiekošā turnīra uzvarētāju vienspēlēs kļuvusi Martina Navratilova. Četri izcīnītie tituli ir Martinai Higinsai, bet trīs Lindsijai Devenportai un Marijai Šarapovai. Ja Švjonteka spēlēs un kļūs par Štutgartes turnīra čempioni arī 2024. gada ietvaros, tad viņa kļūs par ceturto tenisisti, kas Vācijā notiekošajā turnīrā uzvar trīs reizes. Dubultspēļu finālā vienu reizi spēlējusi Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko, kas 2017. gadā kopā ar amerikānieti Rakeli Atavo izšķirošajā mačā zaudēja Abigeilai Spīrsai un Katarinai Šrebotnikai.

PORSCHE TENISA TURNĪRA DATUMS UN VIETA

Kopš 2006. gada, kad turnīrs pārcēlās uz Štutgarti, to rīko ”Porsche” arēnā un tamdēļ šī zīmola vārds ietverts arī tenisa turnīra nosaukumā. Šī ir multifunkcionāla arēna, kurā notiek dažāda līmeņa sporta pasākumi un kultūras notikumi. Aptuvenā ietilpība ir ap septiņiem tūkstošiem līdzjutēju. 2024. gada turnīrs notiks no 15. līdz 21. aprīlim, turnīra dalībniekiem sadalot ap vienu miljonu eiro vērtu naudas balvu fondu. 13. un 14. aprīlī gaidāmas kvalifikācijas spēles par noslēdzošajām vietām pamatturnīrā.

WTA TURNĪRA ŠTUTGARTĒ DALĪBNIECES

Šobrīd zināmas 22 no 32 dalībniecēm, kas startēs turnīrā. Savu titulu aizstāvēs poliete Iga Švjonteka, kura līdz ar to mērķēs triumfēt trešo reizi pēc kārtas. Viņai konkurenci sagādās pēdējo trīs gadu fināliste Arina Sabaļenka, ranga trešā rakete Koko Gaufa un ceturtā rakete Jeļena Ribakina. Kopumā no WTA ranga pirmā desmitnieka Štutgartē plāno spēlēt deviņas sportistes, ieskaitot latvieti Aļonu Ostapenko, kas šobrīd rangā ierindojusies desmitajā vietā. Vēl bez nosauktajām labāko desmitniekā ir un Štutgartē plāno spēlēt Džesika Pegula (debija turnīrā), Onsa Žabēra, Kvinvena Ženga un Marketa Vondrosova.

Bez minētajām tenisistēm plānots, ka turnīrā spēlēs vēl arī tādas sportistes kā Žasmīne Paolīni, Ludmila Samsonova, Veronika Kudermetova, Emma Navaro, Barbora Krejčīkova, Sorana Cirstea, Marta Kostjuka, Elīze Mertensa, Anastasija Potapova un Linda Noškova. Organizatoru ”wild card’‘ jeb īpašos ielūgumus saņēmušas vāciete Angelika Kerbere un britu tenisiste Emma Radukanu. Atlikušās desmit tenisistes tiks noskaidrotas īsi pirms turnīra, bet pēdējās vietas uzzinātas kvalifikācijā, kas notiks 13. un 14. aprīlī.

WTA TURNĪRA ŠTUTGARTĒ FAVORĪTES

Par galveno favorīti sauks Švjonteku, kas uzvarējusi divas reizes pēc kārtas, taču viņai sīvu konkurenci sastādīs jebkura no ranga desmitniekā esošajām tenisistēm kā Arina Sabaļenka, Koko Gaufa, Jeļena Ribakina, Aļona Ostapenko, Džesika Pegula, Onsa Žabēra un citas. Tenisā starp labākajām ir sīva konkurence un katras labākajā diena tā var apspēlēt jebkuru savu konkurenti. Ja visas minētās tenisistes arī piedalīsies Štutgartē, tad sagaidāma interesanta cīņa par uzvaru.

BUKMEIKRU PROGNOZES SIEVIEŠU WTA 500 TURNĪRAM LV BET TOTALIZATORĀ

LV BET sporta totalizators piedāvās veikt derības uz visām Štutgartes turnīrā notiekošajām spēlēm. LV BET klientu populārākā izvēle ir derēt uz spēles uzvarētāju, taču tāpat bieži vien tiek izdarītas likmes uz geimu handikapu, setu handikapu un kopā spēlētājiem geimiem spēlē. Tās gan nav vienīgās iespējamās izvēles, jo pastāv iespēja derēt uz katra spēlētāja nospēlētajiem geimiem setā vai spēlē, uzvarētāju setā, katrā seta statistiku un citiem statistikas rādītājiem (netveramajām servēm, taibreikiem, breikiem, un citiem). Pirms veic derības uz Štutgartē notiekošā turnīra spēlēm, ieskaties piedāvātajos koeficientos, kā arī ieskaties, kā tenisistēm veicies vienai pret otru savstarpējās spēlēs un kāda ir konkrētās spēlētājas bilance pēdējos mačos. Tenisā ir saspringts kalendārs visa gada garumā un ne vienmēr uzvarēs mača favorīte.

LIKMES UZ WTA PORSCHE TENISA GRAND PRIX AR LV BET

Ja vēlies izdarīt likmes uz Jeļenas Ostapenko un citām spēlēm Štutgartes WTA 500 turnīrā, tad apmeklē LV BET mājaslapu, augšējā stūrī izvēlies ”Sports” un kreisajā sadaļā meklē ”teniss”, kur atradīsi visas piedāvājumā esošās spēles. No saraksta izvēlies, kura no tām tevi uzrunā visvairāk.

Likt likmes uz tenisu ir vienkārši. Atlasi sev interesējošo spēli, ievadi likmes summu un apstiprini kuponu. Lai palīdzētu orientēties spēlēs un likmju piedāvājumā, apmeklē LV BET Sporta blogu, kurš saviem spēlētājiem piedāvā jaunāko informāciju par sporta notikumiem, ieskaitot labākajām tenisa spēlēm. Ja vēlies veikt likmes, tad visātrāk un ērtāk likmes var izdarīt LV BET mobilajā aplikācijā.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version